Home > > Sheldan Nidle - January 15, 2013

Sheldan Nidle - January 15, 2013

13 Chicchan, 13 Chicchan, 9 Eb

Dratzo! We zijn er weer! Jullie wereld nadert de dag die door de Hemel gekozen is voor het manifesteren van jullie nieuwe realiteit. Onze Agarthaanse familie laat ons weten dat hun rol in deze operatie zijn voltooiing heeft bereikt. Ook bevestigen onze geheime heilige bondgenoten dat hun activiteiten het punt hebben bereikt dat voor hen door de Hemel is gekozen. We blijven onze technologie gebruiken om iedereen te helpen als garantie dat al deze onderling met elkaar verbonden operaties precies volgens planning verlopen. Het enige waarop we nu nog wachten is het definitieve groene licht van onze hemelse heerscharen. Dit signaal zullen we binnenkort ontvangen. Tot dat moment zullen we afwachten, toekijken en toezicht houden op wat spoedig gaat gebeuren. Intussen is het duister in paniek en vraagt zich af hoe en wanneer de arrestaties zullen plaatsvinden. Momenteel zijn ze nogal angstig omdat veel van hun collega’s gewoon 'verdwenen zijn'. Ze beseffen volledig dat de bedreigingen tegen hen heel reëel zijn en dat hun machtposities niet veel langer kunnen duren. Hun enorme fortuinen zijn geslonken en het bankstelsel dat zij controleren staat op het punt vervangen te worden.

Terwijl al deze drama’s zich afwikkelen lijkt het, oppervlakkig gezien, dat jullie wereld als voorheen een puinhoop is. Maar het duister weet dat deze schijnwerkelijkheid bijna voorbij is en dat in Amerika het nieuwe bestuur klaar staat om de verantwoordelijkheid over te nemen. De overgang zal beginnen met een reeks aankondigingen die zeker de meesten onder jullie zullen verbazen. Vervolgens zal de nieuwe financiële werkelijkheid een enorme zucht van opluchting brengen naar eenieder van jullie, omdat het vrij zijn van behoefte en angst jullie vreugde en overvloed zal opleveren. Kwijtschelding van schulden in deze omvang zal de heling betekenen van de vele diepgewortelde scheuren in een samenleving die al millennia ernstig beschadigd is. De rijken en machtigen hebben dit systeem met een dubbele standaard gebruikt om de massa te straffen en ze te dwingen om hen te gehoorzamen. Nu moet dit alles verdwijnen en een nieuw speelveld zal deze onrechtvaardige wereld vervangen die jullie al zo lang heeft gekweld. Bovendien begint een bestuur, dat meer naar jullie wens is, ‘te reageren op deze nieuwe toonzetting’. Maar vergeet niet dat deze verbeteringen in jullie omstandigheden slechts de voorboden zijn van veel grotere veranderingen, waaronder de publieke bekendmaking. Dit brengt jullie naar het magische moment waarop wij ons officieel bij jullie kunnen introduceren.

Onze komst verandert alles. Jullie gevoel van een mondiale identiteit is gebaseerd op het feit dat ze uniek is in de kosmos. In feite zijn jullie niet alleen. Jullie kwamen, lang geleden, uit alle richtingen van de galaxy om deze wereld te koloniseren. Jullie oorspronkelijke kolonie Lemurië was het begin van jullie tijd op Gaia. Momenteel zijn jullie opgesloten in een toestand van amnesie, gecreëerd door een beperkt bewustzijn, en het moment is voor jullie nu aangebroken om bevrijd te worden van dit onvermogen om te weten wie jullie zijn en waarom jullie naar deze prachtige blauwgroene wereld kwamen. De taak van het verwijderen van jullie geheugenverlies hebben wij gekregen, en na een paar decennia van voorbereiding zijn wij gereed om jullie mee te nemen op een ontdekkingsreis, die jullie terug zal brengen naar de vreugden en de wonderen van het volledig bewustzijn. Het eerste deel van deze reis begint met onze uitzendingen die gaan uitleggen wat er moet gebeuren. Kort daarna zullen we landen en beginnen met een serie open en zorgvuldige discussies, in combinatie met de overdracht van technologie die jullie voorzien van de middelen om terug te keren naar jullie oorspronkelijke, natuurlijke staat. Vervolgens kunnen jullie beginnen aan de individuele opleiding van het volledig bewustzijn, waarna jullie kunnen starten met het opzetten van jullie nieuwe sterrennatie.

