Home > > Mike Quinsey – 20 maart 2020

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 20 maart 2020

Mike Quinsey

De chaos op Aarde heeft een nieuw hoogtepunt bereikt en velen van jullie zijn begrijpelijkerwijs in de war omdat dit zich zo totaal onverwacht aandiende. Als gevolg van een nieuw virus waarvoor nog een remedie dient te worden gevonden, beleeft jullie wereld een serieuze epidemie die zich buitengewoon snel heeft verspreid. Velen van jullie hadden gedacht dat met de komst van het Nieuwe Tijdperk de nieuwe trillingen snel zouden resulteren in een grote verheffing die spoedig het einde van dergelijke problemen te zien zouden geven.

Toch bevinden jullie je midden in een wereldwijde pandemie die in jullie tijd nooit eerder werd ervaren. Jullie bezorgdheid is zo groot omdat jullie werd verteld dat met de voltooiing van de oude cyclus in 2012 feitelijk een nieuw tijdperk zou zijn begonnen, vrij van oud karma. Veel zielen zijn vrij van karma gebleven, maar anderen hebben nieuw karma opgedaan waarbij we hebben gewaarschuwd dat het in deze nieuwe periode niet zou worden meegenomen, maar bijna onmiddellijk zou worden uitgespeeld.

Daarom betekent het Coronavirus een manier van omgaan met de noodzaak om de gemaakte fouten te corrigeren. De gevolgen zijn echter eveneens een “eye-opener” voor velen van jullie die nog steeds proberen aan de oude manier van leven vast te houden. Het oude heeft geen plaats meer in de huidige tijd en dit schudt aan fundamenten waarop jullie leven is gebaseerd. Jullie zien de tekortkomingen van het afgelopen Tijdperk en zullen er nooit meer naar terugkeren. Wanneer jullie opnieuw beginnen, zullen jullie erop terugkijken en datgene erkennen wat niet meer past bij jullie toekomst, en van deze gelegenheid gebruik maken om opnieuw te beginnen.

Ondanks alle uitdagingen en beproevingen die jullie hebben ondergaan, is het jullie eigen verdienste dat velen van jullie de tijd van Ascentie snel naderen. Ongeacht wat er gebeurt, het pad naar Ascentie opent zich nu, zelfs al is het op dit moment niet duidelijk zichtbaar, en niets zal verhinderen dat dit zal gebeuren. De vreugde en het geluk die jullie zullen voelen zullen onmetelijk zijn en wanneer jullie de dualiteit achter je hebben gelaten, zullen jullie in vrede leven en in staat zijn om jezelf vrijelijk te uiten, zonder de spanningen van de gemengde samenlevingen, spanningen die vaak door de Illuminati werden aangewakkerd.

Hoewel jullie geen materiële bezittingen met je mee kunnen nemen, kun je er zeker van zijn dat alles wat je nodig hebt onmiddellijk voor jou beschikbaar is, hoewel jullie in werkelijkheid zelf het mentale vermogen zullen hebben om dergelijke zaken tot stand te brengen. Dit betekent dat jullie veel méér bewegingsvrijheid zullen hebben dan ooit tevoren, een bewegingsvrijheid die zich tot ver buiten de Aarde kan uitstrekken. De meeste zielen geven er de voorkeur aan om zich rond te bewegen in groepen van mensen die dezelfde interesses en ambities hebben. De kans is groot dat jullie vrienden uit eerdere levens zullen ontmoeten en dat jullie op die manier dergelijke vriendschappen zullen hernieuwen. Het worden enerverende tijden en jullie zullen de vrijheid hebben om alles te verkennen zoals je dat wenst. Met het bijkomende voordeel van een veel langere levensduur is het duidelijk dat jullie ambities geen beperkingen zullen kennen.

Je zou je kunnen voorstellen dat er na vele, vele levens verspreid over duizenden jaren nog weinig is om je over op te winden, maar vergeet niet dat alles voortdurend in beweging is en onderhevig aan veranderingen. Er zijn zeven Universa en in jullie tijd zul je in sommige daarvan levens hebben doorgebracht, dus ben je in feite een ervaren ruimtereiziger. Je zult eveneens enkele van de uiteenlopende levensvormen hebben ervaren die je al lang vergeten bent, maar er zijn nog steeds archieven van jullie geschiedenis en die zullen voor altijd blijven bestaan. In werkelijkheid zijn jullie doorgewinterde reizigers van het Universum.

Jullie kunnen met recht opgewonden zijn bij het vooruitzicht dat jullie je bestemming opnieuw in eigen hand zullen hebben. Wees ervan verzekerd dat het doel nog steeds is om jullie evolutie voort te zetten en dat jullie binnenkort veel meer te zeggen hebben over je toekomst. Jullie zullen alle positieve verworvenheden uit je vorige levens met je meenemen en jullie doel is om nog verder te evolueren. In plaats van zeer korte levens en ervaringen, zullen jullie honderden jaren leven terwijl je tegelijkertijd een jeugdige uitstraling behoudt.

Datgene wat voor jullie ligt, zal enigszins vertrouwd overkomen en dat is de reden waarom jullie er geen problemen mee zullen hebben om het te accepteren. Na vele levens waarin jullie levensplan van te voren werd vastgelegd om jullie in staat te stellen je trilling te verheffen en Ascentie te bereiken, zal het ruim binnen je mogelijkheden liggen om volledig begrip van en inzicht te hebben in de nieuwe ervaringen die je nodig hebt. De kennis van wie jullie werkelijk zijn, zou jullie naar nieuwe hoogten moeten brengen, en het vooruitzicht om deel uit te maken van degenen die anderen zoeken die hulp nodig hebben bij hun ontwikkeling, is opwindend en lonend.

Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn God-Zelf, en elke ziel heeft dezelfde verbinding met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Rob/Marja


"Berichten uit de Holle Aarde" ligt nu in de winkel

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Wietolie