Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Mike Quinsey – 1 mei 2020


Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 1 mei 2020

Mike Quinsey

Het leven gaat door, ongeacht wat er in de wereld gebeurt, maar het ontkomt er niet aan dat het uiteindelijk wordt beïnvloed, aangezien de tijden snel veranderen. Het is duidelijk dat jullie snel een nieuw tijdperk binnengaan en dat jullie veel hebben in te halen wat met opzet voor jullie werd achtergehouden. De duistere Wezens hebben lange tijd kunnen voorkomen dat jullie konden profiteren van de nieuwe uitvindingen die, met vrije energie voorop, werden gedaan. Dit kan echter niet voor altijd worden tegengehouden en de huidige tijd is het ideale moment om de bijzonderheden vrij te geven. Veel verkeert in een staat van onrust en vraagt dringend om alle vernieuwingen aan de mensheid prijs te geven. Vanwege de huidige staat van de wereld staan jullie min of meer stil, en het is het ideale moment gebleken om na te denken over wat je wenst in het leven en waar je naartoe wilt. De oude manier van doen kan niet voor altijd blijven bestaan en er dient een nieuwe, frisse benadering te komen van wat jullie van het leven verwachten, in plaats van een regime dat jullie keuze op basis van vrije wil dwarsboomt. Jarenlang heeft de ziekte kanker het leven van veel mensen verwoest, maar een remedie wordt tegengehouden door degenen die er belang bij hebben de status quo te handhaven.

De mensen worden zich meer bewust van hun potentiële vermogen om veranderingen te bewerkstelligen, die hen de stimulans en de kracht geven om het tij voor de mensheid te keren. Het grootste deel van de welvaart in de wereld is in handen van een kleine minderheid, die machts- en gezagsposities heeft weten in te nemen om de bevolking te controleren en in onwetendheid te houden. Dit kan niet langer zo doorgaan en er worden al stappen ondernomen om degenen die vooruitgang in de weg staan ​​te verwijderen. Het zal als het ware zomaar "uit de lucht vallen" en met zowel schrik als verrassing worden begroet. Begrijp dat de meerderheid van de mensen zich niet bewust is van de mate waarin het leven wordt gemanipuleerd, zodanig dat de Aarde een openluchtgevangenis is geworden. Het goede nieuws is echter dat de Lichtkrachten op dit moment bezig zijn de actieve aanhangers van de duistere Wezens te verwijderen.

Niet alles is kommer en kwel, en een groot "leger" van Lichtwerkers opent de weg om hun vrijheid terug te nemen en hun eigen pad van evolutie te bepalen. Zoals jullie inmiddels wel weten, heb jij de keuzevrijheid om te bepalen welk pad je volgt, en daarbij ben je uiteraard verantwoordelijk voor de uitkomst. Je zult entiteiten aantrekken van een vergelijkbare trilling, die je aanmoedigen om vooruitgang te boeken. Voor degenen van het Licht echter is hulp positief en draagt het bij tot het boeken van vooruitgang, terwijl degenen die zich op een negatief pad bevinden, nog dieper in de lagere trillingen wegzakken. Om die reden zorgt het pad dat je met toewijding hebt gekozen voor een gedrag dat je op je pad houdt.

In de situatie waarin jullie je nu bevinden en die veel vragen oproept over de zin van het leven, is het eveneens goed niet te vergeten dat je het eeuwige leven hebt. Dit betekent dat je met het oog op je ontwikkeling veel levens doormaakt en dat je dus niet je lichaam bent. Ter verduidelijking: je ziel, de werkelijke jij, incarneert periodiek om verdere ervaring op te doen, zodat je op een natuurlijke manier geboren wordt uit nieuwe ouders die voor jou zijn uitgekozen, zodat zij jou het soort ervaring kunnen geven dat je nodig hebt om je ontwikkeling voort te zetten. In de periode dat je niet op Aarde bent geïncarneerd en in de hogere trillingen verblijft, heb je een etherisch lichaam dat een betere en jongere versie is van het lichaam dat je eerder bezat, en het is vrij van elke ziekte of lichamelijk probleem dat je eerder hebt gehad.

Je zou kunnen beseffen dat wanneer de tijd rijp is om voor verdere ervaring naar de Aarde terug te keren om je ontwikkeling te vervolgen, jouw volgende ouders worden gekozen op basis van wie het beste bij je levensplan past. Waarschijnlijk heb je in dergelijke gevallen enige inspraak, hoewel het soms voor je wordt geregeld. Zelfs complete families kunnen samen incarneren, maar niet noodzakelijk in exact dezelfde rollen. Daarom heb je een specifiek levensplan waarvan je Gidsen zich uiteraard bewust zijn en die je helpen dit te volgen. Maar met je vrije wil kun je er uiteraard tegenin gaan, in welk geval ze hun best zullen doen om je aan te moedigen ernaar terug te keren, zonder daarbij dwingende middelen in te zetten.

Als je aan deze overeenkomst denkt, realiseer je je misschien dat wanneer je je tussen twee incarnaties in bevindt, je natuurlijk ook andere familieleden en vrienden zult ontmoeten in hun "jongere" etherische lichamen. Door de kracht van het denken is het echter, als dat nodig is, mogelijk om een ​​oudere versie van je lichaam aan te nemen. Houd in gedachten dat een ziel alleen dat op zich neemt wat ze aankan en dat sommige levens elke vorm van actie lijken te ontberen, maar je kunt er zeker van zijn dat de ervaring zodanig wordt geregeld dat het je helpt je te ontwikkelen. Zoals je je misschien kunt voorstellen, staan sommige levens bol van actie, maar dit is van tevoren allemaal afgesproken.

Inzicht in de realiteit van het leven na de dood kan veel pijn en zorgen schelen wat gewoonlijk volgt op de dood van een vriend of familielid. Soms heb je in je dromen misschien een ontmoeting met de overledene en het lijkt zo echt omdat het ook echt is, hoewel in werkelijkheid maar weinig zielen dergelijke herinneringen naar hun wakkere staat mee kunnen terugnemen. Het is niet ongebruikelijk dat een ziel tijdens je slaap heel dichtbij komt, dat is heel reëel, waarbij ze interesse hebben in je spirituele ontwikkeling. Maar in de Spirituele Wetten staan dergelijke gebeurtenissen beschreven en het is een ziel niet toegestaan jouw keuze op basis van vrije wil te beïnvloeden.

Het belangrijkste in elk leven is dat er karma bij betrokken is en het speelt een belangrijke rol in de afspraak-constructie, omdat er andere zielen bij betrokken zullen zijn, zelfs binnen je eigen familie. De zaken worden derhalve zodanig georganiseerd dat je de kans hebt om " zaken recht te zetten" en hopelijk zul je op de juiste manier handelen. Wanneer je dat niet doet, komt het opnieuw bij je terug, hoewel niet noodzakelijkerwijs in hetzelfde leven, dus ga behoedzaam verder en probeer de confrontatie te allen tijde te vermijden. Help anderen waar je kunt en weet dat “zaken van gelijke energie meer van hetzelfde aantrekken” en dat geldt zowel voor goede als voor negatieve handelingen. In werkelijkheid valt er niet weg te komen met enige vorm van wangedrag, want het zal bij je terugkomen, zelfs in een toekomstig leven. Omdat jullie echter binnen het zicht van Ascentie zijn, is het beslist zo dat de meesten van jullie de eindtijden zullen ervaren.

Het leven is hard en meedogenloos in de periode waarin jullie je bevinden, maar wanneer de trillingen een hoger niveau bereiken - en dat zullen ze doen met Ascentie- zal dat dramatisch ten goede veranderen, en zal het in vrede en harmonie zijn met al het andere.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn God-zelf, en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Rob/Marja


"Berichten uit de Holle Aarde" ligt nu in de winkel
THC-olie kopen


Schermbril.nl - Veel keus in computerbrillen, geen verzendkosten!


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Wietolie

Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden in dankbaarheid ontvangen Dankjewel!!
Als je ons even een mailtje stuurt, ontvang je van ons de juiste gegevens.Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nlGalactic Channelings

Create Your Badge