Onze kernreden om naar jullie zonnestelsel te komen is niet alleen maar om toezicht te houden over jullie, maar om jullie terug te brengen naar jullie spirituele en ruimtefamilie. Jullie Agarthaanse voorouders verlangen er ook naar om hun eigen rol in het begeleidingsproces op te nemen. Tot nu toe heeft de Hemel hen tegengehouden van veel dingen die zij voor jullie wilden doen, maar nu zijn deze beperkingen opgeheven en we verwachten dat ze een grote rol gaan spelen bij het adviseren van jullie nieuw bestuur en bij het opstellen van een aantal beleidsverklaringen met betrekking tot de nieuwe regels van jullie bancaire en financiële stelsel. Het is essentieel dat jullie snel de eerste stadia van jullie nieuwe welvaart passeren en leren werken zonder de noodzaak van geld als zodanig. Onze galactische samenlevingen functioneren door directe manifestatie van wat wij nodig hebben, zonder afhankelijk te zijn van de energiebronnen van onze thuiswereld. We begrijpen ook dat onze taak is het koesteren en ondersteunen van onze levende wereld, en onze samenleving is een goddelijke cultuur die zijn plaats inneemt als een werkelijk schitterend deel van goddelijke co-creatie in ons zeer wonderbaarlijke galaxy.

Namaste! Wij zijn jullie Verlichte Meesters! De mars naar een gezegende nieuwe realiteit duurt voort. Onze heilige medewerkers staan op het punt waar, met de zegen van de Hemel, zich snel een nieuwe wereld kan manifesteren. Deze heilige goedkeuring zal binnenkort worden gegeven. De Hemel zal een heilige dag proclameren en deze werkelijkheid zal eindelijk arriveren. Het duister heeft te horen gekregen dat al onze werkzaamheden op die dag snel voltooid zullen worden. Dit betreft een nieuw bestuur en een reeks uitzendingen die jullie zullen introduceren bij die zielen die zo moedig hebben gewerkt om jullie nieuwe wereld mogelijk te maken. Het succes van deze zeer ambitieuze onderneming is ook afhankelijk van de bijdrage van de Agarthanen en van een personeelsnetwerk van onze ruimtefamilie. Wij, de Verlichte Leraren, zijn zeer dankbaar voor alles wat er wordt gedaan om jullie voor te bereiden op je leven als een volledig bewust wezen. Onze eigen begeleiding van jullie zal ook heel nuttig zijn, want het bereidt jullie voor op wat het eerste contact zal brengen.

Jullie begeleiding naar volledig bewustzijn vereist dat we fysiek bij jullie komen en jullie gaan onderwijzen over de wijze waarop deze beperkt bewuste werkelijkheid opereert. Wij hebben dit ook moeten leren toen we ons omhoog werkten naar de hogere staten van bewustzijn. Het is belangrijk voor jullie te weten hoe 3-D werkt omdat het de basis legt voor de grotere wijsheid van hoe de hogere dimensies opereren. Deze kennis bereidt jullie voor op wat jullie metamorfose zal brengen. Jullie gaan over van een staat waarin jullie omgeven zijn door veel geheime, esoterische kennis naar een staat die volledig transparant en echt geweldig is! Dit is een overgang die wij allen hebben moeten meemaken. Nu is het jullie beurt, en jullie moeten hierin heel zorgzaam en meelevend begeleid worden om die heilige bestemming te kunnen bereiken.

Wat binnenkort op jullie oppervlaktewereld gaat gebeuren is meer dan alleen maar een metamorfose; het zal een opmerkelijke prestatie zijn waarbij jullie de vele verschillende delen van je zullen integreren in een zeer glorieuze eenheid, zowel individueel als collectief. Dit proces zal een collectieve ervaring van bijna 13.000 jaar ongedaan maken en is de bekroning van een heilige belofte aan jullie die door de Hemel is gedaan. Het duister en de ontelbare godslasteringen moeten verdwijnen. Een nieuw tijdperk van Licht zal verschijnen en de tijd van de heilige profetieën van de Schepper zal opnieuw gezien worden. Eenieder van jullie is een potentiële profeet en een brenger van goed nieuws! Jullie moeten een samenleving vormen op basis van je prachtig Licht, dat zal schitteren in heerlijkheid en in veelsoortige diensten naar de Schepper. Jullie zullen je bij ons voegen wanneer wij jullie begeleiden langs die heilige paden die ons zijn toegewezen door de wonderbaarlijke werking van de Hemel en het goddelijke plan.

Vandaag evalueerden we wat binnenkort gaat plaatsvinden. Jullie oppervlaktewereld staat aan de vooravond van de hereniging met zijn binnenste complement - Binnen-Aarde. Dit nieuwe, samengevoegde rijk moet het gebied worden voor jullie metamorfose naar volledig bewustzijn en voor de creatie van een nieuwe sterrennatie. Wij verheugen ons, en wachten geduldig op deze glorieuze tijd om zich te manifesteren. Besef, geliefden, dat de eindeloze overvloed en oneindige rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!)


Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Harmen Schouwerwou – www.unitynet.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl