Home > > Sheldan Nidle - 30 januari 2018

Sheldan Nidle - 30 januari 2018

Selamat Jalwa! Wees rechtschapen. Er gebeurt veel. Dit nieuwe jaar begint met veel cabal-pogingen om de jullie beloofde welvaart te laten ontsporen door een oorlog te fabriceren. Vandaag zullen we de aard van onze blauwdruk om de duistere cabal te verslaan bespreken. Onze multi-gelaagde strategieën hebben vele successen behaald en de cabal verward. Ze zijn wanhopig en elke zet die ze doen haalt de strop om hun nek verder aan. Ons plan heeft de cabal gedwongen veel van de posities die ze aan het einde van vorig jaar bezetten, op te geven. Het heeft tevens het verlies van veel van hun leden aan nog niet verkondigde arrestaties veroorzaakt. Deze opzet plaatst ons aan de uiterste rand van succes voor mondiale welvaart. Het was door ons ontworpen, tezamen met veel van de opgestegen meesters, waaronder St. Germain en onze Aardse bondgenoten. Ons doel is de nieuwe republiek voor de Verenigde Staten te installeren, alsmede het begin van GESARA wereldwijd, op een veilige en efficiënte wijze.

Zoals aangegeven in eerdere berichten is een nucleaire oorlog geen optie. Jaren geleden bepaalde de Hemel dat we elke poging tot nucleaire aanvallen moesten tegengaan. Intussen bracht al deze activiteit het Amerikaanse geheime ruimteprogramma naar buiten, waardoor een van de elementen hiervan besloot ‘er tussenuit te knijpen’ om volledig met ons te gaan samenwerken. Deze alliantie voorkomt dat de duistere cabal de RV-GCR en andere welvaartsprogramma’s nog verder vertragen. Het benadrukt tevens waarom jullie vele stappen dichter bij alles waar we lange tijd op hebben gewacht zijn.

Hoewel het duister oude beproefde methodes blijft gebruiken om de wereld in chaos en angst te houden, bewijst hun starheid en arrogantie hun zwakte te zijn. Wij in de Galactische Federatie gebruiken vloeiende groepsdynamiek om problemen op te lossen, hetgeen ons vrijmaakt om flexibel te blijven t.a.v. wat er dagelijks gebeurt. Ironisch genoeg versterkt onze flexibiliteit en ‘vloeibaarheid’ de starheid van het duister.

Waarachtig, we wankelen nu op de drempel van een grote overwinning. De laatste paniek door het duister eindigt. De langverwachte victorie van jullie welvaart is nabij. Derhalve bereiden we ons voor om geleidelijk de fondsen, die jullie nodig hebben om jullie planeet te transformeren en de nieuwe Republiek te vestigen, de VS Inc te beëindigen en, het allerbelangrijkst, NESARA/GESARA te implementeren, te verspreiden. Blijf geduldig en weet, diep in jullie hart, dat wonderen convergeren die mondiale vrijheid zullen brengen.

Gegroet! Wij zijn jullie Opgestegen Meesters. We komen nu om de geweldige interactie tussen Lichtwerkers en onze gezamenlijke medewerkers te bespreken. Een van de vermeldenswaardigste ontwikkelingen is het zien van toegenomen interactie tussen het Licht, jullie, en de verschillende medewerkers van het Licht. We realiseren ons dat Lichtwerkers gefrustreerd zijn door de voortdurende vertragingen die ontstonden, terwijl wij vallen zetten om jullie duistere Nemesissen van de cabal te elimineren. Deze strategie bereikt een significant crescendo dat zal leiden tot het einde van de macht van het duister.

Lichtwerkers ontdekken dat hun gedeelde macht de greep van het duister op deze realiteit verzwakt. We helpen jullie de subtiele werkwijze van het Licht ontdekken. Deze zachte energieën overtuigen nu het Lichtcollectief van hun macht. Elke poging tot manipulatie door het duister wordt nu tegengegaan door de toenemende hunkering van Lichtwerkers. Jullie leren nu hoe duisternis en Licht integreren om een groter Licht, dat wijsheid is, te creëren.

Ons Lichtkrachtcollectief beweegt ons allemaal weg van de kwaadwillende sporen van het duister naar de goedwillende boulevards van het Licht, via goddelijke Liefde. De agenda van het duister is om de Aardse mensen in een eeuwigdurende tredmolen van frustratie te houden. Het plan van het Licht is haar eigen natuurlijke stroom te vestigen door het verhogen van de frequenties in en rond de Aarde en in al haar Wezens. Een synthese krijgt momentum, dat het potentieel heeft om het duister en haar verfoeilijke werkwijze te verslaan. Nu zijn jullie in staat om de sluiers van deze illusie te doorbreken.

Vandaag vervolgden we onze wekelijkse berichten om jullie te informeren over wat er op deze wereldbol gebeurt. Onze ruimte- en binnenaardse families verzorgen de basis voor de geweldige serie veranderingen die momenteel onderweg zijn. We danken eenieder die ons allemaal zo gracieus helpen bij deze missie om de mensheid te transformeren. Weet, Geliefden, dat de nooit eindigende en niet te tellen overvloed van de Hemel werkelijk voor jullie is! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!) Zo zij het!


Website: Planetary Activation Organization
Nederlandse vertaling: Rob/Marja


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!