Home > > Sheldan Nidle - September 18, 2012

September 18, 2012

11 Cimi, 14 Zip, 9 Eb

Dratzo! We zijn er weer! Jullie wereld blijft gevangen in het conflict tussen de duistere kliek en onze aardse strijdkrachten. Wij gebruiken onze middelen om de kliek op afstand te houden, maar zij blijven niettemin doorgaan met hun pogingen de inspanningen van onze bondgenoten te destabiliseren of een andere grootschalige oorlog te veroorzaken. Zij hebben bijvoorbeeld de onrust in het Midden-Oosten verder aangewakkerd en hebben situaties gecreëerd die een keer zouden kunnen leiden naar ernstige diplomatieke interacties. De kernoorzaak hiervan ligt bij de Amerikaanse regering en zijn speciale belangen-’vrienden’. Wij hebben diplomatieke contactpersonen naar het Midden-Oosten gestuurd en hebben een aantal bijeenkomsten met de Amerikaanse regering belegd om ons geen-oorlog beleid te benadrukken. In dezelfde geest benaderen we onze bijeenkomsten met de regionale machten in het Midden-Oosten en zij zullen het basisbeleid voor het oplossen van de Syrische crisis overnemen. Wij zullen beginnen deze situatie op te lossen door het in kaart brengen van de huidige problemen en wij monitoren ook de moeilijkheden in Iran. Als binnenkort het nieuwe bestuur gaat beginnen, willen wij de parameters voor een nieuw tijdperk van vrede stevig verankeren.

Vrede moet de basis worden voor het nieuwe financiële stelsel en voor ‘disclosure’ (onthulling). Het doel van onze formele aankomst is om openlijk met jullie regeringen en jullie te kunnen communiceren. Een reeks aankondigingen zal jullie informeren over de noodzaak van een omschakeling van een wereld die door het duister wordt gecontroleerd naar een wereld die vrij is van de lasten die leiden naar oorlog, haat, verdeeldheid en een economie die gebaseerd is op schuld en schaarste. Jullie staan op het punt een overgangsperiode te betreden waarin jullie de fundamentele waarheden van jullie geschiedenis, jullie oorsprong, en jullie glorieuze toekomst in volledig bewustzijn beginnen te accepteren. Wij komen als hemelse vertegenwoordigers van deze transformatie. Ons eerste contact zal jullie brengen op een pad dat jullie letterlijk kan transformeren naar volledig bewuste wezens. Om dit te realiseren moeten we samenkomen met jullie Agarthaanse buren om een manier uit te werken voor het bereiken van onze verheven doelen. Dit betekent dat we eerst moeten opereren als hoofdspelers achter de schermen, en vervolgens als open partners met jullie in een massaal herstructurering van jullie mondiale samenleving.

Deze diverse operaties zijn slechts de helft van wat wij hier moeten doen. Een ander deel is dat wij jullie volledig moeten voorbereiden op jullie integratie in de Galactische Licht Federatie. Momenteel zijn de Agarthanen de enige vertegenwoordigers voor dit zonnestelsel bij onze Hoofdraad van de Federatie – een rol die zij hebben vervuld vanaf het moment dat dit zonnestelsel, ongeveer 50.000 jaar geleden, lid werd van onze Federatie. De opkomst van Atlantis en zijn daaropvolgende vernietiging vertroebelde de aard van dit lidmaatschap. Wat er nu moet gebeuren is de hereniging van jullie volkeren aan de oppervlakte en die van Binnenaarde, waardoor jullie zonnestel terug kan keren naar zijn vroegere ongerepte conditie en ook het instrument creëert voor de terugkeer van jullie sterrennatie naar zijn vroegere glorie. Deze herbouwde natie heeft hiervoor een aantal taken toegewezen gekregen van de Hemel. Jullie, als volk, hebben het vermogen om de galactische vrede te ‘vergrendelen’ en voorzien dan in een schitterende locatie voor onze lopende onderhandelingen met onze vele intergalactische buren. Veel van onze verre vrienden kwamen van andere galaxies om getuige te zijn van jullie terugkeer naar het volledige bewustzijn.

