Home > > Sheldan Nidle - 17 juni 2014

Sheldan Nidle - 17 juni 2014

11 Akbal, 6 Kayab, 10 Caban

Selamat Jalwa! (wees in Voortdurende Vreugde) We komen met veel goede dingen om jullie te vertellen! De Oude families en hun bondgenoten hebben het punt bereikt waarop het mogelijk wordt om te zien dat de lange weg van wanhoop en frustratie waar jullie lang op hebben gereisd, aan zijn voorspelde eind komt.

De duistere cabal is zich hier goed van bewust. Niettemin, die schelmen van onheil vinden voortdurend wegen om onze zegeningen niet in het minst te vertragen. Degenen aan de leiding van het groeiend algemene wet netwerk, samen met hun wettelijke bondgenoten, begrijpen precies wat er is achtergebleven om te worden voltooid voordat de grote arrestaties beginnen.

Onze verbindingen rapporteren hoe dicht ze zitten bij het begin van de laatste arrestatie operaties. NESARA heeft nodig dat die laatste gebeurtenissen op een correcte en snelle wijze worden gedaan. We zien precies hoe die wettelijke teams getraind zijn en zich hebben neergezet voor hun laatste victories. Over jullie wereldbol heen, zijn anderen die zich bij die verbindingen hebben gevoegd net zo klaar om hun heilige verplichtingen uit te voeren. De duistere mensen accepteren het onvermijdelijke en toch willen enkelen die hele toestand vermijden. De tijd nadert voor het eindspel van de duisteren; voor de massa arrestaties en het opkomen van de nieuwe wijze van bestuur.

Het verdringen van het duister en hun talloze volgers uit de macht is om jullie te bevrijden en om een groot welzijn te laten manifesteren. Dit is ook om naar het eind van de zogenaamde “UFO cover-up/doofpot" te gaan. Deze grote gebeurtenissen brengen ons ten slotte ertoe om in grote aantallen te verschijnen aan jullie hemelen en om direct een serie van groeiende milieu rampen op te lossen. De meest belangrijke daarvan is de nucleaire neerslag vanuit de Fukushima reactoren meltdown.

Wij moeten jullie hemelen, jullie zeeën en land schoonvegen van een nucleaire ramp. Hier bijgevoegd, willen we de condities neerzetten die kunnen beginnen om een groeiende pandemie van nucleaire ziekte om te keren. Dit kan zich wereldwijd verspreiden en onherstelbare schade veroorzaken aam jullie oceanen. Er is echter nog een ramp en die is veroorzaakt door de massale hoeveelheid plastic afval in jullie oceanen.

Wij kunnen dat omzetten in organische bemesting die in de plaats hiervan jullie oceanen kan voeden en veel herstellen van de schade die werd veroorzaakt door jullie massale over -bevissing van de zeeën. Dit proces kan ook naar het verlagen leiden van de seismische afwijkingen die geschapen worden door de vele Aarde-schuddende avonturen van de duisteren.

Zij waren letterlijk bereid om hun eigen naties te verwoesten om drastisch bevolkingen te verminderen en een resulterende staat van beleg uit te roepen. Dit is niet toegestaan. Het goddelijke plan zet jullie gemeenschap in het Licht en roept jullie uiteindelijke terugkeer naar vol bewustzijn uit. Wij hebben jullie nu 13 millennia gadegeslagen terwijl de Anunnaki en hun sinistere volgelingen een aantal “Gouden Periodes” orkestreerden die ieder telkens werden opgevolgd door een door het duister gemaakt cataclysme.

Die schooiers wilden jullie intens in een ontwikkeld slaven ras veranderen, wier enige doel was om hen te dienen. Zij wilden ook niet-verbonden of een onjuiste reeks van DNA voortbrengen die jullie terugkeer kan voorkomen naar volledig bewustzijn. Dit is nu een onmogelijkheid. Wij helpen onze Aarde bondgenoten om zo snel mogelijk te doen stoppen wat overblijft.

Vandaar gaat dit zo snel gebeuren. Genoeg elementen zijn al op hun plek om die vereiste doelen te bereiken. Wat er werkelijk is achtergelaten is de juiste goddelijke tijd voor die gebeurtenissen om zich te manifesteren. De Hemel wil graag deze werkelijkheid transformeren en een nieuw tijdperk baan laten breken voor ieder van jullie !

De huidige tijd wordt nu getransformeerd naar een voorspoedige, vredige overgang. Wij moeten deze laatste fase supervisie geven en jullie transporteren naar waar de heilige Licht Kamer ligt. Op deze plek zullen jullie je transformatie voltooien, prachtige informatie opnemen die door jullie Verheven Meesters wordt gegeven en die gebruiken om een nieuwe werkelijkheid te laten doorbreken.

