Home > > Sheldan Nidle - 21 augustus 2018

Sheldan Nidle - 21 augustus 2018

Dratzo! Terwijl de wereld blijft veranderen, blijft de cabal diep verontrust over het verliezen van hun greep op de mensheid. Jullie hebt een lange strijd gehad van ups en downs en toch is jullie vastberadenheid om het Licht vast te houden altijd aanwezig. De meeste wezens op jullie planeet ervaren een positieve verandering op een bepaald niveau. De wereld die jullie al eeuwen kennen, verkeert in een staat van instorting. De huidige wereldwijde scene loopt zijn koers. Heet op zijn spoor zijn gebeurtenissen die beloven heel levensveranderend zijn. Ze impliceren de geboorte van een nieuw tijdperk van ware spirituele groei en de opkomst van lang gezochte idealen zoals vrede, welvaart en persoonlijke soevereiniteit. We bevinden ons nu in een tijd van regime wisselingen, en zijn waakzaam terwijl de oude donkere eeuw zich oplost en een nieuw tijdperk van hoop en vernieuwing in zicht komt.

Voor degenen onder jullie die de wereldgebeurtenissen volgen, zijn jullie getuige van een tijd waarin alle puzzelstukjes op hun plaats vallen. Een duidelijk plan en een tijdschema zijn opgesteld. Wat we nu van jullie vragen, is geduldig te wachten terwijl een aantal schijnbaar niet-gerelateerde gebeurtenissen plaatsvinden, wat de agenda van het duister ontrafeld en het vervangt door een in afstemming met het Goddelijk Plan. De Alliantie heeft een plan geïmplementeerd dat vloeiend is. Dit speciaal geconstrueerde, 'oneindige sum-game'(?) en de bijbehorende kwantumoplossingen, bieden onze Aardse bondgenoten hun voordeel ten opzichte van de statische cabal strategieën.

Laten we onze aandacht in deze boodschap richten op een aspect dat parallel loopt aan jullie welvaart, de hemelse voorbereiding van jullie fysieke zelf op volledig bewustzijn. Dit proces omvat een complete overgave van jullie fysieke, mentale en emotionele lichamen. De uiteindelijke re-integratie moet plaatsvinden terwijl jullie zich veilig in een kristallijnen lichtkamer bevinden. Deze speciale levende afdeling van Licht is om een ??volledige re-sequencing (Het bepalen van de nucleotidenvolgorde in een DNA of RNA streng.) van jullie cellulaire RNA / DNA te vormen. Het werkt als een dynamisch lichtinstrument, volgens de specifieke vereisten van elk individu en orkestreert nieuwe volgordecodes die jullie onmiddellijk naar het bereiken van jullie volledige fysieke potentieel brengen. Ontworpen door de Hemel, dit proces zal ongeveer drie Aardedagen duren om zijn goddelijke doelen te bereiken. Jullie eigen lichaamsbeschermers en jullie andere hemelse gidsen zullen het leiden. Zodra jullie uit dit levende kristal van Licht komen, worden jullie teruggebracht naar volledig bewustzijn.

Volledig bewustzijn is het goddelijke doel. De Schepper verordend dat het jullie realiteit is om terug te keren naar een volledig bewuste realiteit. De realiteit die jullie nu kennen, wordt snel iets heel vreemds. We zijn getuige van deze gebeurtenissen die plaatsvinden voor onze ogen en observeren nauwlettend de melkweg opnieuw veranderd naar een verenigd, multi-dimensionale staat. De frequenties die over jullie planeet uitgestort worden zijn enorme energiegolven die de energievelden die ruimte en de tijd verstrengelen en opnieuw ordenen. Terwijl deze herhaling doorgaat, manifesteert de melkweg haar schoonheid in een overvloed aan lichtgevende kleuren en adembenemende vormen. Ere zij !!!

Zegeningen! Wij zijn jullie Opgevaren Meesters! De tijd komt eraan dat een nieuw tijdperk van vrede en verlichting Moeder Aarde zal douchen! Deze nieuwe realiteit begint zich op vele gezegende manieren te manifesteren. Het is deze glorieuze nieuwe realiteit die ons in staat stelt om de mensheid vooruit te helpen in een nieuw Galactisch tijdperk! Naarmate we beter in staat zijn om te begrijpen hoe dit rijk verandert, leren we nieuwe manieren om elkaar spiritueel aan te spreken. Wat we van jullie vragen is om te dromen en een wonderlijke nieuwe wereld die vriendelijk, zorgzaam en welvarend is te visualiseren.

Je steeds groeiende bewustzijn herdefinieert hoe jullie elkaar zien en hoe nieuwe realiteiten worden toegevoegd aan jullie percepties van de wereld. Eeuwenlang hebben we waargenomen dat het Licht van transformatie sterker en sterker wordt, waardoor de duisteren zich met tegenzin terugtrekken. Deze nieuwe realiteit begint zich op ontelbare gezegende manieren te manifesteren. Elke dag kijken we toe hoe jullie planeet energiek schitterender wordt. Terwijl de rasters van de oude realiteit instorten, kunnen we gloeiende lichtstralen zien en fantastische wolkenformaties die plotseling in de lucht verschijnen voor iedereen om te zien. Jullie realiteit wordt snel uitgebreid en opnieuw gecreëerd. Wij zullen jullie goddelijke gidsen en spiritueel aangestelde mentoren zijn, en we nemen deze bevoorrechte rol heel serieus.

We zijn onze ruimtefamilie dankbaar dat ze ons in steeds grotere aantallen hebben bezocht en we zijn blij dat het Licht van de Hemel overal om ons heen neerdaalt. We zijn ook erg blij om te weten dat steeds meer van jullie over de hele wereld ons dagelijks gebeden van Liefde sturen. Ieder van jullie bezit de primaire eigenschap van heiligheid, die is onderdrukt sinds het duister deze werkelijkheid bijna 13 millennia geleden 'opnieuw instelde'. De tijd nadert om jullie allemaal te transformeren en opnieuw fysieke engelen te worden! Samen moeten we een hoognodig nieuwe sterrennatie creëren en de meest sublieme en vurige dromen van de Schepper vervullen. Een tijd voor wonderen en verwondering is onderweg!

Vandaag hebben we onze boodschap voortgezet. Zoals we hebben vermeld, is een immense verandering aanstaande om op dit oppervlakterijk af te dalen. Het is onze verantwoordelijkheid om ons hier altijd van bewust te zijn en op te merken dat Het Universum op dit moment zijn magie onthult! De tijd arriveert voor ons, laat het wonder van dit Licht binnen! Weet, dierbaren, dat de eindeloze rijkdom en eeuwige welvaart van de hemel inderdaad van jullie is! Zo zal het zijn!

Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Een! en Wees in Vreugde!)


Website: Planetary Activation Organization
Nederlandse vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!