Wat jullie doen is zeer ongebruikelijk. We hebben jullie snelle groei in bewustzijn en kracht tijdens de laatste twee decennia gevolgd. Het is geen gemakkelijke manier om een macht te overwinnen die jullie zo lang en zo onverbiddelijk heeft bestuurd. Wij loven jullie moed en vastberadenheid en nu heeft jullie verkregen wijsheid jullie gebracht naar het punt van groot succes! Het is nu onze beurt om onze expertise en technologie te gebruiken om te voltooien wat jullie bijna op eigen kracht hadden bereikt. De Hemel begrijpt heel goed wat voor arrogante dwazen jullie meesters, de duistere kliek, in werkelijkheid zijn. Het heeft ons door onze volharding veel respect opgeleverd en heeft onze technologische superioriteit bewezen om deze koppige figuren te verdrijven, en deze middelen die in ons bezit waren moesten, indien nodig, overvloedig gebruikt worden. Onze aardse bondgenoten rekenen nu volledig op ons om te voltooien waarmee zij zo moedig begonnen. Wij willen een aantal technieken gebruiken om de duistere kliek tot formele overgave te dwingen. De goddelijke tijd is gekomen om deze oppervlaktewereld door zijn overgangsfase heen te brengen naar een rijk van vrede, Liefde en welvaart.

Namaste! Wij zijn jullie Verlichte Meesters en wij brengen jullie meer goed nieuws! De programma’s die we in het nieuwe financiële stelsel moeten opnemen vorderen wereldwijd. Onze medewerkers staan klaar om een uitbreiding te geven in de manier waarop de elementen van dit nieuwe stelsel openlijk bij jullie worden geïntroduceerd. Deze programma’s betreffen het instellen van een systeem van welvaart en het kwijtschelden van schulden. Wij hebben in het geheim meerdere regeringen geïnformeerd - die nu onder druk gezet worden door de bankinstellingen van jullie wereld - om geduldig te zijn en niet toe te geven aan de toenemende dwang die afkomstig is van de duistere kliek. Deze sterke-arm tactiek zal binnenkort verdwijnen zodra het nieuwe ‘harde’ valutastelsel wordt afgekondigd. Het is van cruciaal belang dat NESARA in Amerika wordt aangekondigd en mondiaal wordt geïmplementeerd. Wij hebben de binnenkort verschijnende tijdelijke gouvernementele functionarissen geïnstrueerd om de diverse richtlijnen dienaangaande te volgen.

Degenen die belast zijn met de mondiale deposito’s van edelmetalen maken de programma’s klaar die het nieuwe financiële stelsel zullen dekken. Dit stelsel bestaat uit verschillende regionale valuta’s die zullen dienen als de ‘belangrijkste ruilmiddelen’. Als ze circuleren, zullen deze belangrijke valuta’s de stabiliserende instrumenten worden die ervoor zorgen dat er een eind komt aan de enorme inflatie die jullie huidig stelsel kenmerkt en jullie samenleving zo lang heeft geteisterd. Houd in gedachten dat dit komende financiële stelsel bedoeld is om een overgang te zijn naar een geldloze samenleving en naar de komst van een onvergetelijke, permanente welvaart, waarbij onze ruimtefamilie ons voorziet van de technologie om de hele planetaire bevolking te voeden, te kleden en te huisvesten. De bedoeling is over te stappen van de huidige staat van onzalige behoeftes naar een toestand van echte spiritualiteit en stoffelijke overvloed, want dit is een belangrijke stap op jullie spirituele reis.

Onze gezegende medewerkers in de Hemel zijn ook bezig met de voorbereiding van een serie mondiale aankondigingen die zullen plaatsvinden zodra een nieuwe regering is geïnstalleerd. De Hemel ziet graag iedereen in een staat van vreugde en vrede met de nieuwe omstandigheden die op jullie wereld gemanifesteerd moeten worden omdat deze ingrijpende transformaties misschien velen zullen schokken. Met dit in gedachten werd de suggestie gedaan om een speciale serie gebeurtenissen te laten plaatsvinden voordat dit nieuwe tijdperk voor de mensheid begint. Dit werd ook overeengekomen en dus werd een lijst van deze gebeurtenissen opgesteld. Wij hebben onze medewerkers ook geadviseerd de veranderingen op een zachte en specifieke manier uit te voeren. Dit scenario is nu in beweging gezet en we verwachten dat deze aankondigingen binnenkort bij allen van jullie bekend zullen zijn.

Vandaag gaven we jullie meer details over datgene wat bezig is zich voor jullie ogen te manifesteren. Wij allen zijn zeer betrokken bij het eerste contact en bij die gebeurtenissen die hieraan voorafgaan. Het einde van dit Gregoriaans jaar is slechts het begin van de gebeurtenissen die jullie naar het volledige bewustzijn brengen. De tijd voor jullie nieuwe werkelijkheid is gearriveerd! Besef, dierbare vrienden, dat de eindeloze overvloed en oneindige rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!)


Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Harmen Schouwerwou – www.unitynet.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!