Home > > Sheldan Nidle - December 4, 2012

Sheldan Nidle - December 4, 2012

10 Akbal, 11 Yaxk'in, 9 Eb

Dratzo! We zijn er weer! Op dit moment nadert jullie werkelijkheid de onveranderlijke datum in dit laatste deel van december van de Gregoriaanse kalender. Dit is het tijdstip waarop jullie werkelijkheid moet worden ontdaan van alle alternatieve tijdlijnen, die tot nu toe door jullie duistere kliek werden gebruikt om jullie werkelijkheid te manipuleren. Deze verwijdering creëert de middelen voor het Licht om jullie wereld te transformeren. Deze transformatie zal worden voorafgegaan door de introductie van een nieuw bestuur en een nieuw financieel systeem voor jullie planeet. Deze uitbarsting van activiteit leidt tot een formele publieke bekendmaking en aankondiging van onze hulpvaardige en liefdevolle aanwezigheid en dit geeft ons de mogelijkheid om vitale informatie naar jullie uit te zenden met betrekking tot de aanstaande massa-landingen en jullie terugkeer naar volledig bewustzijn. Deze stroom van onthullingen – waaronder uitzendingen van de Agarthanen - betreft de aard van Gaia als een levend wezen en van jullie ware geschiedenis die teruggaat tot de kolonisering van Lemurië ongeveer 900.000 jaar geleden. Deze kennis zal helpen om alles in de juiste context te zien waarom jullie terugkeren naar jullie natuurlijke staat van volledig bewustzijn en jullie voorbereiding op jullie komende hereniging met het Agarthanen van Binnen-Aarde.

Alles wat er gebeurt rond en boven jullie is het creëren van de omstandigheden voor onze formele aankomst op jullie kusten. Dit keerpunt van een mondiale massa-landing markeert het begin van je voorbereiding om te migreren naar de kristallen steden van Binnen-Aarde, waar jullie ascensie naar volledig bewustzijn zal worden afgerond. Volledig bewustzijn stelt je in staat te leven in een goddelijk juiste relatie met jullie thuiswereld en te reizen naar de andere water-werelden van jullie zonnestelsel om hierin mondiale samenlevingen op te zetten. Voorafgaand aan jullie incarnatie hier, was ondermeer in je levenscontract opgenomen de optie om te gaan wonen op een van deze water-werelden, of om op Gaia te blijven en daar, met de Agarthanen, een op Aarde gebaseerde Galactische samenleving te creëren. Deze nieuwe planetaire samenlevingen zullen zich samenvoegen om een nieuwe sterrennatie te creëren en onze rol is eenvoudig de bemiddelaars en mentoren te zijn van deze grootse onderneming. Jullie zullen leren dat onze gemeenschappelijke geschiedenis veel van dergelijke voorbeelden heeft waar dit eerder is gebeurd. Met de wijsheid in het Boek van Kennis kunnen jullie je enorme creativiteit meebrengen om jullie eigen unieke sterrennatie op te zetten.

Zodra jullie je lidmaatschap van de Federatie hebben aanvaard, zoals de Agarthanen lang geleden hebben gedaan, zullen jullie kunnen gaan beginnen met het uitvoeren van de richtlijnen die jullie door de Hemel zijn verleend. Deze richtlijnen kunnen jullie formeel verbinden met de overeenkomsten die opgenomen zijn in het Verdrag van Anchara. De voormalige 'kinderen van Anchara' moeten lichtlichamen ontvangen en hiermee opstijgen naar het volledig bewustzijn. Dit zal de energieën creëren voor de transformatie van deze hele galaxy naar het Licht! Dit doel ligt ten grondslag aan de reeks goddelijke acties die, zelfs nu, dit hele stoffelijke, fysieke gebied beïnvloeden. Het duister trekt zich gemeenschappelijk terug zodra we een nieuw groots galactisch jaar voor dit aspect van stoffelijkheid betreden en wij verheugen ons nu we zien hoe het Licht een dergelijke brede strook van deze fysieke sector kan transformeren. Een van de wonderen die jullie binnenkort gaan verkennen is de onnoemelijke diversiteit van het leven in elk van de duizenden melkwegstelsels in dit deel van de fysieke, materiële kosmos. Inderdaad, een van onze grootste vreugden is het gezamenlijk volgen van het magisch ontvouwen van alles wat door het Licht wordt aangeraakt.

Op dit moment zijn jullie percepties nog steeds onderworpen aan een opgelegde vreemdelingenhaat wat jullie wantrouwend maakt en vaak angstig van wat er om je heen in deze galaxy en daarbuiten gebeurt. Echter, wanneer je eenmaal volledig bewust bent zul je versteld staan van wat de Hemel geproduceerd heeft op de planeten van de ontelbare sterrenstelsels die de onmetelijkheid van galaxy op galaxy vullen. Onze Wetenschap & Onderzoek teams doen dagelijks verslag over nieuwe ontdekkingen. De fysieke, stoffelijke kosmos is een uitgestrekte en eindeloos boeiend 'smörgåsbord' (Zweedse feestmaaltijd) van diversiteit en avontuur dat momenteel ver buiten je verbeelding ligt, en we verlangen ernaar om dit met jullie te delen en jullie te helpen bij jullie vroege missies naar deze beschavingen die ernaar verlangen om deel te hebben aan wat jullie zo moedig zullen herwinnen: het volledige bewustzijn. Deze goddelijk verleende dienst zal ons verbinden met een enorme unie die de Liefde en Licht bezingt die onophoudelijk door AEON wordt uitgezonden. Wij hebben ontzag voor, en worden geïnspireerd door, die Wezens die in grote Liefde de stoffelijke werelden hebben voortgebracht en de details van het Goddelijke plan uitwerken.

Zegeningen! Wij zijn uw Verlichte Leraren! We komen in het licht van de vele prachtige dingen die rond deze gezegende wereldbol gebeuren! Onze vriendelijke medewerkers zijn in de laatste fase van verwerking van deze overeenkomsten die jullie je nieuw bestuur en jullie wereldwijde welvaart zal brengen. Ze werken samen met hun Agarthaanse tegenhangers die ook gefocust zijn om op de beste manier deze eerste vereisten te manifesteren. Decennia geleden, informeerde de Hemel ons dat deze tijd moest getuigen van de geboorte van een nieuwe vrijheid voor jullie en gelijktijdig met het herstel van jullie persoonlijke soevereiniteit. De nieuwe vorm van bestuur, die jullie is beloofd, moet snel volgen door middel van acties die de volledige rechtmatigheid van jullie soevereine staat gaan afdwingen. Jullie moeten een belangrijke speler worden in de dagelijkse activiteiten van dit nieuwe bestuur, en zoals jullie kunnen zien, dit staat in direct contrast met jullie huidige rol van burger. Momenteel is de regering de stroman van machtige speciale belangen, die een monopolie hebben op de vormgeving en het regisseren van de uitkomst van elk beleid en regeringsrichting.

De status van jullie belangrijkste speler zal ingeschakeld worden door een nieuwe communicatietechnologie die tot een constante ‘town hall’ (gemeentehuis) relatie tussen jullie en de nieuwe regering zal leiden. In deze opzet kunnen speciale belangen niet van toepassing zijn! We hebben lang bepaalde vrijheden verdedigd die wij als heilig beschouwen. Ieder van jullie is een heilige voertuig, dat een goddelijke levensvonk en intelligentie belichaamt, die door de Schepper is verstrekt. Deze goddelijke overerving is de reden voor alles wat dat we doen om jullie bewustzijn te verhogen, zodat jullie je nu eindelijk kunnen voegen bij jullie heilige broeders van Spirit die in overvloed bestaan in de lengte en breedte van de fysieke schepping. De Hemel heeft besloten dat dit voor jullie de tijd is om je aan te sluiten bij dit goddelijke rijk, en om jullie talenten en bekwaamheden te gebruiken bij het ontvouwen van de fysieke werelden. Dit geeft ons veel vreugde, nu wij (h)erkennen dat dit betekent dat onze belangrijk werk bijna gedaan is!

Wat er met jullie planeet gebeurt wordt gereflecteerd door jullie hele zonnestelsel. Het is voor ons allemaal tijd om de Heilige oproep van de Hemel te aanvaarden en weer in gratie terug te keren naar het volledig bewustzijn. Wij, als wegwijzers, hebben jullie geleid naar dit schitterende moment. We weten dat de acties die genomen worden de voorwaarden zullen scheppen, waardoor we jullie opnieuw openlijk kunnen ontmoeten en onderwijzen over de ware wegen van de Hemel en de vele heilige taken die de volkeren van deze wereld zo plechtig hebben gekregen. Om ons hierbij te helpen, hebben wij ons verbonden met jullie spirituele en ruimtefamilie, zodat we samen de laatste inspanning van jullie terugkeer naar volledig bewustzijn kunnen voltooien. We kijken uit om jullie gidsen te zijn, en jullie te helpen bij het vinden van de beste manier om te voldoen aan de heilige plichten die ons door de Hemel zijn gegeven. Deze decreten van AEON staan ons allen te wachten, en hiermee, een zeer glorieuze periode in onze geschiedenis!

Vandaag vervolgen we onze wekelijks berichten. De gebeurtenissen die de weg vrijmaakt voor het eerste contact zijn klaar om zich te manifesteren. Laten we samen deze gunstige tijden gebruiken om een nieuw tijdperk voor de mensheid te realiseren. Laten we inderdaad vrolijk reageren op de grootse en dringende oproep van de Hemel! Besef, geliefden, dat de eindeloze overvloed en de oneindige rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Het zij zo! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!)


Website: Planetary Activation Organization
Vertaling: Harmen Schouwerwou – www.unitynet.nl


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!