Home > > Sheldan Nidle - August 7, 2012

August 7, 2012

8 Kan, 12 Pop, 9 Eb

Dratzo! We zijn er weer! Veel is betrokken bij de laatste aspecten van de grote scheiding die de duistere machtsstructuur moet neerhalen. Momenteel zijn jullie getuige van de laatste dagen van de machtsstrijd die zijn definitieve ontknoping bereikt. De kabbalisten gebruiken hun talent om chaos te veroorzaken in een poging te ontsnappen aan de strop die wij om hen heen hebben geworpen, maar hun ingewikkelde plannen zullen dit keer niet succesvol zijn. We hebben toestemming verkregen om op te treden tegen hun bedrieglijke methodes en reageren op alles waarmee ze komen. In alle tijden was oorlog het instrument voor de kliek om jullie te manipuleren en zich uit lastige situaties te kronkelen, en het gebruikt nu dit beproefde middel in het Midden-Oosten en in Zuid-Azië. Hoewel dodelijk efficiënt, zal dit ‘middel’ niet resulteren in hun ontsnapping nu onze controle over de aardse gebeurtenissen te sterk is om te worden gedwarsboomd door bedriegers van een dergelijk laag niveau. Maak je geen zorgen over wat de kabbalisten van plan zijn. Al hun pogingen gaan uit met een knal en zullen op hen terugslaan, waardoor de middelen ontstaan om deze vitale regio van de wereld te bevrijden. De komende transformatie staat volkomen onder bescherming van het goddelijk lot!

Wij volgen alles en bereiden ons voor om onze plannen uit te voeren. We willen heel graag de goddelijke Lichtshow op weg krijgen. Als de ketenen wegvallen die jullie lang bonden aan het duister, ontstaat er een nieuwe energie die jullie vrede, welvaart en mondiale harmonie brengt. De duistere zielen en hun fervente aanhangers zijn er echt van overtuigd dat hun plannen zullen leiden naar een nieuwe situatie die hun ondergang zal voorkomen. Het zal niet alleen volkomen mislukken maar het zal de diepte en de omvang van hun misleiding blootleggen die jullie wereld subtiel controleert. Deze in elkaar grijpende serie directoraten laat duidelijk zien wie de koudbloedige oligarchie echt is. Het zal een heilzame les voor jullie allen zijn, en zal jullie echt van nut zijn tijdens de gebeurtenissen die binnenkort zullen leiden naar hun arrestatie en de scheiding met jullie. Een dodelijke valstrik is geplaatst om definitief vriend van vijand te scheiden. Het is belangrijk om te ontdekken wie echt van plan is om deel te nemen de oplossing, en wie vastbesloten is om een deel van het probleem te blijven. Deze aanpak bezorgt ons veel stress. Niettemin, vanuit het standpunt van het grotere plaatje is het essentieel, en moet binnenkort bereikt worden.

Ons werk heeft zich consequent gericht op een eerste contact met jullie, en we zijn nooit van deze koers afgeweken. Het doel om jullie naar het volle bewustzijn te brengen ligt ten grondslag achter alles waarbij wij betrokken zijn, en om dit te bereiken volgen en bezoeken onze vele teams jullie elke dag. De duistere kliek begrijpt onze totale betrokkenheid aan deze heilige missie, en is zich ervan bewust dat wij met onze vloot jullie steeds dichter naderen. Wij hebben ook het aantal personeel op de planeet verhoogd die te midden van jullie leven en werken. Wat dit betreft … wij hebben het duister gewaarschuwd dat elke bemoeienis met ons personeel op Aarde ernstige gevolgen zal hebben. Verschillende pogingen zijn al tegen ons personeel ondernomen die resulteerden in ‘gebeurtenissen’ die deze schandalige agenten hebben afgeschrikt! Wij doen er alles aan om te verzekeren dat onze oppervlaktemissie volgens onze planning verloopt, en deze recente defensieve tegenmaatregelen heeft ons veel geleerd over hoe deze agenten opereren. Tot nu toe vermijdt het duister ons zorgvuldig. Momenteel vergroten we dit netwerk op het oppervlak van jullie planeet.

Publieke bekendmaking vordert. Onze aardse bondgenoten zijn druk bezig met de voorbereiding voor het afzetten van verschillende huidige regeringen op Aarde. Een breed web van schande omhult jullie wereldbol, en het onzalig beleid dat elke dag door deze ‘legitieme’ regeringen wordt uitgevoerd schreeuwt om beëindiging. Deze ‘legitimiteit’ is afhankelijk van controle door verschillende vormen van chaos, door het opstoken van de niveaus van sociale en religieuze geschillen. Deze sorry-nonsens zal verdwijnen zodra het Licht de beschikking heeft over deze openlijke legale regeringen. Onze rol in deze gebeurtenissen is alle acties te steunen en te versterken die officieel zijn afgekondigd. Ons personeel op de grond heeft gedetailleerde informatie verstrekt over hoe diverse regio’s reageren om wat het duister doet. Het duister probeert manieren uit om civiele weerstand te ontmoedigen en onze aardse bondgenoten zijn bezig deze pogingen te bestrijden. Vrijheid is na lange tijd tegen een hoge prijs op jullie wereld gearriveerd, en nu is het tijd om deze verstikkende condities weg te vegen en vrede en groei en uitbundigheid binnen te brengen.

