Home > > Sheldan Nidle - 16 januari 2018

Sheldan Nidle - 16 januari 2018

Selamat Balik! We zijn er weer. De hedendaagse gebeurtenissen zijn bemoedigend en geven nog steeds de nederlaag van de duistere cabal aan. Het belangrijke punt is begrijpen wat deze nederlaag waarlijk inhoudt. Het duister is aan het haspelen terwijl het ten onder gaat in het kielzog van haar onvermijdelijke nederlaag. Als gevolg daarvan zijn we extatisch en beseffen we dat dit slechts het begin is van vele lucratieve gebeurtenissen die gaan komen. We erkennen wat dit proces echt betekent voor iedereen van jullie die werkt in het Licht. We verwachten, na het opstarten van ons volgende gambiet, jullie je lang gezochte overwinning van welvaart en vrijheid te kunnen presenteren. Het duister kan niet langer vertrouwen op macht als haar belangrijkste basis. Tot dusverre begrijpt het duister onze intentie niet helemaal. We zijn vastbesloten de overwinning te behalen die hun nederlaag betekent. Het is niet eenvoudig opnieuw een realiteit te scheppen die meer dan 13 millennia oud is. We vragen Lichtwerkers te volharden in het geduld dat jullie tot dusverre hebben getoond. Een belangrijke gebeurtenis wordt in de komende weken verwacht, dus wees voorbereid. Het duister realiseert zich hoe nabij haar ondergang waarlijk is.

Het duister gaat door elke manoeuvre die ze maar kan inzetten om het onvermijdelijke uit te stellen. De langverwachte pakketten worden voorbereid om te worden vrijgegeven. De manoeuvres van de GF en onze Aardse bondgenoten hebben ons in staat gesteld bepaalde hindernissen te overwinnen. Wanneer alles eenmaal op zijn plaats is, wees voorbereid op de plotselinge komst van de RV~GCR~NESARA/GESARA, inclusief de hele rest van de jullie beloofde welvaart. Een aantal discrepanties in het bankensysteem werkt momenteel in ons voordeel. We gebruiken hun eigen systeem om ze te slim af te zijn. Deze “bankregels” zullen het lang beloofde Lichtwerk in staat stellen feitelijk te verschijnen. We voorzien duidelijk een vloedgolf van bevrijdende activiteiten wanneer deze discrepantie is opgelost. De geheime oorlog in het bankensysteem wordt rechtgezet. Deze verandering zal resulteren in het einde van de VS Inc en in de rechtvaardige en niet te weerleggen opkomst van de Republiek der Verenigde Staten. We verwachten dat dit alles zich in de komende weken zal ontvouwen. Wees voorbereid getuige te zijn van deze waarachtig buitengewone gebeurtenissen.

Dit vooruitzicht zal de hele realiteit van jullie wereld veranderen. We wachten geestdriftig op het ontvouwen van onze plannen en een aantal opwindende aankondigingen. Deze onthullingen zullen daadwerkelijk alles veranderen. Ze zullen NESARA werkelijkheid laten worden voor de gehele wereld (GESARA). De tijd van onze bevrijding is bijna daar. Wanneer alles op zijn plek is, verwachten we een serie uitzendingen om de betekenis ervan aan iedere man, vrouw en kind te verhelderen. Binnen een maand van Aankondigingen zal de zachte disclosure beginnen. We vragen om jullie hulp bij het onderrichten van degenen die angstig zullen zijn wanneer ze van ons bestaan horen. Disclosure zal alles veranderen – van religie tot geschiedenis tot technologie.

We leven in een tijd waarin nucleaire dreiging gedeactiveerd kan worden en de opkomst van het nieuwe bewustzijn tot het volle potentieel kan worden onderzocht. Wees niet bang voor nucleaire dreigingen, want de Hemel heeft die al decennia geleden onuitvoerbaar gemaakt. We zijn verheugd te zien dat jullie en jullie wereld opnieuw bevrijd en verwelkomd zal worden in de Galactische Gemeenschap.

Gegroet! Wij zijn jullie Opgestegen Meesters. We komen, wetende dat jullie wereld nu in transitie is. De chaos waarvan jullie getuige zijn is simpelweg de ondergang van de greep van het duister op jullie. Laten we een perspectief onderzoeken van hetgeen jullie te wachten staat in jullie nieuwe realiteit. We zijn hier om deze transitie te ondersteunen en om jullie te laten zien wat het betekent en hoe jullie met de veranderingen om zullen gaan. Jullie realiteit ondergaat nu een enorme verandering die door velen niet wordt opgemerkt. Voel hoe deze veranderingen jullie op een dagelijkse basis beïnvloeden. Gebruik je onderscheidingsvermogen, want ze ontvouwen zich snel en blijven dat doen. Er zijn energieën aan het werk die jullie perceptie van deze realiteit kunnen veranderen. De Geestenwereld voelt jullie groeiende, liefhebbende aard en bekijkt met plezier hoe deze zachtaardige veranderingen ieder deel van jullie transformeren.

Schepping werkt op vele niveaus. Het is subtiel, en verandert zachtjes de realiteit die Jij bent. Het zijn deze minutieuze niveaus waarop de geest het meest effectief is. Door de werktuigen van de geest te gebruiken, veranderen we jullie huidige realiteit door jullie bewuster te maken van de wereld en degenen die proberen een betere weg naar het oneindige te zoeken. Het werken tussen deze lagen brengt de weg van de Geest naar voren, waardoor het in staat is jullie zachtjes naar een nieuw bewustzijn te leiden. Deze nieuwe vorm van bewustzijn benadrukt hoe subtiel deze veranderingen alles beïnvloeden.

De bedoeling van de Geest is schoonheid en verwondering te creëren voor alle simpele dingen des levens. Onthoud hoe de geest werkt om vreugde en liefde te produceren, want het is hierin dat we het meest effectief kunnen werken. We zijn hier om jullie te helpen op jullie weg naar huis. Vraag onze hulp: we wachten met liefde op jullie verzoeken. Dit is een gezamenlijke inspanning. Als we samenwerken, Triomferen we!

Vandaag bespraken we de gebeurtenissen die jullie wereld spoedig zullen transformeren. Zegen ons allen en laat deze goddelijk bepaalde gebeurtenissen zich manifesteren! Een tijd van verwondering is nabij! Weet, Geliefden, dat de nooit eindigende en niet te tellen overvloed van de Hemel werkelijk voor jullie is! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!) Zo zij het!


Website: Planetary Activation Organization
Nederlandse vertaling: Rob/Marja


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!