Home > Nederlands > Montague Keen, May 13, 2012

Montague Keen, May 13, 2012

Gegroet, mijn lief, en allen die pogen anderen in het Licht te laten ontwaken. Nu zo velen zich uit de derde dimensie bewegen laten ze het 3-dimensionale denken voor wat het is en zien ze voor het eerst, hoe het controlesysteem feitelijk werkt.

Geld werd enkel geschapen met als doel controle. Het wordt voortdurend gebruikt om jullie gevangen te houden. Banken waren ontworpen om er voor te zorgen dat landen, die dat pad nooit hadden moeten bewandelen, maximaal leenden. Denk eens na over het feit dat geld wordt gecreëerd uit NIETS. Jullie wereld wordt daardoor in gijzeling gehouden. Dit is onderdeel van het kwaad waar jullie tegenover staan.

Dit alles werd minutieus gepland en uitgevoerd. Het is een misdaad tegen de mensheid. Ze verdienen veel geld aan oorlog en ze bestaan van de energie die het lijden dat ze creëren oplevert. Het maakt niet uit hoeveel je ze geeft, ze willen altijd meer. Ze zorgen ervoor dat de kosten van levensonderhoud blijven stijgen om daarmee jullie stress steeds te doen toenemen.

Ze willen jullie planeet en ze hebben veel tijd en moeite ervoor genomen. Ze geven niet gemakkelijk op, en het ontwaken van de mensheid was geen onderdeel van hun plan. Jullie zijn allemaal schuldig aan hun ondersteuning, want ze kunnen niet bestaan zonder jullie hulp.

Ze zien jullie als mindere stervelingen, die gebruikt worden als slaven en knechten die slechts bestaan om hen te helpen hun droom te realiseren – totale overheersing van jullie planeet.

Het wordt niet toegestaan dat dit gebeurt. Ze zullen alles binnen hun macht gebruiken om jullie er onder te houden; maar nu jullie ontwaken weten jullie dat jullie – de 99% - de macht hebben. Zonder jullie konden ze niet op Aarde voortbestaan.

Jullie hebben hen niet nodig, zij hebben jullie nodig. Neem jullie macht terug. Wordt wat jullie zijn. Jullie moeten afrekenen met een kwaad, zo duister, dat het voor de mens moeilijk te bevatten is. Jullie gaan nu allemaal door de tunnel. Jullie kunnen het licht aan het einde ervan zien, en als jullie dit licht naderen zal het jullie omhullen. Dan zullen jullie bevrijd worden van alle druk en pijn die de Cabal jullie heeft bezorgd. Jullie zullen eindelijk vrij zijn. Alles in jullie wereld is ontworpen om jullie onder controle te houden; banken, religies etc. Maar de waarheid zal jullie vrij maken.

Je genoot ervan om je waarheid te delen met M.J. vorige week. Hij deelde zijn waarheid ook met jou. Het was prachtig hoe het ware plaatje bovenkwam. Jullie werken allemaal aan dezelfde doelstelling, hoewel jullie verschillende paden bewandelen. John Mack wil dat M.J. weet dat zijn werk op prijs wordt gesteld. Hoewel het vreemd is voor sommigen om te accepteren, wordt het spoedig voor iedereen duidelijk. John heeft hard geploeterd om het in de openbaarheid te brengen, maar hij had te maken met zware en krachtige tegenwerking. Het kan niet langer geheim worden gehouden. Het is nu tijd voor openbaarmaking en eerlijkheid.

Jullie regeringen – die mensen waar jullie op stemmen – houden jullie over zo veel in het duister. Waar ik jullie steeds aan herinner,”niets is wat het lijkt.” Het menselijk ras is gebruikt en misbruikt door hen die er geen recht op hebben op Aarde te zijn. Het mag eruit zien alsof ze op jullie lijken, maar laat je niet voor de gek houden, ze zijn niet zoals jullie. Ze eisen jullie loyaliteit en respect, benadrukkend dat ze superieur zijn aan jullie, maar niets is verder van de waarheid.

