Home > > "Berichten uit de Holle Aarde" ligt nu in de winkel

"Berichten uit de Holle Aarde" ligt nu in de winkel - 23 januari 2020

Berichten uit de Holle Aarde

"Berichten uit de Holle Aarde"


Vrienden,

Goed nieuws! De Nederlandse vertaling van het boek "Messages from the Hollow Earth" van de Amerikaanse schrijfster Dianne Robbins, waar 'onze' vertalers Rob en Marja maandenlang zo hard aan gewerkt hebben, ligt vanaf vandaag in de winkels.

Een welkom geschenk om aan jezelf te geven, of aan een ander die meer wil leren over de fascinerende wereld die zich honderden kilometers onder onze voeten afspeelt, denk ik.


Synopsis:

"Onze Aarde is niet massief, maar hol. In het binnenste van de Aarde leven hoogontwikkelde beschavingen, onder andere in de ondergrondse steden Telos en Catharia. Dianne Robbins deelt in haar boek de boodschappen die ze van Adama en Mikos – bewoners van de Holle Aarde – doorgegeven heeft gekregen.

De wezens in de Holle Aarde zijn buitengewoon spiritueel en technologisch hoog ontwikkeld. Ze leven in vrede en broederschap, en hun land, bergen en oceanen verkeren in ongerepte staat. Adama en Mikos vertellen ons over hun levensstijl en de kennis die zij als geascendeerde beschaving hebben, om ons te helpen op onze weg naar ascensie.

Ze gaan hierbij onder meer in op hun bibliotheek die als leidraad dient voor de evolutie van de planeet, het reizen via ruimteportalen, hoe elektronen in water intact blijven, de extra zintuigen die wij als oppervlaktebewoners hebben, remedies tegen vervuiling en ziekte, voedsel en natuurelementen, het opwekken van de Ziel, een nieuw Gouden Tijdperk en hoe we ons met hen als bewoners van het binnenste van de Aarde kunnen verbinden."


Je kunt "Berichten uit de Holle Aarde" online bestellen bij o.a. Bol.com en Bruna, of kopen bij de betere boekhandel.


In Liefde en Licht,

Kees, GalacticChannelings.com
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!