Home > Nederlands > Montague Keen, 3 maart 2013

Montague Keen, 3 maart 2013

Het was een moeilijke maar interessante week voor je, mijn lief. We deelden je opwinding terwijl je de VERKLARING las die officieel door de SOEVEREINE MENSEN VAN HET OUDE IERLAND is gemaakt, die niet langer hun instemming geven aan de LEX ROMANA, het Tirannieke Systeem dat was opgelegd door Rome. De tranen die je plengde terwijl je over deze dappere houding die het Ierse volk innam las, waren tranen voor al degenen die leden door de heerschappij van Rome, niet alleen in Ierland. De wereld leed, de mensheid leed door hetgeen bijna 2000 jaar geleden was ingesteld. Mijn lief, we inspireerden velen om te onderzoeken wat verborgen was. Nu, eindelijk, beginnen de mensen het grotere plaatje te zien, en ze weigeren er deel van uit te maken. Bommen en geweren zijn niet nodig, slechts de moed om de waarheid te eisen, te weigeren met alles wat corrupt is in te stemmen.

Als je geleid wordt door je hart kan er niets mis gaan. De felicitaties vanuit de geestenwereld gaan naar iedereen die deze Verklaring mogelijk maakte. Laat ons nu zien hoeveel andere landen moed gaan scheppen en nastreven wat het Ierse volk deed.

De organische, natuurlijke essentie van een mens is niet haat, maar liefde, en dat is de eeuwige levenskracht. Wanneer een mens zichzelf verteert door haat zal hij zijn eeuwige natuur vernielen. De keuze is van wezenlijk belang in deze evolutionaire tijden terwijl de illusies en misleidingen aan de kaak worden gesteld. Haat vernietigt uiteindelijk degenen die haten, het zou geen deel moeten uitmaken van jullie levens. Ik heb jullie er vele malen aan herinnerd dat liefde het wapen is van jullie keuze. Als jullie met liefde en medelijden naar jullie onderdrukkers kunnen kijken zullen ze al hun macht over jullie verliezen. Zij voelen zich dan betrapt met hun duistere plannen, naakt en aan jullie genade overgeleverd. Gedraag je waardig en eerlijk en jullie zullen slagen, ver voorbij jullie stoutste verwachtingen. Dit is de tijd om de controle over jullie planeet te pakken, zijn jullie er klaar voor?

Er zijn op dit moment mensen strategisch rond jullie wereld geplaatst die klaar staan en bereid zijn hulp en begeleiding te bieden aan hen die dat nodig hebben. Hun werk is het licht der waarheid te ontsteken en te verspreiden. Ga naar jullie heilige plaatsen en eis deze terug, ze zijn van jullie. Gebruik de prachtige energie die daar beschikbaar is. Er zijn er nog zoveel die niet begrijpen hoe jullie wereld werkt. Deze informatie werd van jullie weggehouden. Nu moedig ik jullie aan om het zelf te ontdekken. Geniet van de vrijheid die het jullie brengt. Je zult het leven in een heel nieuw licht zien.

De overvloed aan propaganda momenteel is belachelijk. Ze kunnen gewoon niet accepteren dat jullie wakker zijn en duidelijk zien wat ze uitspoken. Sommige mensen zijn het gewend om een compleet verkeerde voorstelling van gebeurtenissen te schetsen. Hoewel sommigen geloven eerlijk te zijn, zijn er helaas velen die besmet zijn door de lokroep van de corrupten. Wanneer de jurisdictie van het Vaticaan voorgoed is verdwenen, en alleen dan, zullen jullie een rechtvaardige wereld voor iedereen hebben.

