Home > Nederlands > Montague Keen, May 6, 2012

Montague Keen, May 6, 2012

Mijn lief, wens Marcia een fijne verjaardag van mij. Ik zal zo kort mogelijk zijn, want je moet bij je familie zijn.

Dit zijn momenteel zware tijden voor velen op Aarde. Het is moeilijk voor ze om enig licht aan het einde van de tunnel te zien. Verzeker ze ervan dat het slechts een kwestie van tijd is.

De Cabal zorgt ervoor dat mensen lijden want de energie van lijden en angst is de zuurstof die ze kracht geeft. Je hoeft maar naar de extreme armoede te kijken, waar mensen zich inkochten in de Amerikaanse Droom in “the Land of the Free”; nu blijken ze hulpeloos te zijn omdat de banken hun droom hebben vernietigd.

Financiën zijn altijd beschikbaar gemaakt om oorlog te voeren, maar niet om mensen te voeden en te huisvesten. Wat gebeurt er met al die beloftes die werden gemaakt om jullie stemmen te krijgen? Het wordt tijd om deze mensen ter verantwoording te roepen. Iedere keer dat jullie de hand uitstrekken naar hen die lijden en honger hebben verslaan jullie hen die ze willen vernietigen. De 99% moeten bij elkaar komen en elkaar helpen het Licht te verspreiden om de Overgang dichter bij te brengen. Zo veel is in jullie handen. We kunnen veel doen, maar samen zijn we onverslaanbaar.

Spoedig zullen jullie begrijpen waarom de Grote Verandering in Ierland moet beginnen. Ik herhaal nog maar eens: “Ierland is de sleutel die alles zal ontsluiten”. Ik ben Debby van Extraterrestrials (Buitenaardsen) oprecht dankbaar omdat ze deze informatie heeft aangenomen. Ze heeft de tijd genomen om deze kwestie te onderzoeken en haar bevindingen met zo velen te delen. Jij, mijn lief, hebt nu met jonge mensen in Ierland gesproken, die in feite Oude Druïden zijn die zijn teruggekomen om de Overgang te begeleiden en er voor te zorgen dat de waarheid zich ontvouwt. Dit kon niet gebeuren tot de premier van Ierland, Enda Kenny, de eerste stap zette om de misdaden van het Vaticaan en hun plannen om de geesten van kinderen te fragmenteren om zodoende de mensen onder controle te houden aan het licht te brengen. De heer Kenny zal ooit het belang van die speech inzien *). Ierland en de hele wereld hebben er lang op gewacht. Hij opende een deur die nooit meer kan worden gesloten. Hij verdiende er de dankbaarheid van de wereld en van de Geestenwereld mee toen hij deze moedige stap zette. De wurggreep van het Vaticaan op Ierland, en zodoende op de geschiedenis van jullie wereld, is voor altijd gelost. De Ieren worden in drommen wakker. Het Vaticaan verordonneerde dat “De Ieren nooit mogen ontdekken wie ze zijn”. Nu beginnen ze te ontwaken, te leren wie ze zijn.

Je was verheugd om over een Ierse dame te horen die bewijzen heeft bestudeerd omtrent de Ierse connectie met Egypte en het historische belang hiervan. Er is positief bewijs in beide landen en nu wordt onthuld dat alles wat jullie over jullie wereld werd geleerd FOUTIEF is. Deze informatie beïnvloedt elk land. Omdat Ierland de sleutel is, moet het daar beginnen. Jullie moeten terugkijken naar oude tijden voordat jullie voorwaarts kunnen gaan naar een toekomst vol beloften van vrede, liefde en harmonie voor iedereen.

Het is bijna afgelopen met de Cabal. Jullie zien hun doodsstrijd nu hun leden naar ontsnappingsmogelijkheden zoeken. Concentreer je niet op geld, aangezien dit geen rol speelt in jullie toekomstige leven. Ik weet dat het moeilijk is je een leven zonder geld voor te stellen omdat jullie werden geconditioneerd om het te zien als iets om naar te streven. Er zal meer dan genoeg zijn voor iedereen. Er zal jullie technologieën worden gegeven die jullie leven totaal zullen transformeren. De menselijke geest kan zich momenteel nog niet indenken welke soorten. Het leven op Aarde zal een plezier worden, reizen slechts een gedachte ver. Jullie zullen leren hoe groot jullie geest is en hoeveel er mogelijk is door alleen de menselijke geest te gebruiken. Bereid je voor op wanneer jullie geest zal zijn hersteld en zijn volle potentieel weer genoten kan worden. Jullie zijn krachtige Wezens van Licht, wiens geest werd gemanipuleerd en bijna uitgeroeid door degenen die jullie controleerden. Jullie zullen geschokt zijn te leren dat al die verschrikkelijke ziekten, het verouderingsproces etc werden ontworpen om jullie onder controle te houden door hen die jullie planeet overnamen. Al deze deuren gaan open terwijl we dit schrijven. Begrijp, dat, hoewel jullie het niet zien, dit niet betekent dat het niet gebeurt; alleen het bewijs ervoor wordt voor jullie verborgen gehouden.

Samen hebben jullie de macht om dit zelf te doen, maar we helpen jullie. Vertrouw op jullie hart om je voorwaarts te gidsen om jullie plaats in het Universum opnieuw in te nemen. Je weet, mijn lief, dat je hebt gesproken met onze vrienden van Andromeda die eveneens helpen. Ze bewaken en beschermen je. Ze hebben posities rond jullie planeet ingenomen, klaar om in te grijpen als de Cabal doorgaat met hun duistere plannen. Jullie weten dat regeringen al jaren nauw hebben samengewerkt met de “Greys” (Grijzen). Ze hebben jullie hieromtrent in het duister gehouden, omdat ze vreesden de controle te verliezen als jullie de waarheid zouden weten. Degenen die jullie wereld beheersen zijn volkomen DUISTER en SLECHT. Ze hebben geen respect voor gewone mensen. Jullie zijn er slechts om hen te dienen. Spoedig zullen jullie de verschrikkelijke waarheid moeten aanvaarden omtrent wat jullie is aangedaan door deze Cabal. Nogmaals zeg ik, niets is wat het lijkt. Dat, waarvan jullie geloofden dat het goed en zuiver was, is in feite volkomen slecht en corrupt.

We zullen jullie voorzien van elke mogelijke hulp om jullie te laten ontwaken; voorwaarts te gaan in het Licht van wat een prachtige nieuwe wereld zal zijn.

Veronica, mijn lief, je zit echt op de goede weg. Volg de aanwijzingen waarvan je in je hart weet dat ze juist zijn. De 99% heeft grote verantwoordelijkheden. Politici en religieuze instanties moeten op hun juiste waarde geschat worden. Jullie kunnen het je niet veroorloven om nog fouten te maken. Fouten vertragen de voltooiing. De hele wereld zal zich verheugen wanneer ze het Licht in gaat.

Mijn lief, je moet naar je familie. Ik waardeer je toewijding aan ons project. Onze tijd samen is kostbaar voor ons beiden. We werkten in ons leven nauw samen en nu doen we dat nog steeds. Ik zal altijd je aanbiddende echtgenoot zijn, Monty.


*) Hier is het nieuwsverslag (in het Engels) van die speech: Taoiseach Enda Kenny in unprecedented attack on Vatican

Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: RobShare |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!