Namaste! Wij komen, gezegende zielen! Jullie overgangswereld lijkt stil te staan, en voor jullie is het alsof er niets gebeurt. Maar niets is verder verwijderd van de waarheid. Overal storten de oude constructies ineen op de grond, waarbij de een na de andere fiscale crisis volgt. Zoals we al zeiden … wij hebben het nieuwe financiële stelsel al ingevoerd, het houdt zich in tact, onberoerd door het afbrokkelende bouwwerk dat op het punt staat met een enorme herrie in te storten. De feitelijke regeringen, die door deze stervende kolos waren aangesteld, zijn zich bewust dat hun einde is gekomen en verwachten hun val uit de gratie. De nieuwe regeringen moeten zeer binnenkort officieel verschijnen, en brengen mee - welvaart, vrijheid en zeer belangrijk voor ons … de publieke bekendmaking van ons bestaan. Ook Moeder Aarde verlangt sterk naar aandacht, en dit heeft tot gevolg dat onze binnenaardse en ruimtefamilies zich bij ons aansluiten om een nieuwe werkelijkheid aan te kondigen en te proclameren aan allen op de oppervlaktewereld de dood van de beperkende, oude werkelijkheid.

De doodstrijd van de duistere kliek zal geschilderd worden in kleurloze tinten, symboliserend de wereld van beperking, oorlog en fiscale tirannie die de laatste 13 millennia van jullie bestaan heeft gevormd. Deze duistere concepten verwoestten jullie thuiswereld, scheidden jullie van Binnen-Aarde en drongen jullie de fictie op dat jullie alleen zijn in een lege ruimte. Deze constructies moeten beëindigd worden en een nieuwe wereld van goddelijke schittering moet de bleekheid en stress vervangen van de huidige wereld. We zijn echt blij, want spoedig zullen wij jullie de grote waarheden kunnen vertellen en kunnen we gaan beginnen met het ontrafelen van de vele leugens die jullie millennia lang zijn verteld. Dit zal jullie bevrijden en jullie voorbereiden op de overgang naar het volledige bewustzijn. Jullie kunnen een zekere mate van consternatie ervaren, of wantrouwen voelen naar die duistere figuren die jullie zo grondig misleid hebben. Toch vragen wij jullie om te vergeven, laat het verleden los en ga gezamenlijk vooruit. Met het volledige bewustzijn komt een wijsheid die de verschrikkingen die jullie kennen zullen vervangen.

Jullie nieuwe rijk zal wonderbaarlijk glorieus zijn. De verbazingwekkende relatie tussen Hemel en Aarde zal aan jullie geopenbaard worden, en deze kennis schenkt wijsheid die je nauwelijks kunt voorstellen. Op jullie nieuwe Aarde kunnen jullie het volledig ervaren en zullen jullie de euforische eenheid van al het leven voelen. Jullie zullen beginnen aan een reis die het je mogelijk maakt je potentieel te bereiken en je grenzeloze creativiteit te ontdekken als je zoekt om de ontvouwing van het goddelijk plan van de Schepper te maximaliseren. Samen gaan we verder, met ons als jullie immer liefhebbende mentoren en leraren op de wegen van het goddelijke. We zijn echt opgetogen dat dit moment eindelijk is gearriveerd – de tijd die door de Hemel is gekozen is hier! De laatste hand moet worden gelegd aan de heilige ceremonie die dit alles ontsluit en de enorme veranderingen binnenbrengt naar de enige wereld die jullie tot nu toe hebben gekend. Deze transformatie is begonnen zich te manifesteren. Blijf gecenterd en in je waarheid en wees gereed. En heb geen twijfels over alles wat de Schepper gaat openbaren.

Vandaag vervolgen we onze berichten aan jullie. De buitengewone verschuiving in deze werkelijkheid staat te gebeuren! Hiermee komt de onthulling en de tijd om ons eindelijk te ontmoeten die zo toegewijd jullie terugkeer naar het volle bewustzijn hebben bevochten. Besef, beste mensen, dat de eindeloze overvloed en oneindige rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Als Eén! en Wees Gelukkig!)


Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Harmen Schouwerwou – www.unitynet.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!