Probeer zo veel mogelijk liefde en plezier te scheppen. Het verhoogt de trilling voor iedereen. Het is goede energie. Jullie TV’s produceren deprimerende en beangstigende programma’s om jullie trilling omlaag te brengen. Kijk er niet naar. Ze zijn het gewend jullie te ontmoedigen. Zelfs jullie lampen zijn ontworpen om jullie trilling omlaag te brengen. Ze hebben niets ongemoeid gelaten in hun zucht naar wereldoverheersing. Dit zijn mensen die er aan gewend zijn al 2000 jaar hun zin te krijgen.

Zij die ervoor kozen om nu op Aarde te zijn, kwamen om zich er van te verzekeren dat mensen klaar zijn voor de Overgang en dat ze weten wat er van ze verwacht wordt. Ze moeten onderzoeken wat het allemaal inhoudt en mensen voorbereiden om angst en stress te vermijden. Jullie vrienden van andere planeten zijn ontzettend succesvol in het onklaar maken van raketten en bommen, om zo de derde wereldoorlog te voorkomen. Het is voor het eerst dat de Cabal er achter komt dat ze niet zo machtig zijn als waar ze zelf van overtuigd waren. Ze moeten een lesje leren: de wereld is niet van hen. Ze kunnen niet langer landen in een bevlieging vernietigen. Hun PESTKOP TAKTIEKEN zullen niet meer werken.

De belangrijkste boodschap die jullie in je op moeten nemen is GEEN ANGST TOESTAAN in jullie levens, van welke soort dan ook. Sta pal en sterk. Weet wie je bent en weet dat je in je recht staat. Doet er niet toe waarmee gedreigd wordt, wees niet bang. Angst wordt gebruikt om je onder controle te houden, dat hebben ze nodig. Daarom blijven de kosten van levensonderhoud stijgen. Vertrouw erop dat jullie beschermd worden, dan worden jullie beschermd. Geloof in jezelf, alles zal in jullie voordeel veranderen. Vergeet de rotzooi die jullie werd geleerd. Jullie werden niet in zonde geboren; dat is te belachelijk voor woorden. Er is geen wraakzuchtige God…alleen LIEFDE.

Alles wat jullie geleerd hebben is precies het tegenovergestelde van de echte waarheid. Feliciteer jezelf met het overleven van alles wat jullie is aangedaan. De baby’s die in jullie wereld worden geboren moeten sterk zijn, zodat jullie je doen wat nodig is om een betere wereld voor hen en toekomstige generaties te verzekeren. Er wordt vooruitgang geboekt waar jullie je nog niet van bewust zijn. Het volledige plaatje wordt binnenkort duidelijk. Als jullie zien hoe belangrijk elke bijdrage aan het succes van de Overgang is, zullen jullie begrijpen dat alles wat jullie doen, meetelt.

Er zijn eerlijke wetenschappers die jullie proberen te vertellen wat er gebeurt; en anderen, die ridiculiseren om ervoor te zorgen dat de WAARHEID niet in het reguliere nieuws komt.

Deze tactiek wordt altijd gebruikt. Jij hebt het met mij meegemaakt, toen de sceptici alles deden wat ze konden om te voorkomen dat mensen over leven na de dood zouden weten.

Ze komen er nog steeds mee weg, zelfs nu. Ooit zullen ze de waarheid moeten inzien. Aan jullie allemaal zeg ik, samen zijn we onverslaanbaar!

Geniet er van al die nieuwe mensen te ontmoeten. Ze zijn er om een reden die mettertijd duidelijk zal worden. Elk van hen heeft een rol m.b.t. het in het Licht terugbrengen van de planeet. Wees zonder angst, wees sterk. Weet dat je het gelijk aan je kant hebt. Spoedig wordt alles onthuld en wordt vrede hersteld. Ik weet dat je soms het gevoel hebt dat je mij geworden bent, als gevolg van je toewijding aan het werk, etc. We delen een ziel en zijn zodoende een.

In het leven waren we een. We werken nu alleen vanuit verschillende plaatsen. Liefde was en blijft wat ons beweegt. Met liefde is alles mogelijk.

Je aanbiddende Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Uitnodiging aan de Galactische Federatie om ons te Helpen


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!