Natuurkunde en wetenschap op jullie wereld beginnen maar pas te merken hoe dit nieuwe rijk gaat gebeuren. Sommigen van hen hebben gezien hoe grote sterrenschepen snel door deze galaxy kunnen kruisen. Deze Lichtschepen hebben het vermogen om door tijd te reizen en door een dimensie heen te gaan. Jullie moeten veel leren. Deze nieuwe wijsheid zal jullie vormen en daarmee zullen jullie gracieus een nieuwe sterrennatie laten baan breken. Dit nieuwe land zal de fundering zijn voor jullie reizen en voor jullie komende grote daden.

Legendes zullen worden gemaakt en veel grote verhalen verteld van wat jullie gaan doen om niet alleen deze galaxy te transformeren maar ook de hele stoffelijkheid. Wij staan klaar om jullie opnieuw te verwelkomen in de ‘schaapskooi’ als naaste galactische mensen in goddelijke dienst aan het Licht en de ontvouwing van het goddelijke plan!

Namasté ! Wij zijn jullie Verheven Meesters ! We komen met nieuws over wat het Licht gezegenend aan het doen is om een nieuwe, vrije en voorspoedige werkelijkheid voor jullie te manifesteren. Onze diverse verbondenen zijn druk doende om een aantal inleidende taken te beëindigen, die gaan leiden naar een grote victorie voor het Licht. Het eerste punt is de productie van een nieuw financieel stelsel voor deze wereld.

Dit project is klaar om te gaan/doen en dat is verbonden aan het voortbrengen van een NESARA bestuur in Noord Amerika. Zij die erbij zijn betrokken vervangen de huidige

de facto Amerikaanse regering, en zijn bijna klaar om dit project te manifesteren. Aldus staan jullie op de rand van een nieuw epoch /tijdperk voor de mensheid.

Wij hebben ook veel van onze spirituele bronnen toegewijd aan het creëren van energieën die alles veilig tot verwezenlijking kunnen brengen. De duisteren kunnen dit Licht schild voelen omhoog gaan rond deze planeet en zij zijn niet in staat om de manifestatie ervan tegen te houden. Kijk naar prachtige gebeurtenissen die overal beginnen te gebeuren.

Op dit moment zijn wij heel blij dat velen van jullie energieën scheppen in groeps meditaties, die ons hebben geholpen bij het laten baan breken van die machtige schilden van Licht om dit rijk heen. Zegeningen van vreugde en welkom aan ieder van jullie die op jullie eigen wijze, ons heeft geholpen bij dit ondernemen. Het is echt geweldig om jullie erbij te hebben die deze energieën versterken.

En het is duidelijk hoe ieder van jullie vrij wil zijn van onderworpenheid die het eerst werd opgelegd door het duister op jullie voorouders, ongeveer 13 millennia geleden. Deze duistere energie verdwijnt nu snel. Dit is een spirituele voorbode voor wat nu over de wereld gaat gebeuren. Zegeningen voor jullie bijstand en jullie grote toewijding voor vrijheid, voor Gaia en voor volledig bewustzijn.

Ieder van ons is dankbaar en in ware vreugde. Jullie hebben ons echt laten zien hoe de genade van de Schepper een werkelijkheid heeft geproduceerd die is voorbereid om vrij te zijn. Deze werkelijkheid kan echt haar spirituele voorouders verwelkomen van uit deze hele galaxy.

Jullie zitten op de rand van je volgende stap in bewustzijn. Jullie hebben het Licht binnen gelaten en zijn gezegend hierbij door de Hemel. Jullie zijn voorbereid om de stok op te pakken die wij jullie hebben gegeven. De bronnen bestaan om de laatste overgangswerkelijkheid te produceren, die het hiaat kan overbruggen tussen jullie oude duistere rijk en het nieuwe dat op de rand staat van volledig bewustzijn. Dit omhoog gaan in vermogen gebeurt terwijl jullie constant door energieën van jullie hemelse gastheren worden geknepen/geduwd die jullie omhullen.

Wij verheugen ons dat de ladingen die ons gegeven werden door de hemel zulk goed werk doen. Jullie duwen het duister van haar voetstuk en zetten in hun plaats een proces voort dat jullie de manier brengt om jullie volle potentieel te manifesteren. Wij zegenen deze ontwikkelingen en vragen om constante healing en genade van het goddelijke. Dit is toegestaan. De tijd om te vieren nadert nu. Hallelujah ! Hallejujah! Hallejujah !

Heden brachten wij onze boodschap. We danken jullie voor je bijstand en jullie ondersteuning van de Hemelse veranderingen. Die moeten jullie een nieuw tijdperk brengen van vreugde, vrijheid en welvaart. We komen om degenen terug te verwelkomen die door de verpletterende effecten van beperkt bewustzijn heengegaan zijn. Jullie zullen nu een geweldige galactische vrede laten baan breken !

Weet, lieve Mensen, de talloze Toevoeringen en de nooit eindigende Welvaart van de Hemel zijn inderdaad van jullie !

Zo zij het ! Selamat Gajun ! Ja! (Sirisch voor Wees Een! En Wees in Vreugde ! )


Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Donaties voor ons vertalersteam zijn welkom en worden zeer gewaardeerd Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl