Home > > Sheldan Nidle - December 18, 2012

Sheldan Nidle - December 18, 2012

11 Caban, 5 Mol, 9 Eb

Dratzo! We keren terug om te melden dat er nog steeds veel blijft gebeuren op jullie wereld. Degenen die verantwoordelijk zijn voor het realiseren van de veranderingen bereiden zich voor op het lang verwachte moment waarop deze grootse verandering het hemelse groene licht zal worden gegeven. Tot dit moment zijn deze heilige geheime bondgenoten bezig met het afwerken van alle relevante details die nog moeten gebeuren, onder de waakzame ogen van ons verbindingspersoneel en de Agarthanen. De duistere kabbalisten bereiden zich, op hun eigen manier, ook voor op het onvermijdelijke; ze weten heel goed dat hun enorm fundament van misleiding binnenkort moet worden onthuld. Eén aspect is de fictie, die verspreid is over de hele wereld, dat een vorm van economisch 'herstel' onderweg is. In tegendeel … wat zorgvuldig geheim wordt gehouden is de waarheid van de enorme omvang van de echte, verborgen schuld die zorgt voor de ondergang van het huidige systeem. Deze geweldige schuldenlast kan niet langer worden genegeerd. Daarom hebben wij verzocht dat het nieuwe financiële stelsel wordt ingevoerd om op ieder moment in werking te kunnen treden, en dit is gebeurd. Enkele details, die op het laatste moment nodig zijn, kunnen pas voltooid worden op het moment dat de Hemel ons het groene licht geeft om te beginnen met de regeringswisselingen en met het in werking stellen van het nieuwe financiële stelsel.

Onze heilige bondgenoten zijn nu uitgerust met verschillende instrumenten van de juridische hefboomwerking van fondsen, zodat ze effectief het duister kunnen dwingen te stoppen en te vertrekken. En toch hebben sommige leiders van de kliek, in een poging om hun sprookje te versterken dat alles normaal is, gezinspeeld op hun voorstel van constructieve financiële wijzigingen. Ondanks het feit dat zij zich volledig bewust zijn van de extreme kwetsbaarheid van dit moment, volharden zij in het handhaven van hun fictie van 'business as usual'. Echter, deze theatervoorstelling zal eindigen zodra de door het Licht vastgestelde datum arriveert. Zolang wij in afwachting zijn van dit heilige tijdstip, is het duister nog steeds in staat om het gouvernementele systeem uit te voeren, dat zo vaak in het verleden tot oorlog bij jullie naties heeft geleid. Wees gerust … wij volgen alle pogingen van dit moment om dit te voorkomen. We blijven het duister eraan herinneren dat wij de uitbraak van elke grootschalige brandhaard op de planeet zullen verhinderen, met name de vele trigger-punten in het Midden-Oosten. Hierbij zijn inbegrepen de verschillende frauduleuze naties die gesponsord worden door het duister, die pogingen doen om jullie wereld te destabiliseren. Onze diplomatieke diensten brengen voortdurend onaangekondigde bezoeken aan de regeringen die de manipulatieve dictaten van de kliek gehoorzamen.

Het handhaving van een zekere mate van stabiliteit op jullie wereld die aan de officiële aankondigingen vooraf gaat, is ook een van onze huidige activiteiten. We weten dat de tijd voor een officiële publieke bekendmaking nabij is en dat jullie wereld het feit onder ogen moet zien dat belangrijke veranderingen van de Aarde een geplande tijdslot hebben. Dit zijn enkele van de redenen waarom het duister spoedig vervangen moet worden door een nieuwe wijze van besturen, waardoor openbaarmaking een belangrijke beleidsdoel wordt, en dit willen wij realiseren. Zoals jullie weten worden de huidige regeringen aangestuurd vanwege speciale belangen, waardoor ze niet bereid zijn om een volledige en formele onthulling van onze hulpvaardige aanwezigheid te sanctioneren en inderdaad, dit was een groot obstakel voor ons sinds het begin van deze missie in de vroege jaren 1990. Nu staan we op het punt waarop degenen, die gekozen zijn om legaal het personeel op topniveau in jullie gecontroleerde regimes te vervangen, dit kunnen doen. Kortom, de tijd voor de langverwachte massale veranderingen nadert snel. Ons verbindingspersoneel bereidt de aankondigingen voor die jullie wereld zullen veranderen en voor ons de deur openen om jullie officieel te benaderen, en dus begint het aftellen voor eerste contact!

