Home > Nederlands > Montague Keen, May 20, 2012

Montague Keen, May 20, 2012

Jullie wereld staat aan de rand van het Grote Ontwaken. De juiste mensen komen samen, delen onderzoeksresultaten en alles wordt zo helder als glas. Wees sterk en voel geen angst: Laat geen angst zien en niemand kan je schaden, want om je te raken hebben ze je ANGST nodig. De foefjes die de Cabal gebruikt worden elke dag duidelijker. Ze vertellen je van te voren wat ze van plan zijn. Totnogtoe werd dit door de meerderheid van jullie niet opgemerkt, dus voelden ze zich vrij om het uit te voeren. Ik refereer hierbij aan de duidelijke verwijzing naar “WAT ZOU ER GEBEUREN als de Twin Towers werden aangevallen?”. Precies hetzelfde hoorde je voor de bomaanslagen van 7/7 in Londen. Nu wordt je geconfronteerd met “Wat zal er gebeuren wanneer er een bomaanslag plaatsvindt tijdens de Olympische Spelen in Londen?” Zelfs de grootste sceptici onder jullie zullen zich hierbij iets afvragen…

Weet je, ze hebben jullie toestemming nodig om deze plannen uit te voeren. Want wanneer jullie hun plannen negeren, zien ze dit als jullie toestemming om te doen wat zij verkiezen. Vraag jezelf dit, zul je in staat zijn met jezelf te leven wanneer je niets doet, en dit vele duizenden doden tot gevolg heeft? Denk hier goed over na, want hiervan te weten draagt een grote verantwoordelijkheid in zich. Kom bij elkaar, deel je onderzoeksresultaten, neem de noodzakelijke stappen om deze vreselijke misdaad tegen de mensheid te voorkomen. We kunnen veel doen om jullie te helpen met advies en assistentie, maar jullie moeten verantwoordelijkheid nemen voor hetgeen jullie hebben toegestaan te laten gebeuren.

Ik weet, mijn lief, dat het opwindend is dat zo vele deuren opengaan. Het plaatje wordt elke dag duidelijker. Sommige informatie met betrekking tot de geschiedenis is zo shockerend. Het is moeilijk te begrijpen hoe zogenaamde menselijke wezens anderen zo kunnen hebben laten lijden. Mind-control werd toen en nu nog gebruikt om mensen onder controle te houden. Het werd in het Derde Rijk geperfectioneerd. Het schokte jou om te horen dat zigeuners en Joden etc werden gebruikt vanwege hun specifieke DNA. Ze waren nodig voor reserve-onderdelen in experimenten met de Greys (Grijzen). Het was nooit dat, wat je verteld werd. De experimenten waren niet succesvol. Degenen die de macht hebben werkten jaren met de Greys samen. Jullie - de schapen - werden volledig onwetend gehouden. Dit mag zo niet doorgaan. We kunnen niet toezien en de mensheid van de Aarde zien verdwijnen. Het enige dat nodig is, is dat jullie allemaal zeggen: “NEE, ik gehoorzaam jullie niet langer. Ik zal mijn medemensen niet langer doden, alleen omdat jullie het zeggen.”

Godsdiensten zijn door mensen ontworpen om angst, verdeeldheid en wantrouwen te veroorzaken. Herinner je wat GILAD ATZMON je vertelde wat er gebeurde, toen hij als 18 jarige opgeroepen werd voor dienst in het Israëlische leger. Hij werd geacht Palestijnen te doden. Hij vertelde je: “Ik keek in hun ogen. Ik kon ze niet doden. Toen realiseerde ik me dat we op hun land waren.” Daar sprak een integer mens. Een zuivere ziel wiens voorbeeld de zielen van alle mensen met goede bedoelingen moet raken. Laat Gilad een voorbeeld zijn voor allen als iemand om na te volgen. Als er meer mensen waren met zo’n specifieke overtuiging zou ik dat toejuichen.

In elk land zijn Duistere Krachten aan het werk. Sommigen zijn nog veel erger dan anderen.

Hetgeen jullie verteld wordt en wat er werkelijk gebeurt zijn twee uitersten. Kijk naar de kunstjes van de politici, die doen alsof ze de macht hebben, terwijl ze slechts poppetjes zijn, die gehoorzamen. Het is moeilijk te geloven dat leugens zo lang overleefd hebben. Ze zijn omzichtig behouden en waar nodig opnieuw ingesteld om jullie op je plaats te houden. Dezelfde parasitaire elite opereert vandaag de dag nog steeds zoals ze het vroeger al deed.

Weet je, mijn lief, niets gebeurt zomaar. De mensen die nu in je leven komen, komen om het plaatje volledig te maken. Sommigen verbinden zich nu vanuit vorige levens. Dit is waarom je ze al kent, ondanks dat je ze net hebt ontmoet. Deze verbindingen zijn er in al je levens.

Veronica, je snapt nu helemaal waarom Ierland in het duister en onder strenge controle moest worden gehouden, zodat de Cabal kon overleven. Zelfs vandaag de dag zijn er in Ierland mensen die wanhopig proberen te voorkomen dat de waarheid wordt onthuld. Zij realiseren zich niet dat niets voor ons verborgen is. We zorgen er voor dat ze niet zullen vinden wat ze zoeken. Zelfs de oplichterspraktijken die de bankiers uitvoerden zullen niet voorkomen dat Ierland haar geheimen zal onthullen. Dan zullen de Ieren weten wie ze zijn. Niets kan dit voorkomen. Zo is het verordonneerd. Dan zal de hele wereld een worden en zal er voor iedereen vrijheid zijn. Vrede zal weer heersen. Alles dat gebruikt werd om jullie gedachten te beheersen zal aan het licht komen en verwijderd worden.

Beschouw jullie zelf als een leger van Liefde en Vrede, dat samen komt om jullie medemens te beschermen. Mijn lief, wat je deze week deed was geweldig. We waren blij met het eindresultaat. Het zal helpen het denken en harten te openen voor de waarheid. Ik weet dat de waarheid soms zo verschrikkelijk is dat die moeilijk te accepteren is; maar tot dat de waarheid bekend is, kun je niet verder gaan.

Jullie werken prima samen. De energie is geweldig. Het vloeit mooi samen en zal velen inspireren. Mijn oprechte dank aan alle betrokkenen.

We komen er wel, mijn lief. De toenemende invloed zal alles tot vervulling brengen. Velen zullen proberen je van dit pad af te brengen; maar onthoud, jullie kozen er allemaal voor om hier, in deze tijd, te zijn. Dit is jullie missie. Gaat trots voorwaarts met jullie planeet terug te brengen naar Liefde, Licht en Vrede voor alle mensen. Applaudisseer voor hen die de moed hebben te spreken met betrekking tot de verschrikkingen die kinderen hebben ondergaan. Kindermisbruik is een vreselijke misdaad tegen de mensheid en degenen die er verantwoordelijk voor zijn zijn verwerpelijk. Het mag nimmer, onder geen enkel beding door de vingers worden gezien.

Jullie leven in opwindende tijden, waarin je de ‘strijd’ van goed tegen kwaad ziet. Ze zullen vechten, maar wij zijn ze altijd een stap voor.We zullen niet falen!

Mijn lief, probeer alsjeblieft wat te rusten. Je hebt veel te doen. Mijn dankbaarheid aan iedereen die je helpt de Echte Waarheid vast te stellen.

Ik blijf altijd je liefhebbende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!