Home > > Mike Quinsey – 28 februari 2020

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 28 februari 2020

Mike Quinsey

In een tijd waarin veel nieuwe uitvindingen in het geheim worden ontwikkeld, is het desalniettemin een verbazingwekkende periode om op Aarde aanwezig te zijn. Achter alle onrust die heerst, worden grote stappen vooruit gezet die jullie sneller dan ooit het Nieuwe Tijdperk in zullen stuwen. In veel uiteenlopende industrieën worden vernieuwingen geïntroduceerd en het is onmogelijk om deze geheim te houden. Waar ze echt noodzakelijk zijn, bestaat er zelfs een zekere mate van urgentie om ze te introduceren. Vrije energie en water staan ​​bovenaan de lijst, en zoals klimaatveranderingen zich voltrekken, worden de noden van de mensen in sommige gebieden urgent.

Het is bijvoorbeeld al geruime tijd bekend hoe zeewater goedkoop in kraanwater kan worden omgezet, en het vrijgeven van dergelijke informatie zorgt ervoor dat er geen wereldwijd probleem meer bestaat vanwege een tekort aan water. Vrije energie zou een geweldige toevoeging zijn om ervoor te zorgen dat mensen onafhankelijk kunnen zijn en in staat om op de een of andere manier hun weg te vinden door extreme klimaatveranderingen. Wanneer jullie voedsel-replicatoren zouden installeren, zouden de mensen bijna volledig zelfvoorzienend worden. Deze veranderingen zijn al in aantocht en de vraag is of dit snel genoeg zal gebeuren om de gevolgen van de meer extreme klimatologische veranderingen te vermijden.

Sommigen van jullie zullen zich afvragen waarom enige groep de macht zou moeten hebben om te voorkomen dat nieuwe uitvindingen voor iedereen beschikbaar komen en het meest waarschijnlijke antwoord is dat het leger niet wil dat de technologie beschikbaar is voor degenen die zij als hun vijanden beschouwen. De meeste uitvindingen kunnen echter voor vreedzame doeleinden worden gebruikt en mogen de bevolking niet worden ontzegd. Het duister boet in aan macht, maar kan zich nog steeds bemoeien met het werk van degenen die positieve bedoelingen hebben, waarbij de Alliantie te sterk is geworden om te worden tegengehouden in hun doelstellingen om de wereld te bevrijden van haar inmenging.

Dierbaren, jullie werden gevraagd om geduld te hebben met de langdurige vertraging waarna jullie zullen kunnen profiteren van een aantal uitvindingen die al in gebruik zijn. Maar totdat degenen die aan de macht zijn van plan zijn de mens op de eerste plaats te zetten, zullen jullie op veranderingen moeten wachten op een niveau dat de vooruitgang van de mensheid kan ondersteunen. Jullie buitenaardse vrienden staan ​​klaar om te helpen, maar dienen zich te onderwerpen aan wetten die inmenging in andermans zaken verbieden, tenzij de omstandigheden hierom vragen. Ze verwachten echter dat het niet meer lang zal duren voordat ze volledig in contact met jullie mogen treden. Wanneer voldoende van jullie over vrede spreken en vreedzaam handelden, zou dat helpen de veranderingen te bewerkstelligen waarnaar jullie verlangen.

Wees ervan verzekerd, waar je ook mee bezig bent en ongeacht waar je nu staat, dat ieder van jullie zich in deze specifieke tijd op de juiste plaats bevindt. Sommigen zijn misschien niet blij met de ervaringen in hun leven, maar alle zielen bevinden zich precies daar waar ze de meeste vooruitgang kunnen boeken, waardoor hun ontwikkeling vooruit zal worden geholpen. Voor sommigen is er nog steeds oud karma dat dient te worden ingelost, zodat zij eindelijk met een schone lei hun pad kunnen vervolgen. In jullie huidige tijd kan nieuw karma waar nodig direct worden uitgewerkt, omdat jullie niet langer in staat zijn het naar de toekomst mee te nemen. Sommigen van jullie begrijpen het principe van karma niet, maar het is gewoon een manier om van je fouten te leren.

De effecten van de nieuwe energieën zijn overal voelbaar en het is te merken dat ze een meer ontspannen en vreedzame energie binnenbrengen die de negatieve energieën transmuteert. Dit zal zo doorgaan totdat een absoluut vreedzaam niveau het nieuwe normaal geworden is. Op zo'n moment zal mede door een enorme Zonnevlam Ascentie plaatsvinden Velen van jullie zullen op dat moment ascenderen en ontdekken dat je je op de nieuwe Aarde bevindt. In alles wat je nodig hebt zal zijn voorzien en je zult helemaal niets meer te wensen hebben. Je zult een hogere versie van jezelf worden, samen met je hogere zelf en je zult alle eigenschappen bezitten van een hogere ziel.

Jullie zullen getuige zijn en deel uitmaken van een gebeurtenis die alleen kan plaatsvinden aan het einde van een volledige zonnecyclus en we zullen jullie eraan blijven herinneren dat Ascentie op een bepaalde manier uniek zal zijn omdat jullie in je huidige lichaam ascenderen. Uiteraard is jullie trilling voorafgaand aan de Event verhoogd, dus zijn jullie er goed op voorbereid. Weinig of niets van de oude gewoonten zal van toepassing zijn, aangezien jullie Galactische Wezens zullen worden met alle kenmerken die gepaard gaan met dat hogere niveau van zijn. Nu zullen jullie begrijpen waarom er zoveel belang wordt gehecht aan Ascentie. Jullie hebben veel werk verzet om de hogere niveaus te bereiken en veel lof voor jullie prestatie is daarom op zijn plaats.

Jullie resterende tijd in de huidige niveaus zal kort zijn, maar wel uitdagend, omdat er energieën aanwezig zijn die nog dienen te worden gezuiverd en die jullie van je doel kunnen afleiden. We hebben jullie al vaak opgeroepen om je ervan bewust te zijn, maar deze energieën niet toe te staan zich in je levensplan te mengen. Raak er niet bij betrokken tenzij je een karmische verantwoordelijkheid hebt om dit te doen. In werkelijkheid is er echter niets om bang voor te zijn, omdat jullie het kantelpunt (van 2012) al zijn gepasseerd en hebben bewezen dat jullie klaar zijn om te ascenderen. Er moet nog wel iets gebeuren voordat de Event kan plaatsvinden en de Pleiadiërs staan ​​klaar om jullie te helpen. Zij bevinden zich al in jullie zonnestelsel, maar moeten zichzelf nog laten zien. Ze zijn verwant aan jullie familie en in dat licht kijken ze naar jullie.

Naarmate de tijd verstrijkt, zullen jullie merken dat de introductie van nuttige uitvindingen zal versnellen, waardoor jullie uit de oude manieren van doen en de afhankelijkheid van verouderde methoden zullen worden getild. Het zal betekenen dat jullie in het Nieuwe Tijdperk worden binnengeleid, evenals in een nieuwe manier van leven waarin je je dromen mag en kunt volgen. Het hele Universum zal aan jullie toebehoren, teneinde de uiteenlopende soorten Wezens die zich erin bevinden te verkennen en te ontmoeten. Sommigen hebben inderdaad al contact gehad met de Aarde, maar dan alleen voor handelsdoeleinden. Jullie plek ligt werkelijk in het Universum en jullie zullen opgelucht en blij zijn om zoveel vrijheid te bezitten terwijl je de andere menselijke wezens leert kennen die zich er eveneens in bevinden. Maar zonder de beperkingen rond jullie Aarde, waardoor directe interactie met jullie wordt voorkomen, zouden ze al op Aarde zijn geland.

We laten jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn God Zelf, en elke ziel heeft dezelfde innerlijke verbinding met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Rob/Marja


"Berichten uit de Holle Aarde" ligt nu in de winkel

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Wietolie