Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 26 januari 2014

Montague Keen - 26 januari 2014

DET FÖRSTA STEGET FÖR ATT KOMMA NÅGONVART ÄR ATT BESTÄMMA DIG FÖR ATT DU INTE VILL STANNA DÄR DU ÄR.
Anon

Veronica och jag är både glada och upprymda över att vi har lyckats med att föra så många människor tillsammans från alla delar av världen för att återställa den heliga energin på planeten. Vi är djupt tacksamma till alla som så villigt svarade oss och uttryckte en önskan att samlas som En stor familj av ljus och kärlek. Vi har valt ett datum: söndagen den 2 februari 2014.

Vi ber er att samlas vid soluppgången eller solnedgången, båda om det är möjligt. Ni samlas på de heliga platserna eller väljer att meditera. Använd era sinnen på vilket sätt ni nu tycker passar er för att se till att energin frisläpps. Du behöver inte ens lämna din säng för dina positiva tankar kommer att öka mängden energi som behövs.

Vi är medvetna om att soluppgång och solnedgång inträffar vid olika tidpunkter på olika platser, men de är de viktigaste tidpunkterna på dagen då ni kan utföra denna unika övning. Veronica, och en eller två av hennes medhjälpare, kommer att gå till Glastonbury i västra England. Hon ber om att vädret blir milt. Skulle det bli ett försök att förhindra att ni kommer till dessa platser så gör det detsamma, var bara i närheten av dem. Ni kan använda era sinnen, era medvetanden, för att uppnå ert mål. Veronica är bekymrad över att det inte varit möjligt att svara på alla mejl hon fått..

Mark kommer att lämna förslag i sitt meddelande idag. Varenda en av er är viktig. Alla kan göra en insats. Det kostar inga pengar, endast lite av er tid. Det är så underbart att så många länder är involverade i detta, alla ivriga att delta. Vi har skapat en stor familj av likasinnade personer. Detta är den första. Låt oss försäkra oss om att detta blir en minnesvärd händelse som överskrider alla barriärer av språk eller religion. Tillsammans kan vi genomföra de förändringar som er planet ropar efter. Ni är framtidens arkitekter. Den här händelsen kommer att finnas i historiens folklore och kommer att berättas om och om igen under kommande generationer. Jag kan inte nog understryka betydelsen av denna händelse.

Var glada när ni kommer samman. Skapa en massiv virvel av energi runt om er med kärlek och skratt som fyller luften när ni samlas i frid och harmoni. Detta är bara den första av många sådana händelser. Vi har för avsikt att låta detta ske med jämna mellanrum hädanefter. Vi kommer att vägleda er och skall alltid arbeta tillsammans för att skapa fred och rättvisa där, tråkigt nog, inget sådant finns för närvarande. Låt inte ålder bli en barriär, för du är aldrig för gammal eller för ung för att skapa mirakler, för det är precis vad du strävar efter att uppnå den här dagen.

Jag ber er nu att ta er tid och läsa vad Mark har så omsorgsfullt förberett som en introduktion till den stora betydelsen av leylinjer. Välkomna den och omfamna Leylinjernas magiker (The Magician of the Ley). Kanske han kommer att vara med er för att vägleda er och uppmuntra ett intresse för dessa de mest heliga platserna och de leylinjer som gör dem till det. Vi här i andevärlden kommer att följa er på denna dag när ni tar på er att rädda er planet så att framtida generationer kan njuta av sin livstid på Jorden.

Tillsammans kommer vi att se till att detta sker. Båda sidor av livet arbetar tillsammans som aldrig förr. Till de underbara människor som villigt ger av sin tid för att möjliggöra att vår gemensamma strävan kan avnjutas av alla: försäkra er om att alla länder vet datum och tid så att arrangemang kan göras för deltagande. Kom ihåg att tillsammans är ni kraftfulla: ni är de 99 %, så ni kan inte bli stoppade. Ni är de som har vaknat upp!

Min kära Veronica, det blir inte möjligt för dig att skriva med mig nästa söndag eftersom du kommer att delta i ceremonin för återställandet av Leylinjerna. Njut av att vara med likasinnade människor.

Min kärlek kommer att vägleda dig, precis som vanligt. Din beundrande Monty!


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge