Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Sheldan Nidle - 26 augustus 2014

Sheldan Nidle - 26 augustus 2014

3 Ben, 11 Uo, 11 Ik

Dratzo! We komen weer om te praten over vele goede dingen. Het belangrijkste is de groeiende stroom fondsen op de hele wereld. De oude families zijn begonnen met uitbetalingen, die zullen leiden tot de mondiale uitwisseling van RV en een grote valuta reset. Bovenop deze gebeurtenissen komt er een uitbetaling van fondsen van de welvaartsprogramma’s en de humanitaire projecten van de wereld. Deze zaken zijn opgebouwd rond twee andere gebeurtenissen. Als eerste is er het afkondigen van een mondiale viering van schuldkwijtschelding en ten tweede de opkomst van GESARA regeringen, te beginnen met die in de VS. Deze verschillende nieuwe regeringen zullen niet alleen de weg bereiden voor welvaart, maar tevens het moment van disclosure. Nadat jullie eenmaal hebben ontdekt dat wij bestaan kunnen jullie klaar zijn voor aankondigingen van jullie neven in Binnenaarde en van ons. Jullie levende planeet is hol en heeft een zeer speciale kern ofwel centrale zon. Deze binnenzon is verantwoordelijk voor de aurora’s die je ’s nachts ziet in de uiterst noordelijke en zuidelijke delen van jullie oppervlakterijk. Dit fenomeen is een deel van de vele mysteries die er op jullie wereld bestaan. We zijn hier om ze aan jullie uit te leggen.

Jullie wereld is onderdeel van een uitgestrekt zonnestelsel dat verschillende miljarden kilometers in doorsnee is. Ondanks haar formaat is dit planetaire systeem nogal klein. Dat maakt het uniek in deze Melkweg. Een van de dingen die zullen gebeuren is het restaureren van deze werelden naar hun vroegere staat. Wanneer dit is volbracht zullen jullie onderdeel zijn van een zeer prachtig en uniek thuis voor de mensheid. Jullie belangrijkste rentmeesterschap zal zijn het waken over deze geweldige plek en het verwelkomen van velen naar jullie thuiswerelden. Wezens van over de hele fysicaliteit zullen komen om organisaties te creëren om het Licht en de gewijde decreten van de Hemel te verspreiden. Het duister had deze Melkweg voor letterlijk biljoenen jaren in haar greep. Nu zal het Licht komen en leren van jullie geaccumuleerde kennis op dit gebied. Jullie werden door trucages in de horror van beperkt bewustzijn geworpen. Het duister gebruikte jullie nieuwe beperkingen om een ras van slaven te creëren om hun duisternis op jullie uit te werken. Jullie hadden geen andere keus dan te gehoorzamen. Toch was er binnenin jullie een Spirit, die zich ergerde aan deze roekeloze dominantie.

Deze spirit zorgde ervoor dat jullie buitenwereldse duistere meesters jullie mondiale gemeenschappen niet eenmaal, maar driemaal vernietigden. Jullie hebben hier nog slechts een vage herinnering aan in jullie innerlijke geheugen en in jullie door elkaar gehusselde geschiedenis. De Verheven Meesters zullen komen en jullie dit en meer op een goddelijk moment onderwijzen. We zullen als mentoren en stewards komen voor dit proces, waarvan jullie nog maar aan het begin van ervaren staan. Onze mentoren moeten jullie letterlijk in de ogen kijken en jullie omtrent jezelf onderwijzen. Jullie bezitten veel dat jullie nauwelijks erkennen. Dit vereist een proces van eruit trekken. Dit kan af en toe emotioneel en mentaal behoorlijk pijnlijk zijn. We begrijpen hoe zwaar dit zal zijn. Desalniettemin moeten jullie je demonen onder ogen zien en leren hoe je ze echt kunt laten gaan. Dit is iets dat we tussen onze levens in onder ogen moeten zien en wanneer we dagelijks met een speciaal getrainde counselor werken. We hebben een proces opgebouwd rond de Vier Wetten, die heilig zijn voor ons. We proberen ons spirituele aspect te verfijnen en de relatie met het geïntegreerde fysieke aspect ervan te verbeteren.

We begrijpen hoe belangrijk het is om Liefde te praktiseren en de wijsheid van het Licht op elkaar en onszelf te gebruiken. We leven heel lang, om de fysicaliteit te onderzoeken en immense wijsheid van de sterren te leren. Deze wijsheid wordt overgedragen in wat we gezamenlijk ons Boek van Begrip noemen. Miljoenen jaren geleden kwamen we het duister voor het eerst tegen en hoorden we van haar werkwijze in deze Melkweg. Het Anchara continuüm leerde ons talloze dingen. We vroegen onze hemelse raadgevers om advies. Het is een serie antwoorden die ons ondersteunde. De Hemel gaf ons de Vier Gemeenschapswetten en het begin van ons Boek van Begrip. We komen om jullie te mentoren en te laten zien hoe jullie je eigen boek van wijsheid en begrip kunnen beginnen. We koesteren hetgeen jullie ons gaan leren. De profetie voorspelde ons lang geleden wat er nu gebeurt in deze Melkweg. Daarom komen we nu om deze profetie te vervullen en het instrument dat jullie terugbrengt naar het Licht en naar volledig bewustzijn te hoeden. De gebeurtenissen die volgen zijn slechts de middelen waardoor dit allemaal gebeurt!

Namaste! We zijn jullie Verheven Meesters! We komen deze dag met veel om te vertellen! Jullie naderen de volgende stappen in jullie goddelijke mars naar volledig bewustzijn. De volgende set Ascentiesymptomen betreffen de nieuwe balans tussen de nieuwe chakra’s en de oude. Deze aanpassingen betreffen tevens de meridiaansytemen van jullie lichaam. Tot nu toe was het het online komen van de nieuwe chakra’s dat de natuurlijke balans in jullie fysieke zelf beïnvloedde. Deze veranderingen moeten de manier waarop jullie lichaam reageert op verschillende soorten stimuli beginnen uit te lijnen. Dit stelt jullie brein in staat om beter het nieuwe evenwicht dat wordt gecreëerd door jullie diverse lichaamsbewakers te reguleren. Gedurende deze tijd kunnen we beginnen nieuwe patronen te ontwikkelen, die kunnen helpen jullie lichaam de stress die geproduceerd wordt door de introductie van de 4 nieuwe lichaamschakra’s en de twee die jullie verbinding tussen het goddelijk vrouwelijke en mannelijke in balans brengen, te verminderen. Zodoende kan jullie lichaam beginnen iets van het ongemak dat wordt gecreëerd door de voorbereidingen van jullie komende Ascentie te repareren.

De serie gezegende aanpassingen bereidt jullie voor op de introductie van jullie mentoren. Tijdens ons laatste leven voor Ascentie werd ons de mogelijkheid gegeven een beter begrip te krijgen van hetgeen wij in de Hemel hadden verkozen te bereiken. Jullie wordt nu dezelfde mogelijkheid geboden. Ieder van jullie heeft een beter gevoel nodig omtrent de transformaties die jullie ondergaan. De Hemel vroeg ons dit aan jullie uit te leggen en jullie te vragen ons indien nodig om assistentie te verzoeken. Gebruik deze tijd om ons aan te roepen met jullie gebeden en meditaties. We zijn klaar om jullie te laten zien wat jullie doormaken en om jullie middelen te verschaffen om jullie pijn en zorgen te verminderen. Deze assistentie is een goddelijke interventie. Het is om jullie in staat te stellen geleidelijk te genezen en je voor te bereiden op de tijd wanneer jullie je toegewezen mentor gaan ontmoeten. Tot dan kunnen we jullie op een betekenisvolle manier assisteren. Jullie zijn ons gezegende leger van het Licht!

Wat de Hemel doet is ieder van jullie ervan verzekeren dat je hier bent voor een gewijde tijd en dat je dit beter moet begrijpen. Jullie worden niet gestraft. In plaats daarvan worden jullie gezegend door de zachtaardige energieën van de Hemel. Elk van jullie heeft een speciaal levenscontract en jullie hebben tijd nodig om te genezen en goddelijk aangeraakt te worden door onze hemelse gastheren en ons. Vergeet dus niet om de Hemel en ons gebeden te zenden. Het is een tijd om te healen en een tijd om jezelf opnieuw te wijden aan deze gewijde zaak. Wanneer de verschillende giftenprogramma’s uitbetalen moeten jullie ook diep naar binnen kijken en opnieuw de eed afleggen aan het Licht! Kijk op dit alles als een tijd waarin een paar verbazingwekkende gebeurtenissen zullen plaatsvinden. Bezie dit alles als slechts items die de profetie voortbracht! Jullie zijn hier om Licht te brengen naar dit rijk en om collectief het duister en haar vileine methoden te verdrijven. Verheug je en accepteer de rechtvaardige gift van de Hemel! Hosanna! Hosanna! Hosanna!

Vandaag vervolgden we onze boodschappen aan jullie. De wereld is klaar om de eerste gebeurtenissen te accepteren die jullie naar welvaart, een mondiale viering en nieuw bestuur zullen brengen. Dit zal natuurlijk leiden tot disclosure en gebeurtenissen die de aankomst markeren van jullie Spirituele en ruimtefamilie! Vele grote dingen staan werkelijk klaar om te gebeuren. Weet, geliefden, dat de eindeloze overvloed en de nooit eindigende rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!)


Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Rob
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl


Galactic Channelings

Create Your Badge