Home > > Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak – Doe Ook Mee!

Beste lezer,

Wij wonen op een prachtige planeet. Er is zoveel liefde en schoonheid. Maar de machten die ons besturen, de regeringen en de elite, willen maar niet doen wat juist is. Moeder Aarde produceert genoeg om minimaal 10 miljard mensen te laten leven in vrede en overvloed, maar alles waar onze hoogste bestuurders aan kunnen denken is hoe zij aan de macht kunnen blijven, oorlogen en conflicten kunnen creëren en ons meer en meer kunnen laten betalen. Via duistere broederschappen en geheime operaties negeren zij de wil van de mensen. Zij proberen ons in een staat van afhankelijkheid en angst te houden via de media, die zij beheersen.

Is het niet tijd om dat te veranderen? Is het niet tijd dat WIJ beslissen hoe de planeet bestuurd moet worden? Het is gemakkelijker dan je denkt. Ja, echt. Er is een natuurkundige wet waarvan je al gehoord zou kunnen hebben, die perfect is voor het verbreken van dit oude paradigma, dit oude en afgeleefde systeem waarin de rijken de rest van ons overheersen. Deze wet heet “De Wet van Aantrekking”. De wet zegt dat wat jij ook maar wilt en waarop jij je focust, wat je werkelijk in je hart voelt, wordt aangetrokken tot jezelf. Kijk het maar na op het internet of in de bibliotheek (lees bijvoorbeeld “The Secret”). Er zijn vele, vele verhalen van mensen die hun leven op deze manier succesvol veranderd hebben.

De manier om dit te doen, is door middel van visualisatie. Als je iets visualiseert dat je wilt, en je voelt de vreugde alsof HET AL GEBEURD IS, dan zal het zich manifesteren.

Je kunt dit toepassen op je persoonlijke leven, maar ook voor het hogere goed van onze planeet en mensheid. Hoe meer mensen hierop focussen, hoe sterker de energie wordt. De energie die uitgezonden wordt door een groep mensen, vermenigvuldigd zichzelf, het wordt sterker dan de som van die mensen. Geloof ons niet op ons woord, het is wetenschappelijk bewezen. Kijk naar een video die wij hierover gemaakt hebben, en die je hier kunt vinden:

www.VisualizeDaily.com

Er zijn al veel groepvisualisaties en –meditaties geweest. Voor Wereldvrede bijvoorbeeld. Toch is er nog geen vrede. Hebben deze acties niet gewerkt? Zeker wel! Je kunt dit zien in onze video. Het probleem is, dat als de vredesenergie eenmaal haar werk heeft gedaan, terwijl in tussentijd de machthebbers in tegengestelde richting werken, alles weer terugkeert naar de oude situatie. Soldaten wordt bevolen om de wapens op te pakken die zij neergelegd hadden, criminaliteit stijgt weer door de moeilijke situatie waarin mensen zich bevinden, etc. Dat is waarom wij ons moeten focussen op iets dat niet teruggedraaid kan worden. Nooit.

En dat is: een DOORBRAAK.

Maak je geen zorgen over exact datgene waarop je focust, energie is intelligent, zij vindt haar weg. Zoals je kunt zien in onze video: als mensen vrede visualiseren, verminderd ook de criminaliteit tegen mensen, verkeersongelukken verminderen, bezoeken naar de Eerste Hulp verminderen en de aandelenmarkt gaat omhoog. Vrede is vrede, een doorbraak is een doorbraak. Energie weet waarheen zij moet gaan. Als wij focussen op een doorbraak, zal de energie de zwakste schakel vinden in de keten die nog steeds dat uitgeleefde paradigma samenhoudt. En zij zal die BREKEN.

Als genoeg mensen het visualiseren, en het werkelijk voelen in hun hart, zal het gebeuren. Het kan de 6.578e deelnemer zijn die het oude paradigma het laatste duwtje geeft, of het kan de 10.234e zijn, maar het zal breken. Wacht maar af.