Het moment waarop we onze aankondigingen over het eerste contact en het volledige bewustzijn doen is de sleutel voor deze gehele missie. We hebben geduldig op de Hemel gewacht om ons te instrueren over de start van het officiële rechtstreekse contact met jullie. Op dat moment zullen wij jullie introduceren bij de Agarthanen van Binnen-Aarde en bij jullie Verlichte Leraren. Ook zullen we beginnen met het uitvoerige onderricht over jullie werkelijke oorsprong en geschiedenis. Wanneer jullie individuele mentoren van de Federatie op jullie kusten landen, zullen jullie voorbereid worden op jullie terugkeer naar het volledig bewustzijn. Zoals wij jullie vaak hebben verteld, is dit alles klaar om te starten. Het enige wat nog nodig is zijn de juiste condities op Aarde en een formele onthulling door jullie nieuwe regeringen. We weten van onze medische teams dat jullie helemaal klaar zijn voor onze diverse aankondigingen, en wanneer eenmaal de welvaart verschijnt zal de rest van de missie gladjes verlopen. Een ander aspect dat helemaal klaar is om te starten is Gaia, die wil beginnen met het herstructureren van haar oppervlaktewereld. Dan zal het tijd zijn om haar briljante nieuwe en ongerepte werkelijkheid te creëren.

Namaste! Wij zijn jullie Verlichte Meesters! Beste mensen, de gezegende hemelse schatkist staat op het punt zijn immense rijkdom onder jullie te verspreiden! Lang geleden begonnen we aan een programma om een reeks wereldfondsen te creëren die uiteindelijk hun schatten voor jullie, de lichtwerkers van de wereld, moeten vrijgeven. Het hiervoor geplande tijdschema werd, ongeveer 11 jaar geleden, abrupt stopgezet toen het duister zijn boosaardige plannen - bekend als 9/11 - op jullie losliet. Deze duistere zielen gingen toen verder met hun agenda voor mondiale overheersing door te starten met hun verzonnen oorlogen in het Midden-Oosten en de Himalaya. Een deel van hun berucht en geheim plan betrof de accumulatie van een enorme schuld en de diefstal en misbruik van een aantal van de geschenken die wij hen hadden geschonken. Ze hadden niet verwacht dat de enorme omvang van hun hebzucht ons de middelen verschafte om hen juridisch in de vuilnisbak van de geschiedenis te doen belanden, dat is wat we nu aan het doen zijn. Onze heilige medewerkers hebben met de meeste landen op deze wereld akkoorden opgesteld die plechtig beloven dat er een eind komt aan de onderdrukkende tirannie van het duister.

Dit proces, geliefde harten, heeft langer geduurd dan wij wensten. Niettemin, dat heilige moment is nu aangebroken, en vele spannende gebeurtenissen staan voor de deur. We zijn met onze medewerkers bezig met de planning van de laatste, goddelijke duw om de kliek te stoppen met hun plannen waardoor wij hen hun verdiende loon kunnen bezorgen. Zij zullen worden vervangen door personen die goed voorbereid zijn om het schema van moedige plannen uit te voeren dat een nieuw economisch systeem en nieuw bestuur zal verwezenlijken; in het kort … een nieuw sociaal ondersteuningssysteem dat is gericht op het realiseren van het nieuwe Jij. Dit volledig bewuste individu zal zijn talenten gebruiken om Gaia te transformeren door het herenigen van haar oppervlakte- en haar binnenwereld. Jullie zullen ook je spirituele en buitenaardse medestanders gracieus begroeten, en je bij hen aansluiten om jullie nieuwe sterrennatie te creëren. Het is inderdaad een prachtig, bewustzijns-uitbreidend avontuur!

De Hemel heeft vaak met ons gesproken over de belangrijke missie die jullie is toevertrouwd. Het gaat om het feit dat deze galaxy gegijzeld werd door een duistere coalitie, die sinds mensenheugenis het Anchara Continuüm werd genoemd. Haar verschrikkelijk plan voor totale galactische heerschappij is pas onlangs verlaten, ten gevolge van de beslissing van het Continuüm zich te voegen bij het Licht en het ondertekenen van het Verdrag van Anchara bijna twee decennia geleden. Dit huidige moment op jullie planeet zal getuige zijn van de opruiming van de laatste restanten van dit duistere doel (jullie totale onderwerping). Het is jullie bestemming om een nieuwe staat van zijn te bereiken en een veelheid van heilige verplichtingen te aanvaarden, waaronder het voltooien van de transformatie naar het Licht van de vroegere duistere sterrennaties. Voor dit werk zullen jullie voorzien worden van talrijke adviseurs die ons gaan helpen om deze nobele onderneming met succes te volbrengen. Wij juichen dit toe en kijken uit om jullie allen te helpen bij jullie terugkeer naar het volledige bewustzijn.

Vandaag gaven wij jullie meer informatie over wat om jullie heen gebeurt. Vele heilige individuen en hun geassocieerde groepen komen samen om een nieuwe mondiale samenleving te creëren die jullie vrijheid vestigen, jullie volledige soevereiniteit eren, en zorgen voor een grote, universele welvaart! Deze keer zullen jullie transformeren en jullie in de gelegenheid stellen om een zeer glorieuze toekomst te manifesteren! Besef, beste mensen, dat de eindeloze overvloed en oneindige rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!)


Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Harmen Schouwerwou – www.unitynet.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!