Home > > Sheldan Nidle - July 31, 2012

July 31, 2012

12 Manik, 5 Pop, 9 Ik

Dratzo! We zijn er weer! Jullie wereld in overgang beweegt zich van de oude duistere werkelijkheid, die jullie vertrouwd is, naar een nieuwe realiteit die gevuld is met Licht, Liefde en voorspoed. In de afgelopen jaren heeft de duistere kliek er alles aan gedaan om het tij van deze verschuiving in te dammen en de controle in stand te houden die zo lang, zonder oppositie, in hun voordeel heeft gewerkt. Dit is echter niet meer mogelijk. De Verlichte Leraren hebben wereldwijd volgens de goddelijke decreten gehandeld om jullie rijk naar het Licht te brengen, en deze acties vergroten de druk op de kliek waardoor deze gedwongen wordt bepaalde frauduleuze methoden van zakendoen te onthullen, en daarmee zijn gebruikelijke, arrogante werkwijze demonstreert. Deze publieke bekendmakingen leveren het bewijsmateriaal voor hun uiteindelijke vervolgingen. Sommige landen, zoals IJsland, zijn reeds begonnen met het juridische proces van het ontmantelen van de machtsstructuur dat decennia geleden door deze kliek werd gecreëerd. Vele andere landen zullen snel volgen. Wij volgen dit, en ons verbindingspersoneel levert de belastende gegevens aan degenen die belast zijn met het onderzoek van deze grote, onhandelbare en koppige kliek.

De paniek blijft toenemen binnen de gelederen van het duister en wij verwachten dat diverse arrestaties spoedig zullen volgen. Trouw aan de vorm, rekent het nog steeds op enkele enorme zelf-vervaardigde crises of gebeurtenissen om aan hun lot te ontsnappen. Zoals wij hebben gezegd – dit zullen wij niet toestaan. Momenteel brouwen zij verschillende serieuze ‘incidenten’ in het Midden-Oosten en Zuid-Azië, en onze observatieteams volgen hen nauwlettend. Ditmaal zal een incident niet gebruikt worden als een middel om Hemelse decreten te voorkomen of zelfs te vertragen! Het wordt de kliek niet langer toegestaan om zijn oude tas vol trucs te gebruiken om ermee weg te komen of zich te verbergen. Wij stoppen zelfs de manifestatie van de meest wanhopige trucs, wat betekent dat het corrupte en het oude systeem van ‘sorry’ zijn einde heeft bereikt. Het goddelijke moment arriveert voor deze leugenaars nu ze worden geïdentificeerd en van hun verpakking worden ontdaan, waardoor wereldwijd diepgaande veranderingen kunnen plaatsvinden. Vrijheid, welvaart en vreugde zal jullie werkelijkheid worden na jullie overgang naar het volledige bewustzijn. Jullie staan op het punt een aantal wonderbaarlijke gebeurtenissen mee te maken die zich zullen manifesteren.

De Verlichte Rijken zijn bezig een zeer opmerkelijke wereld voor jullie voor te bereiden. Jullie ogenschijnlijke eindeloze reis door deze vallei van schaduwen met zijn pijnlijke lasten en zware arbeid is aan zijn eind gekomen, en een nieuwe wereld van overvloed en troost en blijdschap staat jullie te wachten. Wij, samen met de Hemel, verwelkomen jullie met open armen en volle harten. Het is tijd om afscheid te nemen van een wereld die tijdig aan zijn eind komt, een wereld die jullie overspoelt met ontmoediging en hartzeer. Vanaf nu kan het niet langer worden gezien als almachtig of onveranderlijk; in plaats daarvan zal een nieuwe en veel vriendelijker wereld vorm krijgen. Zet alle onrustgevoelens die je misschien hebt over wat je te wachten staat aan de kant, of elke twijfel over de nieuwe wereld. Jullie zitten op de voorste rij en zijn getuige van de geboorte van een zeer bijzondere en verbazingwekkende nieuwe wereld. Voel de vreugde om je heen, en geniet van de energie die je alleen maar van dienst wil zijn inzake de ware behoeftes en verlangens. Vrede, Liefde en Eenheid, en oneindige vreugde zijn haar kenmerken. In elke hoek van de wereld zal deze ontluikende samenleving ieder van jullie omarmen en eren!

Galactische samenlevingen, zoals die waarvoor jullie je klaarmaken, kenmerken zich door harmonie en staan bekend om het enthousiasme van elk lid om het grotere geheel te dienen. Hier worden jullie omringd door mensen die je het allerbeste wensen en die je zullen uitnodigen om je unieke gaven toe te voegen aan het collectief dat ervoor zorgt dat je leven steeds verder stroomt naar steeds meer vreugde en vervulling. Voordat jullie terugkeren naar het volledige bewustzijn, willen wij jullie de immense vreugde en het diepe innerlijke geluk laten ervaren die ons dagelijks bestaan tot zegen zijn. Onze schepen zullen voor jullie bezoek openstaan, en daar zullen jullie persoonlijk de tevredenheid en voldoening voelen die het leven in galactische samenleving onderscheidt. Onze Moederschepen stralen een gevoel van diep welzijn en aanmoediging uit dat je een voorproefje geeft van datgene waarin je wordt ondergedompeld tijdens jullie terugkeer naar het volle bewustzijn in de Lichtkamers. In onze samenlevingen komen rituelen en ‘spirituele ziel-dansen’ samen om onze levens te vieren en wij baden ons in de opwinding van de vereniging van het individu met de gemeenschappelijke zielen.

Onze zegen, beste Harten! Wij zijn jullie Verlichte Meesters! Wij komen vandaag om veel te bespreken. Momenteel voltooien wij de laatste serie gesprekken met onze medewerkers, waarvan de belangrijkste strekking is het beëindigen van de procedures die de start van de aankondigingen vertragen. Deze zullen worden geleverd door onze medewerkers die het nieuwe financiële stelsel zullen aankondigen en de vele nieuwe overgangsregeringen op jullie wereld. Deze uitzendingen zullen heel snel leiden naar een wereldwijde publieke bekendmaking van ons bestaan en van onze hulpvaardigheid. Het is op dit punt belangrijk dat we ook onze binnenaardse en ruimtefamilies binnenbrengen, want wij hebben gezamenlijk het gedetailleerde scenario geformuleerd dat jullie allen volledig op de hoogte zal brengen van alles wat zo druk bezig was rondom jullie. Binnenkort zal volledige transparantie verschijnen op het gebied van verleden, heden en toekomst, en een van de eerste zaken die transparantie eisen is de vele manieren waarop jullie kunnen deelnemen aan het schoonmaken van Gaia’s land, water en lucht.

Het herstel van Gaia is een onderdeel van een collectieve beweging waardoor oppervlakte-mensen, zoals wij, kunnen terugkeren naar de goddelijke gratie die oorspronkelijk behoorde bij de Aardse kolonie Lemurië, bijna 900.000 jaar geleden. Zodra de verdraaide ‘feiten’ van onze geschiedenis zijn hersteld, kunnen jullie gaan genieten van wat de toekomst voor ons in petto heeft, te beginnen met de terugkeer van dit thuisland naar haar rechtmatige plek in onze harten. Vervolgens kunnen we de grote rijkdom spoedig opnemen die ons is gegeven om ons opnieuw vertrouwd te maken met wie we werkelijk zijn – een grote eenheid van zielen die deze heilige plek met elkaar delen. Samenlevingen in het verleden hebben onze beloften onteerd, en dus zullen we dit moment gebruiken om een veel bredere belofte af te leggen die de grondslag zal vormen voor een nieuwe sterrennatie.

Dit is een heilig moment. Het is een goddelijke inleiding naar een nieuw tijdperk die, niet alleen onze heilige dienst uitbreidt naar een nieuwe sterrennatie, maar ook naar alle stoffelijke werelden. Deze overgangsperiode is klaar om te eindigen en een tijd van grote activiteit staat klaar om jullie te omhullen. Wij, de Verlichte Leraren, willen deze reeks veranderingen op een gepaste wijze uitvoeren, en dus wordt de kliek onder grote druk gezet om meer soepelheid te betrachten, of anders de onprettige consequenties onder ogen te zien van hun koppigheid. Wij volgen nauwlettende de vuurhaarden (hotspots) op de wereld nu ze het kookpunt bereiken, en zijn ons terdege bewust dat de kliek ze willen opstoken … totdat van onze kant het een of andere soort initiatief als essentieel wordt beoordeeld. Het is onverstandig voor het duister om te geloven dat zijn oude trucs nog steeds kunnen winnen. Dit is omdat, voorwaar, een nieuwe dag voor allen is aangebroken!

Vandaag hebben we jullie een ander bericht gebracht over de gebeurtenissen. Een nieuw initiatief is aan het werk die vrede en Licht zal brengen naar deze wereld. Onze vloot intensiveert zijn directe acties met het duister, en deze periode van langdurige stilstand is voorbij! Besef, beste mensen, dat de eindeloze overvloed en oneindige rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Als Eén! en Wees Gelukkig!)


Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Harmen Schouwerwou – www.unitynet.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!