Home > > Sheldan Nidle - 3 januari 2017

Sheldan Nidle - 3 januari 2017

5 Etznab, 1 Chen, 13 Caban

Dratzo! Na verscheidene verdere serieuze besprekingen over de redenen voor een steeds veranderende “philosofie de guerre” (strijdplan) blijven de fondsprojecten voortgang boeken. Essentiele verschillen betroffen de wijze waarop de nieuwe wereld vanaf de welvaartstoestand geregeerd zou moeten worden. Het gebrek aan een doordacht wereldbeeld werd aan de kaak gesteld en in een serieuze serie diepgaande discussies die door alle partijen werd beoordeeld werd een gedetailleerde agenda afgekondigd. We zijn momenteel verenigd door een aantal doelen en de timing om deze op de juiste wijze te implementeren. Deze zeer noodzakelijke proloog ontstond vanwege een aantal pogingen tot bedrog door de illegale VS Corp. Het is stimulerend dat we waarachtig hetzelfde voor ogen hebben. Het nieuwe bestuur is een revolutionaire en gevarieerde groep personen die op gezette tijden niet altijd harmonieus hebben samengewerkt. Dit organische proces heeft zijn eigen stille revolutie doorgemaakt en is puntgaaf tot een einde gekomen. We veranderen vele fundamentele processen en formuleren een manier waarop de groep succesvol deze zeer complexe situatie kan aanpakken. Dit heeft geresulteerd in een stijl die nu een echt wonderbaarlijke serie vereiste oplossingen kan produceren! Momenteel bereiden we een algemeen schema van gebeurtenissen voor en we zijn ervan overtuigd dat het beste nog gaat komen.

De innerlijke werking van een definitieve oplossing is deels veroorzaakt door veel te laat overleg. We zijn nu er nu zeer van overtuigd dat deze nieuwe algemene afspraak de essentiële volgende stap vormt om jullie wereld boven het oude door de Anunnaki geproduceerde systeem uit te tillen, dat enkel ten behoeve van hun hielenlikkers was. We creëren een mondiale gemeenschap die gelijk opgaat met het toenemende nieuwe mondiale bewustzijn. Dit toekomstige rijk zal welvarend, vrij en bovenal soeverein zijn. De mindset ervan is in staat te zijn de doelen van deze zich nog steeds vormende samenleving te begrijpen. Het bevat een veelvoud aan variaties die ondersteund zullen worden door regionaal bestuur. Dit proces zal nieuwe niveaus van wederzijdse tolerantie in staat stellen te groeien en te gedijen. Ook beweegt het jullie iedere dag dichter naar een atmosfeer van disclosure. Dit ene feit alleen al toont ons hoe snel jullie “pursuit of happiness” (jacht naar geluk) jullie rijk verandert. Het is deze wereld waar wij graag in verschijnen. Onze introductie en die van de Agarthanen zal het glorieuze laatste stadium vormen van deze immer voortgaande verandering. Jullie evolueren snel naar de stadia die vooruitlopen op de opkomst van een waarlijk opzienbarende galactische samenleving!

Naarmate jullie groeien in bewustzijn, groeien jullie tevens op andere manieren die de wijze waarop jullie deze steeds veranderende realiteit waarnemen, verandert. De mensheid devolueerde aanvankelijk in de nadagen van Atlantis en begon toen langzaam, na de laatste Gouden Eeuw, te re-evolueren. Deze tijd werd gemarkeerd door een geleidelijke opwaartse beweging uit de eindeloze barbaarsheid van de wereld in de 20ste eeuw v. Chr. tot het heden. We hebben zorgvuldig naar deze voorwaartse beweging gekeken terwijl wijzelf jullie de ene na de andere avatar toeschoven. De Hemel droeg aan dit proces bij aangezien speciale hemelse zuster- en broederschappen werden ingebracht om dit wonderbaarlijke proces te versnellen. Derhalve betekent de huidige tijd een schoonveegoperatie door de Hemel om ervoor te zorgen dat het duister deze realiteit op de juiste goddelijke tijd verlaat. Dit is zich nu aan het ontvouwen en het complexe proces dat jullie “ascentie-symptomen” noemen gaat nog steeds door. Dit is derhalve een speciale tijd om de oppervlaktemensheid voor te bereiden op haar komende taken zodat ze in staat zal zijn haar hoedersrol voor Gaia en haar vele ecosystemen te hervatten. Deze tijd geldt tevens als voorbereiding om ons en jullie Agarthaanse neven en nichten te accepteren.

Dit proces is diep verbonden met jullie opwaartse verschuiving in bewustzijn. De Hemel is toegewijd om jullie percepties van dit rijk te verhogen en jullie bewust te laten worden van wat voor een onderling verbonden proces dit waarlijk is. Jullie hebben in de loop van de mondiale ecologiebeweging al van deze gewijde connectie gehoord. Nu dienen jullie verder te gaan en een aantal goddelijke regels te ontdekken waarmee de Hemel leven verspreidt en in stand houdt, niet alleen op Gaia, maar door deze hele Melkweg. Terwijl we ons door deze Melkweg verplaatsten, raakten we bekend met de vele verschillende manieren waarop de Geest leven in stand houdt. Deze serie gewijde operaties verbaast ons nog steeds. Het is deze wijsheid die jullie zullen ervaren wanneer jullie galactische mensen worden. Wij hadden het privilege om ogenschijnlijk oneindige variaties van leven te ontdekken. Elk daarvan was verbonden met een specifiek soort leefomgeving, die het voortdurende wonder van het leven en de waarlijk eindeloze diversiteit ervan toonde. We kijken ernaar uit jullie door deze geweldige realiteit te zien reizen.

Gezegend! Wij zijn jullie Opgestegen Meesters! De laatste paar decennia hebben we in een soort filmscenario met achtbaan-effect gezeten. Onze intentie is dat de belangrijkste doelen van deze stille spirituele revolutie snel worden gehaald. De Hemel heeft in zijn eindeloze compassie onze medewerkers toegestaan om op uiterst ongewone manier voort te gaan. Om die reden verlopen de verschillende projecten op de meest vreemde manieren. We prijzen eenieder van jullie de hemel in voor het behouden van je positieve energieën, zelfs al moeten de gevolgen hiervan zich nog gaan manifesteren. Het is voor jullie belangrijk te weten dat de Hemel met ons samenwerkt om ervoor te zorgen dat dit nieuwe Gregoriaanse jaar 2017 begint met een bepaalde mate van openlijke manifestatie die snel zichtbaar zal worden voor iedereen. Op bepaalde momenten kan dit proces bijzonder onplezierig zijn. Onze medewerkers zijn erin geslaagd om alle moeilijkheden uit het verleden achter zich te laten. Derhalve hebben ze eindelijk overeenkomsten kunnen sluiten die de vele instrumenten die de bron van de financiering zijn, vrijgeven. Dit geeft aan dat veel doorslaggevende zaken hun voltooiing naderen.

De Hemel heeft aan het einde van het afgelopen jaar een groot aantal energieën vrijgegeven die dit zonnestelsel zullen zuiveren en een begin zullen maken met een snelle verandering van de verschillende realiteiten. Gedurende de afgelopen millennia werd dit zonnestelsel in een soort suspensie gehouden. Planetaire gastheren en hen vergezellende Engelen werden door de constante interventie van het duister gehinderd. Deze toestand verdween met de bijna-zonnenova-gebeurtenis in de vroege jaren 70. Venus, Mars en Pax worden nu voorbereid op bewoning door jullie in de nabije toekomst. Deze hemelse operatie is opnieuw een teken dat de vertraging die over deze realiteit heeft gelegen haar welverdiende einde nadert. Op dit moment zijn de belangrijkste planeten van de levensgordel in dit zonnestelsel feitelijk zeer actief. Dit is nog weer een teken van de positieve voortgang. De GODDELIJKE WIL van de Hemel staat op het punt te verschijnen. Daarom zal dit voor iedereen een uiterst vreugdevol jaar zijn!

Jullie zijn een groep opmerkelijke Wezens die in deze tijd op Aarde zijn geïncarneerd. De Hemel heeft een unieke serie overeenkomsten met jullie gesloten. Onze gewijde taak is de nodige uitzonderlijke en goddelijke genade te verschaffen om jullie in staat te stellen de belangrijkste redenen waarvoor jullie hier gekomen zijn, uit te voeren. Deze taak heeft een mogelijkheid geschapen om te ontdekken wat onze onderlinge relaties zijn en dit proces ontwikkelt zich voortdurend terwijl we het moment naderen waarop al deze punten bij elkaar komen. Het zal een lering bevatten die jullie inzicht in de werkelijke geschiedenis van deze samenleving, vanaf het eerste begin tijdens de val van Atlantis, zal geven. Dit zal het moment zijn waarop jullie in staat zijn in te zien waarom we deze nieuwe realiteit dienen te omarmen. Dit zal tot een ontmoeting met de Agarthanen leiden en nog belangrijker, met onze spirituele- en ruimtefamilies. Veel is voorbestemd om te verschijnen en veel zaken zullen worden onthuld. Verblijf in Vrede en wees er boven alles van verzekerd dat er binnenkort iets gaat gebeuren. Halleluja! Halleluja!

Vandaag hebben we opnieuw een kans gekregen om te kunnen zien wat er aan de oppervlakte van deze meest schitterende bol gaande is. Blijf geduldig! Het heeft LANGE tijd gekost om de huidige situatie te bereiken. Een aantal zaken bereiden zich voor op hun manifestatie en dit zal alle frustratie die jullie tot op dit moment heeft omringd transformeren. Weet, lieve Mensen, dat de eindeloze overvloed en de nooit eindigende rijkdom van de Hemel inderdaad voor jullie zijn! Zo zij het! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriaans voor Wees Eén! En Wees Blij!)


Website: Planetary Activation Organization
Nederlandse vertaling: Rob/Marja


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!