Home > > Sheldan Nidle - January 29, 2013

Sheldan Nidle - January 29, 2013

1 Cauac, 7 Yax, 9 Eb

Dratzo! We zijn er weer! Jullie wereld wordt op een heilige wijze gevangen gehouden in afwachting van de magische aanraking die alleen de Hemel kan bieden. De Hemel verordonneerde een korte vertraging om de mensheid een integratieperiode te bieden voor deze bijzonder nieuwe energieën. Lang geleden, toen de Anunnaki over jullie wilden heersen, werd een bijzondere overeenkomst overeengekomen waarin werd bepaald dat de periode van duister bestuur slechts ongeveer 13 millennia zou duren. Deze tijd is gearriveerd en heeft zijn einde bereikt. De instorting van de vele tijdlijnen tot één was de laatste verificatie voor de aardse duistere volgelingen dat het moment voor transformatie is gearriveerd. Nu is er een korte overgang waarin de soldaten van het duister zich moeten overgeven en het nieuwe tijdperk kan gaan beginnen. Het duister weigerde, zoals altijd, op een arrogante wijze dit aanbod en dus hebben we, onder het strikte bevel van de Hemel, een aantal van deze recalcitranten onder toezicht geplaatst van een groep die bestaat uit personeel van Agartha en de Federatie. Deze groep heeft nu een aanzienlijk aantal van deze personen in bewaring gezet, en deze aantallen zullen ongetwijfeld blijven groeien totdat dit probleem volledig is opgelost.

Zoals hierboven opgemerkt is het nu een kwestie van een soort heilige stilstand. Onze strijdmacht staat klaar om de juridische verandering in het bestuur te ondersteunen en we hebben ook een aantal overeenkomsten verkregen die uitgevoerd moeten worden, wanneer het heilige signaal wordt gegeven. In dit verband verzekeren, zowel de juridische als de militaire afdelingen van de verschillende wijzigingen van regeringen, ons dat ze klaar zijn om een machtsoverdracht te realiseren zodra ze een formele signaal ontvangen. We hebben onze hemelse mentoren vriendelijk gevraagd om ons gerust te stellen of het tijdschema dat ons oorspronkelijk werd gegeven inderdaad nog steeds geldig is; als reactie hebben degenen die het signaal moeten geven ons herhaaldelijk laten weten dat dit schema inderdaad het betreffende schema is. Onze vele verbindingsteams staan gereed en zijn bereid zijn om te zorgen dat alles volgens plan verloopt, zodra het heilige moment arriveert. Wat dit betreft hebben we een aantal formele oefeningen gehouden om ervoor te zorgen dat deze situatie zo snel mogelijk wordt opgelost. Natuurlijk wordt het duister nauwlettend gevolgd, want ze staan erom bekend dat ze op het laatste moment nog een pracht van een vertragingstactiek kunnen toepassen!

Onze geheime heilige bondgenoten staan ook klaar om in beweging te komen wanneer er een beroep op hen wordt gedaan en wij volgen jullie wereld om te zien dat er niets bijzonders gebeurt in de wereldpolitiek. Het duister en zijn volgelingen scharrelen jullie wereld rond op zoek naar manieren om geld te stelen waar ze maar kunnen, maar hoewel deze pogingen niet succesvol waren hebben ze toch wat onderpanden verkregen. Dit bevestigt voor ons opnieuw dat deze rakkers nooit van plan zijn geweest enige overeenkomst tussen ons na te komen, en dat onze verbindingspersoneel heel voorzichtig moet zijn bij het omgaan met deze meedogenloze lieden. We zijn echt opgelucht te weten dat dit de laatste keer is voor een dergelijke ontmoedigende valutaruil! Zodra het groene licht wordt gegeven, zijn wij voorbereid met een reeks strategieën om ervoor te zorgen dat de eerste fasen van onze activiteiten snel en zeker verdergaan. Wanneer de eerste fase is voltooid, zal het nieuwe bestuur, de nieuwe gelden, en de nieuwe welvaart stevig en veilig op zijn plaats zijn, en hoeft dit alleen nog permanent te worden.

