Home > > Sheldan Nidle - 28 januari 2014

Sheldan Nidle - 28 januari 2014

1 Akbal, 6 Yax, 10 Caban

Selamat Jalwa! Er gebeurt veel in jullie wereld. De leiders van de duistere cabal begrijpen goed dat hun lange heerschappij ten einde komt. Onze aardse bondgenoten zijn bezig met de laatste loodjes voor een mondiale valuta reset en gebruiken deze gebeurtenis om snel een nieuw wereldwijd banksysteem te starten. Op dit moment gebeuren er dingen die de eerste proeve van mondiale welvaart naar dit rijk zullen brengen, Een nieuwe door goud gesteunde valuta zal de vroegere restricties die door het Dumbarton Oaks verdrag werden ingesteld elimineren. Het tijdperk van de Federal Reserve dollar is voorbij. Een nieuw financieel landschap vormt zich teneinde de controle van elke nationale valuta terug te leggen in de handen van de natie waar het vandaan komt. Elke bank zal dan gehoorzamen aan een strikte serie regels die een einde zullen maken aan de fraude en de chicanes van het verleden. Bankieren zal niet langer een licentie om te stelen zijn en de vulgaire misleidingen waar banken om bekend stonden zullen stoppen. Het nieuwe bestuur dat zal komen als resultaat van deze welvaart zal snel deze nieuwe regels afdwingen. Deze nieuwe realiteit zal de voorloper zijn van een ‘disclosure’ die jullie mars naar volledig bewustzijn verstevigt.

De huidige taken van deze vloot zijn gevestigd rond de noodzaak om ervoor te zorgen dat alles waar overeenstemming over is bereikt zich daadwerkelijk manifesteert. De huidige tijd is er een waarin de oude duistere orde, bezeten van onvermurwbare hebzucht, arrogantie en onverantwoordelijkheid opgevolgd zal worden door degenen die hun bewustzijn en groeiend gevoel van verantwoordelijkheid gebruiken om een nieuwe realiteit voort te brengen. Het is deze speciale nieuwe realiteit die volledig zal worden geboren wanneer jullie huidige bewustzijnstransformatie beëindigd is. Dit verlangt, zoals we eerder zeiden, dat we jullie voorzien van vele mentoren wiens primaire taak het is om jullie terug te brengen naar volledig bewustzijn. Deze weg zal tevens de steden van Agartha erbij betrekken. Speciale plaatsen, verspreid over dit hele rijk zijn klaargemaakt voor de laatste fase van jullie reis. We hebben het bouwen en functioneren van Lichtkamers die deze zeer goddelijke taak moeten volbrengen gecoördineerd. Wanneer jullie deze levenstransformeerders verlaten zullen jullie volledig bewust zijn. Na een korte training zullen jullie goed in staat zijn binnen een nieuwe 5-dimensionale realiteit te functioneren!

Wat voor jullie ligt is een grote sprong in bewustzijn. Deze goddelijke operatie is bedoeld om jullie huidige realiteit naar de vijfde dimensie te verheffen en om jullie voor te bereiden de belangrijkste hoeders van deze sector van de fysicaliteit te worden. Jullie gaan je herenigen met jullie Agarthaanse broeders, en tezamen de andere drie waterwerelden koloniseren. Deze nieuwe galactische maatschappijen gaan een galactische raad vormen om dit speciale regentschap voor te zitten. Bovendien gaan jullie deze nieuw gevormde verenigde sterrennatie in de Galactische Federatie brengen en jullie gewijde bestemming vervullen. Talloze sterrenstelsels, dichtbij en ver weg, hebben van jullie grootse bestemming gehoord en willen deze gebeurtenissen met jullie delen. In feite gaan jullie een prototype voor vrede, welvaart en eenheid worden! Vele schepen uit deze sterrenstelsels zijn nu hier en kijken naar en helpen ons met jullie doorgaande transformatie. Door het terugkeren naar de status van fysieke engelen hebben jullie velen een beeld gegeven van hoe het goddelijke plan zich op miraculeuze wijze ontvouwt. Dit brengt iedereen in deze enorme vloot veel vreugde.