Focus op iets dat jou echt heel, heel gelukkig zal maken. En voel het gevoel alsof het al gebeurd is. Of het nu Obama is die UFO Disclosure aankondigt, vrije energie die tot beschikking komt van de mensen, een groot tv-station of krant die onthult dat de Amerikaanse regering betrokken was bij 11 september, of iets anders groots. Het komt allemaal op hetzelfde neer: het einde van de gevestigde orde. Kies maar iets uit :)

Wat het meest belangrijke is, is dat je de vreugde voelt zoals je je zou voelen als zo'n doorbraak net plaatsgevonden had. Visualiseer bijvoorbeeld dat oorlog en honger plaatsmaken voor vrede en overvloed, over de hele planeet. Wanhopige kinderen krijgen opnieuw hoop. Stress en angst maken plaats voor geluk en tijd met je dierbaren. Corrupte politici en ineffectiënte medische zorg maken plaats voor gezond voedsel en vrije energie. Al deze dingen BESTAAN AL op onze planeet, maar worden nog steeds onderdrukt door het duistere systeem. Dat is waarom wij een doorbraak nodig hebben. En wij zullen die laten plaatsvinden!

Wij gaan geen tijd en plaats noemen waarop wij dit allemaal gaan doen, wij vragen je om het NU te doen.

Het is niet belangrijk hoe lang je dit doet, 5 seconden is genoeg. Belangrijk is dat je werkelijk de vreugde van deze doorbraak voelt, alsof het al gebeurd is. Dat is genoeg om jouw eigen kleine (maar tegelijkertijd GROTE) bijdrage te leveren aan de kwantumwijze waarop de Wet van Aantrekking werkt. Samen maken wij er een GIGANTISCHE macht van die deze wereld voor altijd zal veranderen, ten goede van de mensen.

Probeer het maar, je hoeft het maar 1 keer te doen. Stop wat je aan het doen bent (waarschijnlijk lezen) en sluit je ogen. Stel je voor dat er een Extra Nieuwsuitzending is over iets waarvan jij al heel lang wilde dat het zou gebeuren, en voel de vreugde die je op dat moment zult voelen. Visualiseer het……. NU!!!!

Dat is het! Vond je het leuk? Ons collectieve bewustzijn heeft zojuist jouw stem gekregen. Dank je. Jouw bijdrage is toegevoegd aan de grote golf paradigmaverschuivende energie die al over de planeet gaat. De Wet van Aantrekking zal ervoor zorgen dat het werkelijkheid wordt.

Als je klaar bent met jouw visualisatie, komt het tweede belangrijke onderdeel. Dit project werkt via het ‘iedereen-kent-iedereen-principe’. Er wordt gezegd dat binnen 6 keer doorsturen, je elke persoon op de planeet kunt bereiken. Dus wij vragen jullie om deze mail door te sturen naar iedereen in jouw adresboek waarvan je denkt dat zij zich hierbij willen aansluiten. Door dit te doen kunnen wij een enorm lichtleger creëren, zelfs binnen één dag!

Heel erg bedankt voor het aansluiten bij deze actie. Moeder Aarde en wij allemaal, die net zoals jij snakken naar vrede en harmonie, zijn je dankbaar, evenals alle anderen die zich aansluiten, want wij doen dit SAMEN! Stuur deze mail nu door alsjeblieft. Stel het niet uit, NU is het moment.

Dank je wel!!!

Adriano, Boogy, Guillermo, Jimena, Ale, Teddy, Eduardo, Cristian, Kiki, Stephan, Martin, Ute, Alain, Luísa, Kees, Alexandre, André, Winny, Milna, Puk, Per, Cagga, Diana, Dana, Gertie, Mara, U2awaking, Camelia, Gloria, Steve, Krystal, Elizabeth, Livia, Siniša, Leif, Sorin, Danusa, Yonghun, Takuya, Toni, Gloria, Charlotte, Guillermo, Maja, Zeljka, Haim, Claudio, Bénédicte, Stella, Darko, Slava, Javier, Michelle, Louise, Anneliese, Casandra, Eniko, Tauno, Pierre, Paco, Light River, Edward, Marijana, Petra, Alessandro, (voel je vrij jouw naam toe te voegen)

PS: Nadat het paradigma verschoven is, kunnen wij onze collectieve macht gebruiken voor andere zaken. Zoals de reiniging van onze planeet, het helpen van mensen in nood, etc. Als je deze acties ook wilt ondersteunen, laat dan je naam achter onderaan onze site: VisualizeDaily.com


Share |