Home > > Uitnodiging aan de GF om ons te Helpen

Uitnodiging aan de Galactische Federatie om ons te Helpen

Uitnodiging aan de Galactische Federatie om ons te Helpen


Beste Vrienden,

We beginnen met een actie die met de snelheid van licht gedaan kan worden.

We weten dat onze wereld geregeerd wordt door corrupte mensen, die allemaal samenwerken om ons te controleren.

We weten ook dat onze wereld bezocht wordt door goedwillende ET soorten, velen van hen zijn humanoïde, en dat zij samenwerken in een enorme organisatie die de Galactische Federatie van Licht genoemd wordt.

Waarom helpen zij ons niet en bevrijden ze ons net van dit corrupte regiem dat zoveel mensen laat lijden en verhongeren?

Welnu, uit wat wij begrijpen komt dit gedeeltelijk door karmische redenen, maar de hoofdzaak is een universele wet die ”De Wet van Non-Interventie” genoemd wordt, of ook wel geen-bemoeienis-wet. Dit betekent dat een hogere beschaving zich niet mag bemoeien met een lagere, omdat dan de natuurlijke evolutie kan worden verstoord.

Dit verandert allemaal als zij worden UITGENODIGD om hier te komen. Dan is het geen zaak meer van bemoeienis, dat is het het aannemen van een uitnodiging.

Nu, vandaag, zullen we hen officieel uitnodigen. Niet namens onze corrupte regeringen, die zelfs weten van de ET aanwezigheid maar dit verborgen houden, maar namens onszelf, als soevereine mensen.

Iedereen die ontwaakt is, en zich spiritueel heeft ontwikkeld, weet dat als je een gedachte uitzendt, die altijd zijn bestemming bereikt. Zo werkt telepathische communicatie bijvoorbeeld, en gebeden, en vandaag gaan we dat gebruiken.

Wat wij willen doen is maar één ding: Stuur deze gedachten of soortgelijke gedachten naar buiten, met je eigen woorden:

“Beste leden van de Galactische Federatie en alle hogere wezens die ons willen helpen, maar dit niet kunnen vanwege bepaalde universele wetten. Help ons alsjeblieft. Wij NODIGEN JULLIE UIT. Namens mijzelf als soeverein menselijk wezen, dat woont op planeet Aarde, vraag ik jullie om naar beneden te komen en om ons te helpen. We weten dat jullie ons al eeuwenlang monitoren en ons bezocht hebben. We weten dat jullie technologie hebben die onze grootste problemen, bijna in een oogwenk kan oplossen, zoals honger, vervuiling en oorlogen. Maar jullie voelen je geremd om ons openlijk te helpen vanwege universele wetten. Bovendien werkten onze ”officiële” vertegenwoordigers, onze corrupte regeringen, niet mee met jullie, telkens als jullie je hulp aanboden. Vandaag zeggen wij dat het GENOEG geweest is. Deze corrupte regeringen vertegenwoordigen ons NIET. Wij vertegenwoordigen onszelf en we vragen jullie om ons te helpen. Er is nu genoeg lijden geweest op deze planeet, we willen dat het stopt. We zullen jullie met open armen verwelkomen, en met een liefdevol hart.”

Dat is alles dat jullie hoeven te doen.

Als dit is gedaan, verspreid deze boodschap dan zo ver mogelijk als je kunt. Iedereen in je omgeving waarvan je denkt dat die hier voor open staat, kan worden uitgenodigd om mee te doen. Verspreid dit door je Facebook pagina’s, je email-adressen, nieuwsbrieven, wat je maar kunt. Je kunt er zeker van zijn dat je uitnodiging onze galactische vrienden bereikt en als zij de grote schaal zien waarop dit gebeurt, dan hebben ze geen andere optie dan te zien dat dit een officiële uitnodiging is van de mensheid.

Het is gewoon een zaak van aantallen. Als 200 wereldregeringen zeggen: “Nee, nee, nee,” maar achter hen staan honderdduizenden wereldburgers die roepen: “Ja, ja, ja!” wie zullen zij dan beschouwen als vertegenwoordigers van de mensheid? Natuurlijk ons. Vandaag laten we dit gebeuren. SAMEN! Ga ervoor en laat je stem horen.Vertaling: Winny

Share |