Terwijl alles wat we uiteengezet hebben zich ontvouwt, bedenk dat deze serie goddelijke wijzigingen deel is van een nog grotere verandering die door deze hele Melkweg waart. Eerst koloniseerden we dit zonnestelsel met de volledige affirmatie van de Spirituele Hiërarchie van deze regio. We zagen hoe het duister lang geleden arriveerde en deze eerste kolonie wegvaagde. Toen kregen we permissie om in te grijpen en werd het land Mu gecreëerd. Later kwamen Atlantis en een echt bizar plan van het duister om van de mensen een slavenras te maken. Dit proces heeft nu gefaald. Jullie laten de ketenen van beperkt bewustzijn achter. Jullie hebben veel geleerd van jullie millennia van avonturen onder de harde hand van het duister. Dit is voorbij. Het is tijd om terug te keren naar het rijk van volledig bewustzijn en de grootse bestemming die jullie door de Hemel is gegeven te vervullen. Wij en jullie spirituele en ruimtefamilie komen nu bijeen en zullen een speciale van te voren gearrangeerde alchemie uitvoeren. Deze gebeurtenissen gaan deze Melkweg naar het Licht corrigeren en jullie in staat stellen een grote en noodzakelijke magie te scheppen. Halleluja! Halleluja! Halleluja!

Namaste! We zijn jullie Verheven Meesters! Er vinden nu gebeurtenissen plaats die deze realiteit zullen veranderen. De verschillende geheime genootschappen van zowel Oost als West maken de werkzaamheden af die de wereld in staat stellen een mondiale valuta reset te beginnen en een nieuw financieel systeem te manifesteren. De huidige bankiers-oligarchie bestaat uit een “oude garde” wiens tijd voor een nederlaag is gekomen. Al sinds de dagen van het oude Rome heeft deze onverstoorbare groep de touwtjes van de wereldportemonnee in handen gehouden. Deze gevaarlijke en egocentrische figuren worden eruit geworpen en aan hun lot overgelaten. Arrestaties zullen volgen, en daarmee hun ondergang. Deze gezegende gebeurtenissen kostten ons millennia om te arrangeren en tientallen jaren om tot werkelijkheid te maken! Wat er na hen komt is een systeem dat ontdaan is van hun immoraliteit en vulgaire respectloosheid voor de mensheid. Mensen waren hun onwillige slaven en konden de grote macht die eenieder bezit niet zien. Het is de tijd om te accepteren dat jullie bevrijding aanstaande is.

De eerste fase van jullie welvaart zal worden gevolgd door de distributie van de verschillende welvaartsfondsen. Dit proces bestaat uit twee delen. Als dit eenmaal compleet is, zal het nieuwe bestuur zich manifesteren. Zoals jullie kunnen begrijpen is dit echt een waarlijk gezegende tijd voor iedereen. Het oude met schuld behangen systeem gaat vallen. Een nieuw systeem, dat jullie bevrijdt van schuld en jullie in staat stelt je gewijde verlangens te vervullen, zal het vervangen. Gebruik deze tijd om na te denken. Kijk zorgvuldig naar jullie gemeenschappen. Kijk hoe ze kunnen worden verbeterd. Kijk ook naar de Aarde. Zie haar in een nieuw licht. Help haar en transformeer snel hoe jullie gemeenschappen voorzien in energie en het transport van mensen en goederen. Wees klaar om enerverende nieuwe technologieën te omarmen, en bovenal, doe dat in de spirituele context van je groeiende bewustzijn! Wees je bewust van alles en laat deze kans niet voorbijgaan!

Jullie gaan bijna de vertegenwoordigers van jullie voorouders ontmoeten. Jullie gaan je eveneens mengen onder de spirituele Wezens van de Hemel. De “sluier” zal worden opgelicht. We zijn hier om jullie naar volledig bewustzijn te begeleiden en de primaire dingen te leren waar je bekend mee moet zijn. Deze tijd zal er een zijn van vreugde en een evenredig deel verantwoordelijkheid. Vele wonderen zullen voor jullie bekend worden. Gebruik deze tijd om jezelf te verbeteren en elkaar te vergeven. Leer over jullie gedeelde eenheid met al het Leven! Begrijp het grote geschenk dat jullie leven op, en binnenkort in Gaia is. Wees klaar om jullie vele overtuigingen los te laten en stop met profiteren van anderen. Dit is een zeer morele en relatief niet-gewelddadige “revolutie”. Het gaat jullie in een bewustzijnsstaat achterlaten die je in meer dan 13 millennia niet meer hebt meegemaakt. Wees dankbaar. Wees barmhartig en Zegen alles vanwege wat er met dit rijk gebeurt.

Vandaag zetten we onze vele boodschappen voort die verklaren wat er hier gebeurt. We vragen van jullie dit in je op te nemen en te doen wat je Hogere Zelf je ingeeft wanneer je in gebed of in een meditatieve staat bent. Wees trots op wat jullie worden en wees klaar om allen die gekomen zijn om deze wonderen met jullie te delen te verwelkomen! Weet, geliefden, dat de eindeloze overvloed en de nooit eindigende rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!)


Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Donaties voor ons vertalersteam zijn welkom en worden zeer gewaardeerd Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl