Home Kanalisering? Våra kanaliserare Om oss Contact


Home > Svenska > Montague Keen - 5 januari 2014

Montague Keen - 5 januari 2014

Ni håller på att översvämmas av information från alla håll. Var medvetna och alerta, för bland nästan alla avslöjanden finns det mycken desinformation. Den är avsiktligen placerad för att klassificera all information som falsk. Kabalen har följt denna praxis under hela sin existens. De ändrar inte sina formler, det har ju fungerat så bra i det förflutna så de tror att det skall fortsätta att fungera för dem. Men ni är nu tillräckligt vakna för att själva kunna dechiffrera vad som är sant och vad som har planterats, dock kommer det alltid att ha en smula sanning i sig för att dra in er i det.

Försök att titta på allting med ett öppet sinne, utan dömande, och kom ihåg att de också kämpar för sin existens. De är nu rädda för er, för det finns ett stort antal av er i jämförelse med dem. De behöver era insatser för att överleva. De har spelat det här spelet under generationer och de är experter på det. Ni, å andra sidan, har inte lärt er att komma samman och arbeta tillsammans som En, såsom de har gjort.

Vi kan nu se en splittring bland dem. Varje fraktion försöker ta kontroll. För oss är det nödvändigt att vara Ett sinne och lämna våra futtiga skillnader, såsom ras och religion etc, åt sidan. Ni är alla den mänskliga rasen och ni vägrar att låta er själva bli utplånade. När ni allvarligt överväger alla metoder de använder för att förgöra er så ser ni att allting de gör är utformat för att förstöra livskvaliteten och att skapa sjukdomar och lidande för massorna.

Ni måste förstå att ert lidande, ilska, rädsla och ångest är deras syre! Varför lever så många av er fortfarande sådana eländiga, hjälplösa liv genom rädsla? När ni tar kontroll över era egna liv och fattar välgrundade beslut, och vägrar att tro på den propaganda som ni bombarderas med, endast då kommer ni att smaka på friheten att välja. Ni måste bestämma er för vad som är bäst för er. Ert hjärta kommer att vägleda er. Ni har inte fått höra sanningen och den är vad ni nu håller på att vakna upp till, och det kastar ett helt nytt ljus över allting.

Ni kan nu se helt klart att undergången för den mänskliga rasen var noggrant planerad och tills helt nyligen var ni totalt omedvetna om det. Så ni blir förlåtna om ni behöver lite tid till att få in det i huvudet och smälta det. Detta är en kritisk tid i mänsklighetens historia och det är nu dags att vakna upp och ta ert ansvar. Sluta att bete er som får, för tiden är knapp. Kabalen har stora planer för år 2014. De tror att de kommer att kunna genomföra dessa planer utan att ni hindrar dem. Det är därför det är så viktigt att ni tar er i akt och handlar som En.

Jag har talat många gånger sedan min bortgång om den stora betydelsen av LEYLINJER och varför Jordens naturliga energi avsiktligen har varit blockerad från er. Många av er förstår detta faktum och är villiga att vidta åtgärder för att ta bort blockeringarna som placerades strategiskt för att hindra Jordens naturliga energi från att strömma ut för att ge energin till mänskligheten och till er planet. Jag bad om att en speciell e-mailadress skulle skapas så att folk från vartenda land i er värld skulle kunna arbeta tillsammans för att kräva och återta den naturliga energin. Jag ber er nu att erbjuda era tjänster för mänsklighetens goda och för er planet och ta de steg som bör vidtas för att skapa en bättre värld för alla.

ley-lines@montaguekeen.com

Mark, som är en vetenskapsman och expert inom området för leylinjer, har skapat en strategi att följa. Han kommer att guida er och ge råd om detta ämne. Det är dags nu att bli aktiva för att släppa loss denna underbara energi och förnya er anslutning till Universum. Detta kostar ingenting, bara lite av er tid och ansträngning. Jag har bett Mark att skriva ner en snabb resumé över vad som krävs:

”Det är dags att fortsätta och slutföra det arbete som inleddes av sådana som Watkins, Guichard, Lockyer, Thorn, Hawkins and Michel m fl, för leylinjer är grundläggande för varje själs andliga väsen. Det kan inte längre finnas någon tvekan om att börja med att återigen upptäcka och återställa samt kartlägga de heliga vägar och telluriska energicentrum som ligger mitt under våra landskap. Dessutom, när de en gång är identifierade så finns inget behov av att rensa och åter rena dessa leder och platser för den tid som nu kommer. Det måste vara en global uppgift, då ingen del av Jorden är av mindre betydelse än någon annan när det gäller slutresultatet – ljuset av kärlek, fred och välstånd för alla människor.

Detta meddelande är en inbjudan till att delta i ett projekt av aldrig tidigare skådad omfattning, som ändå har tänkbara proportioner när det gäller effekten. Potentialen i att dela och samordna våra enskilda fynd är lika enormt stor som själva resultaten. Genom sådan spridning kommer förenandet av nationerna genom fördelarna med ett återställande av Jordens nätverk av leylinjer.

Stiftelsen ser fram emot ditt intresse och ditt deltagande i en snar framtid”.

Detta är en underbar möjlighet för alla människor i världen att arbeta tillsammans som ett. Ni kommer att bli förvånade över de resultat som väntar er. Tillsammans kommer vi att kunna rädda er planet och därmed mänskligheten. Varje ansträngning, oavsett hur liten, räknas. Varenda själ är viktig och behöver din hjälp. Låt oss börja året 2014 genom att vidta åtgärder, fredligt och i vetskap om att våra ansträngningar kommer att ge resultat som kan njutas av under kommande generationer. Du ombeds att skapa en bättre nutid och framtid för alla..

Tack för att du arrangerar detta, min kära, då det är väldigt viktigt.

Som alltid, din beundrande Monty!


Website: The Montague Keen Foundation
Översättning: Gertie Dahlberg


En Världsomspännande Visualisering för ett Genombrott – Vi ber dig gå med!
Share |


Skulle du kunna tänka dig att stödja vårt ljusarbete?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge