Home > > Mike Quinsey – 22 mei 2020

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 22 mei 2020

Mike Quinsey

Jullie ervaringen sinds 2012, wat het einde was vorige Tijdperk, hebben duidelijk aangetoond dat jullie door een verandering heengaan, zodat het oude kan worden losgelaten dat geen doel meer dient. Jullie bevinden je in een veranderingsproces dat jullie naar de volgende fase van evolutie zal leiden. Het is duidelijk dat waar één cyclus eindigt, een andere begint, dus het is noodzakelijk om wat van het oude op te ruimen om jezelf voor te bereiden op de volgende fase in je ontwikkeling. Meer nog; het zal “het koren van het kaf” scheiden, zodat eenieder een pad kan blijven volgen dat is voorbestemd om verdere ontwikkeling mogelijk te maken, op een niveau dat gelegenheid biedt om de volgende fase te ervaren die nodig is om je bewustzijn nog verder te verhogen.

De toekomst ligt vast om ervoor te zorgen dat jullie je ontwikkeling voortzetten, een ontwikkeling waarin je vele levens hebt ervaren in de diepten van de lagere trillingen die voor jou een hel op Aarde weerspiegelden. Sommige zielen waren hierin dermate verstrikt geraakt dat ze zich er niet uit konden losmaken, terwijl anderen bij herhaling de uitdagingen die hen werden voorgeschoteld konden overwinnen en overleven. In een Universum van vrije wil heb je de ruimte gekregen om je eigen ervaringen te kiezen, hoewel je onder begeleiding wel degelijk nota hebt genomen van het advies van degenen die al een hoog bewustzijnsniveau hebben bereikt.

Begrijp dat je jezelf vrijwillig hebt aangemeld om de lagere trillingen te ervaren terwijl je je er volledig van bewust was dat je er in essentie alleen voor zou staan, hoewel hulp altijd voorhanden was. Wat voor jou aantrekkelijk was, is dat je door hierin te slagen veel sneller voortgang zou kunnen boeken en er des te sterker uit zou komen. Het is dus in volledige bewondering dat we je prestatie toejuichen en ruimte zullen geven om je in de hogere dimensies te verwelkomen. Dit kan misschien voorbarig lijken, gezien het feit dat er nog een gedeelte van de weg af te leggen is, maar jullie hebben het moeilijke deel voltooid en bewegen je nu naar een nieuw niveau omhoog, waar je de Grote Zonneflits van Licht vanaf de Zon zult ervaren, die jullie onmiddellijk verder omhoog zal brengen naar de nieuwe Aarde - jullie Ascentie.

Jullie realiseren je misschien niet hoe bevoorrecht je bent om op Aarde te zijn, juist in deze tijd van Ascentie en dit kan worden beschouwd als een opwindend moment in je leven. Kun je je de opluchting voorstellen, die je zult voelen als je beseft dat je er uiteindelijk in bent geslaagd, waarbij vele kansen om je volgende ervaringen te kiezen in het verschiet liggen, ervaringen die uiterst opwindend zullen zijn binnen de rijken van Licht. Het is niet langer nodig om te leven als voorheen; in plaats daarvan zul je de absolute vrijheid bezitten voor jezelf in alles te voorzien via de kracht van het denken. Vrienden en familie zullen slechts één gedachte weg zijn waardoor contact bijzonder gemakkelijk is.

We willen jullie een positieve stimulans geven door je een kijkje te gunnen in een toekomst als geascendeerd wezen, waarbij we volledig erkennen hoeveel jullie moeten hebben doorstaan om je kracht en toewijding aan het Licht te bewijzen. Het zal heel natuurlijk zijn dat je, als je bent geascendeerd, op een bepaald moment ook anderen op hun pad zult willen helpen. Veel vrienden en zelfs familie zullen in je voetsporen treden, en het is te begrijpen dat je hen zult willen helpen: deze kans zul je ook daadwerkelijk krijgen.

De mensheid maakt, met de huidige toename van vrije tijd, momenteel een periode van introspectie door, aangezien duidelijk is geworden dat het leven op de oude manier niet adequaat of zinvol is gebleken voor degenen die zich op Ascentie willen voorbereiden. De verhoogde trillingen beginnen bij veel mensen al het beste in hen naar boven te brengen en er is meer mededogen voor die zielen die amper kunnen overleven in hun specifieke leefomstandigheden. De ongelijkheid tussen de uiteenlopende groepen zijn overduidelijk, maar deze groepen zouden één moeten zijn, want feitelijk is men Allemaal Eén. Hoewel het waar is om te zeggen dat velen hun eigen pad hebben gekozen, is er geen reden om hen het recht op een gelukkig en bevredigend leven te ontzeggen.

Het leven op Aarde had een schitterende en gelukkige ervaring kunnen zijn, maar de duistere Wezens die geloven dat ze op de een of andere manier superieur aan jullie zijn, hebben bewust uitvindingen en technologische ontwikkelingen exclusief voor zichzelf weten te houden. De oppervlaktebewoners staan ​​al eeuwenlang onder de controle van de Illuminati, maar gelukkig is de Alliantie nu dermate machtig geworden dat zij nu de dominante kracht is. Deze Alliantie heeft het op zich genomen om de dominantie van de duistere Wezens te doorbreken en heeft al veel van hen achter de tralies weten te krijgen. Uiteindelijk staat vast dat de Mensheid zich ervan bewust zal worden hoe ze zo lang in een 'open gevangenis' opgesloten heeft kunnen zitten en dit als normaal heeft geaccepteerd. Het is ver bezijden de waarheid en samen met goedgezinde Ruimtewezens die wachten op de gelegenheid om zich aan jullie voor te stellen, zullen veranderingen tot stand worden gebracht waardoor jullie zullen worden geholpen een nieuw tijdperk binnen te gaan.

Lieve Mensen, op Aarde vallen jullie op als bakens van Licht, waarbij jullie je nauwelijks realiseren hoeveel je anderen vooruit helpt alleen al door middel van je aanwezigheid. Je straalt een energie uit die rustgevend en geruststellend is voor degenen die door hun verminderde kwaliteit van leven verwikkeld zijn in lagere energieën. Wees ervan verzekerd dat deze mensen niet worden gestraft, maar dat ze op een dergelijk niveau ervaringen nodig hebben om ze voor de waarheid te laten ontwaken. Zij geven op hun beurt anderen de gelegenheid om hun mededogen te tonen wat betreft hun benarde positie en te helpen op een manier die hun liefde en licht tentoonspreidt voor degenen die als ondergeschikte wezens worden beschouwd.

Jullie leven in een illusie die realiteit is geworden en dat is de reden waarom het zo ver verwijderd ligt van je ware zelf. Jullie leven een schijn-leven, hoewel het op die manier is gecreëerd zodat jullie ervan kunnen leren en hierdoor kunnen evolueren. Je ware Zelf is je Goddelijke Zelf dat aan de andere kant van de sluier blijft en dat je leven op Aarde overziet. Het is de bron van je wezen en je altijd aanwezige Goddelijke Zelf van het eeuwige leven, en het heeft veel van doen met je te helpen je levensplan te vervullen. Velen hebben hun eigen lot gekozen en er is geen reden waarom ze niet het recht zouden mogen hebben om dit te doen en een gelukkig en vervullend leven te leiden.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn Goddelijke Zelf, en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Rob/Marja


"Berichten uit de Holle Aarde" ligt nu in de winkel

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Wietolie