Jullie werd verteld, mijn lief, dat wanneer de mensheid om hulp roept, jullie vrienden van andere planeten zullen komen om jullie te redden. Je ziet ze in jullie luchten. Ze zijn klaar om te landen en jullie te helpen. Ze zullen jullie helpen vrije energie voor iedereen te creëren. Voedsel en onderdak zal vrijelijk voor iedereen beschikbaar zijn, zoals nooit eerder. Omdat jullie dat nooit ervaren hebben denken jullie dat dit onmogelijk is. Jullie planeet is de enige met zulke problemen omdat jullie op een slavenplaneet leven. Jullie moesten geloven dat jullie de enige schepsels in het universum waren. Wat een nonsens! Jullie gaan het allergrootste avontuur beleven. We staan allemaal achter jullie, om jullie aan te moedigen om de noodzakelijke stappen te zetten om jullie doel te bereiken.

De Duistere Cabal heeft de aanvallen op degenen die hen aan de kaak willen stellen opgevoerd. Dit bewijst maar weer hoe bang ze voor jullie zijn. Als jullie niet zouden slagen zouden ze niet zo bang zijn voor jullie. Dan waren jullie geen bedreiging voor ze. Jullie leven in het ergste oorlogsgebied sinds tijd begon. Jullie vijanden verschuilen zich achter elke façade van democratie. Nu kunnen jullie ze zien. Jullie weten wie ze zijn. Ze willen wanhopig van jullie planeet ontsnappen.

Veronica, mijn lief, alles zal op zijn goddelijke moment gebeuren. De juiste mensen zullen aan je zijde staan. Alle hindernissen zullen verwijderd zijn en je zult doorgaan zoals gepland was voor je naar de Aarde terugkwam. Soms duurt het even voordat mensen in het reine komen met wat ze afspraken te gaan doen voordat ze naar de Aarde terugkwamen. Degenen die een rol moeten spelen moeten deze uitspelen voordat hen wordt toegestaan terug te keren naar de geestenwereld. Er is geen keuze, zoals je zelf hebt ondervonden, mijn lief. Zulke overeenkomsten kunnen niet worden verbroken, hoeveel hindernissen er onderweg ook geplaatst worden. De Duistere Garde heeft al het mogelijke gedaan om je te isoleren, maar we gaan door mensen naar je toe te brengen. Hoe meer goede mensen samenkomen, hoe meer licht er wordt gecreëerd. Het zal het duister wegvagen. Wanneer de 99% in harmonie en liefde samenkomt kan ze niet verslagen worden, en de Duister Garde weet dit maar al te goed. Dit is waar ze bang voor zijn. Ja, dit is wat ik zeg: ze zijn bang voor JULLIE, de ontwaakten. De bal is op jullie speelveld, jullie besluit telt.

Het is tijd voor de mensen om over de God van Liefde te leren en alle herinneringen over de God der wrake, die jullie was opgedrongen om jullie te beheersen, te verwijderen. Diegenen onder jullie die nog gevangen zitten in de angst voor de God der wrake moeten voor zichzelf de waarheid onderzoeken. Jullie werd geleerd angst voor de dood te hebben, terwijl zovelen van ons terugkomen om jullie er van te verzekeren dat de dood een prachtige ervaring is. Het is een ware thuiskomst. Als jullie iemand gedurende je leven hebt kwaad gedaan, dan benader jij die persoon alleen en vraagt om vergeving. Zo eenvoudig is dat. Jullie worden verenigd met degenen die je liefhad. Ik koos er voor om mijn werk met Veronica voort te zetten. Dat is wat we overeenkwamen toen ik aan haar zijde was op Aarde. We hebben al vele levens samengewerkt en we waren al samen voordat de Aarde werd geschapen. Onze liefde heeft vele levens op Aarde overleefd en zal doorgaan wanneer we samen in de Geestenwereld zijn. Ons werk zal doorgaan. Ondertussen zal ik haar helpen voor elkaar te krijgen waarvoor ze terugkwam op Aarde.

Wees vriendelijk voor jezelf, mijn lief. Neem de tijd om te rusten. Alles zal spoedig weer op zijn plek vallen, wanneer iedereen zijn plaats in het team weer inneemt. Alles is onder controle. Vertrouw me, mijn lief.

Altijd je aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl