Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, 31 maart 2013

Montague Keen, 31 maart 2013

Mijn lief, het deed me plezier om dit weekend een paar verrassingen voor je te organiseren. Ik wilde je bedanken voor je inzet voor ons werk. Het is belangrijk voor je om dit weekend tijd te besteden aan familie en speciale vrienden. Je moet je ontspannen en het werk een paar uur laten rusten.

Er worden belangrijke verbindingen gelegd en de juiste mensen worden naar voren gebracht. Belangrijke informatie wordt gedeeld. Het is je verteld dat er een belangrijke verbinding met Canada gemaakt zou worden, en binnen enkele uren was er zo’n verbinding. Alle sacrale sites op jullie wereld waren ooit verbonden, maar deze verbinding werd tijdelijk vernietigd en liet jullie achter in duisternis. Nu horen jullie van goede mensen van overal op jullie wereld die zich hiervan bewust zijn en druk bezig zijn deze plekken opnieuw te verbinden. Dit zal voor het licht de nodige energie creëren om alle duistere invloeden voor altijd te verwijderen. Wij in de geestenwereld werken met deze mensen samen. Hun enige doel is het licht te herstellen.

Gisteravond werd jou gedurende je interview belangrijke informatie gegeven met betrekking tot wie wij zijn (jij en ik) en onze zielsverbinding. Ook werd bevestigd dat jouw instinct juist was met betrekking tot iemand uit je team: hij is van groot belang en zal spoedig in het reine komen met hetgeen van hem verwacht wordt. Zijn zielscontract met jou zal vervuld worden. Hij zal de verwachtingen overtreffen; dus pieker niet, alles zal volgens plan verlopen. Jouw gretigheid om vooruit te stormen moet wat gematigd worden. De geestenwereld bepaalt wanneer door te gaan: niet jij, mijn lief. Laat alle beslissingen aan ons over. Je weet in je hart dat we succes zullen hebben. De juiste mensen zullen je bijstaan.

Jullie wereld realiseert zich eindelijk hoe belangrijk Ierland is. Degenen die contact met je maken willen dolgraag hun onderzoek delen. Het is begrijpelijk dat ze opgewonden zijn, nu ze eindelijk het volledige plaatje zien van wanneer het controlesysteem geïnitieerd werd en hoe het tot stand kwam. Deze kennis zal jullie bevrijden. Het zal ook degenen ontmaskeren die medeplichtig waren aan het vernietigen van jullie wereld. De schuldigen beginnen nu bang te worden voor ontmaskering. Hun dreigementen zijn nu aan dovemansoren gericht, nu hun controle wegebt.

Verzeker je ervan dat jullie te allen tijde gegrond zijn, aangezien jullie jezelf moet beschermen tegen alle vormen van aanval. Ze zullen niet stilletjes vertrekken. Maar wees niet bang, want jullie zullen geholpen worden in het herstellen van jullie wereld. Alles is op zijn plek, en wanneer de tijd rijp is zal alles duidelijk worden. Vertrouw op de geestenwereld en twijfel er niet aan dat dit de weg voorwaarts is.

Trek je geleidelijk terug uit de ‘rat race’ waarin jullie onbewust gevangen zaten. Waardeer hetgeen jullie hebben in jullie leven dat zuiver, goed en op liefde gebaseerd is. De eenvoudige dingen in het leven zijn het meest waardevol. Evalueer jullie levens opnieuw en vraag jezelf: wat is je doel? Waarom zijn jullie op dit moment op Aarde? Iedereen heeft een rol te spelen, dus denk niet dat jezelf niet waardevol genoeg bent. Tezamen zullen jullie je wereld veranderen en zullen jullie opnieuw je plaats in het Universum innemen. Wanneer jullie leren met liefde in je ogen te kijken naar alles om je heen, en jullie de schoonheid van jullie wereld appreciëren, zullen jullie weten dat jullie eindelijk vrij zijn.

Vergeef mijn lieve vrouw alsjeblieft, ze moet bij haar familie zijn voor familievieringen. Het is moeilijk voor haar om zich te concentreren op onze verbinding wanneer er familie aanwezig is. Onze plannen komen tot rijping. Dit is een opwindende tijd. Heb alsjeblieft geduld met ons en alles zal worden onthuld. Wees er van verzekerd dat jullie op de goede weg zijn. Gezamenlijk zullen we helpen het licht te herstellen.

Geniet van je tijd met je familie, mijn lief. Altijd je aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl


Galactic Channelings

Create Your Badge