Deze overgang van jullie samenleving wordt volledig ondersteund door een lawine aan bevestigende documenten. Het duister heeft geen resterende 'worstel-kamer' en slechts een zeer korte tijd voordat de heilige trompet weerklinkt. Op dat moment zal een groot licht zich verspreiden over Gaia en een nieuw tijdperk zal formeel zijn begonnen. We zijn van plan om een ??groot schouwspel in verschillende delen van jullie wereld op te voeren die het begin signaleert van wat zal volgen. Decennia geleden hebben we jullie regeringen gevraagd, net na de Tweede Wereldoorlog, om de geheimhouding te beëindigen, ons bestaan ??bekend te maken, en de technologie die ze hadden verworven te onthullen. Deze regeringen weigerden dit te doen, en toch moeten deze vroege verzoeken van ons nu gemanifesteerd worden op jullie wereld. Dit zal een keerpunt zijn. Een nieuwe geschiedenis en een waar verslag van jullie oorsprong kan dan officieel worden geschreven, waardoor de vele leugens die jullie van kinds af aan verteld werden gewoon vervagen en vervangen worden door de waarheid. Het is ook het moment voor jullie om te leren van de komende vreugden van het volledige bewustzijn.

Onze zegeningen! Wij zijn jullie Verlichte Meesters! We komen op deze dag om jullie te informeren dat er een groot wonder klaar is om op jullie wereld te verschijnen. Eeuwen geleden installeerde Graaf St. Germain een speciale wereldfonds, dat in het Oosten geëvenaard werd door Kwan Yin. Deze twee schatkamers moeten nu een enorm fortuin uitbetalen, dat voorspoed zal brengen naar de Aarde. Wij verheugen ons in alles wat de Hemel heeft besloten en vastgelegd voor de mensheid! De nieuwe welvaart is om jullie wereld te transformeren en jullie te brengen naar de rand van een grote verschuiving in bewustzijn. Onze gezegende taak is om jullie naar het volledige bewustzijn te leiden met de wijze hulp van onze Agarthaanse en ruimtefamilies. Samen moeten we de twee nu-gescheiden werelden van Gaia herenigen tot één. In deze heilige eenheid zullen jullie de middelen vinden om op te rijzen ??uit je geheugenverlies en je goddelijke innerlijke waarheden te herontdekken. Deze waarheden zullen je huidige overtuigingen veranderen en de weg effenen voor jullie nieuwe galactische samenleving.

Deze nieuwe galactische samenleving moet een ??mix zijn van verschillende modellen die in deze galaxy worden gepraktiseerd. Als een van jullie mentoren is onze gezegende taak om jullie te begeleiden door het toepassen van onze wijsheid betreffende deze zaken. Kort na jullie terugkeer naar het volledige bewustzijn, zullen planeetwijd vergaderingen worden bijeengeroepen om een basismodel te kiezen voor de geboorte van jullie eigen galactische samenleving. We voorzien dat jullie keuze wijs zal zijn, en weten dat door het gebruikmaken van dit voorbeeld jullie snel de werelden van Venus, Mars, en Pax opnieuw kunnen bevolken. Deze nieuwe multi-planetaire sterrennatie zal dan aan zijn eerste grote missie beginnen - het vestigen (cementeren) van de vrede in deze galaxy! Dit zal de eerste van vele missies zijn die ons in contact zal brengen met tienduizenden nabij gelegen melkwegstelsels (galaxies). Wat we samen moeten bereiken is een serie missies die onze goddelijke dienst zal uitdrukken aan de Schepping.

De resterende momenten van jullie eerste stappen in deze nieuwe energie, en voordat onze samenwerking begint, betreft jullie voorbereiding om deze gebeurtenissen aan jullie familie en de gemeenschap uit te leggen. Ook wij dienen hierin onze rol te spelen. Veel gezegend feiten moeten in deze werkelijkheid worden aangetoond. De samenlevingen van Gaia zitten gevangen in een serie overtuigingen die op twee niveaus aan de duistere samenleving werden opgelegd. Deze diepgewortelde structuur van overtuigingen kan alleen aan de kant worden gezet door wat we op het juiste moment kunnen doen. Onze verschillende geheime heilige genootschappen vereisen een speciale aankondiging van het nieuwe bestuur om dingen in gang te zetten. Dit zal leiden tot onze massale terugkeer, zodat we weer onze heilige wijsheid kunnen onderrichten en uitdrukken. Deze leringen zullen veel teniet doen van wat jullie nu als waarheid geloven, en zal de weg tonen voor alles wat volgt. Een grote vreugde staat op het punt jullie wereld schoon te vegen en een nieuw tijdperk voor de mensheid te creëren!

Vandaag gaven we jullie een ander overzicht van alles wat er binnenkort gaat gebeuren. Veel heilige facties komen bij elkaar en vormen het podium voor een unieke tijd in jullie geschiedenis! Het geloof dat velen van jullie bezitten - dat jullie alleen zijn en uniek in de kosmos - wordt nu voor altijd vervangen. Besef, beste mensen, dat de eindeloze overvloed en eeuwige rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie is! Zo zal het zijn! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!)


Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Harmen Schouwerwou – www.unitynet.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl