Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, 24 maart 2013

Montague Keen, 24 maart 2013

Mijn lief, het leven wordt er niet eenvoudiger op. Er woedt een strijd tussen het duister en het licht. Het is met name zwaar voor diegenen onder jullie die heel gevoelig zijn. Pas op en wees alert. Laat je niet in slaap sussen door een vals gevoel van veiligheid. De inzet is de overleving van het menselijk ras en deze uitspraak is echt geen overdrijving. Het is een absoluut feit. Velen van jullie weigeren nog steeds deze uitspraak voor waar aan te nemen. Het is de overname van het menselijk ras waar we het over hebben. Het raakt iedereen. Er is geen tijd voor kleinigheden. Jullie moeten de feiten onder ogen zien, want ze zijn niet zoals jullie zouden willen dat ze zijn.

Ik zou willen dat ik de brenger van goed nieuws kon zijn, maar jullie overleving is belangrijk voor me. Jullie moeten ondertussen weten dat wanneer jullie bijeenkomen om met ons uit de Geestenwereld samen te werken de duistere garde zal falen en zich van de Aarde terug zal trekken om nooit meer terug te komen. Ze zijn indringers, die zich voordoen als medemensen, maar steeds als “superieur” ten opzichte van de rest. Ze hebben echt alles wat de gewone mens voor zijn bestaan nodig heeft, gemanipuleerd. Dit werd allemaal goed voor jullie verborgen gehouden, maar dappere zielen zijn naar voren gekomen en maken deze informatie voor jullie beschikbaar. Ze zijn bereid om de negatieve consequenties hiervan te aanvaarden. Ik smeek jullie allemaal: wees wakker en let op, te allen tijde!

Jullie zijn niets meer dan vlees voor hen. Ze hebben geen ziel. Ze zijn er in geslaagd jullie ervan te overtuigen dat ze net zo zijn als jullie. Dit is absoluut niet het geval. De Ierse vrouwen zijn zich bewust geworden van dit feit. Ze zijn een lichtend voorbeeld van hoe er mee om te gaan. Ze dagen het uit in de gerechtshoven. Geweld is niet nodig. Het moet gedaan worden met waardigheid en respect, in de zekerheid dat wat jullie doen goed en gerechtvaardigd is. Stop ermee jullie zelf als slachtoffers te zien. Dat is precies hoe ze willen dat jullie jezelf zien, als slachtoffers zonder hoop. Jullie weten op ziels-niveau dat dit niet zo is, want jullie zijn krachtige lichtwezens die een ervaring hebben op Aarde. Jullie taak is om de Aarde te redden uit de klauwen van de Duistere Garde. Wanneer jullie samenkomen zullen jullie je realiseren dat dit feit absoluut waar is. Vergeet alle kunstmatig gemaakte verdeeldheid. Jullie zijn allemaal Een. Jullie kunnen niet falen.

Meditatie is belangrijk. Probeer alsjeblieft tijd te vinden om naar je hogere zelf te gaan voor inspiratie. Jullie zijn spirituele wezens. Het wordt tijd om je opnieuw met je spirituele kant te verbinden. Dit zal jullie helpen om je bewust te worden van de waarheid omtrent wie je bent. Religies hebben meditatie ontmoedigd en sommigen hebben zelfs elke verbinding met de geest verboden. Dit is waarom jullie zo lang waren verdwaald in de jungle van leugens en bedrog. Het is tijd om de ketens te verwijderen die jullie zo lang in duisternis hebben gehouden.

De komende paar weken zullen niet gemakkelijk zijn doordat de worsteling zichtbaarder wordt. Er zal standvastigheid van karakter nodig zijn om waarheid en rechtvaardigheid te eisen. De Duistere Garde heeft geen steen op de andere gelaten met hun plannen om jullie planeet over te nemen. Ze beheersen alles dat nodig is voor de mensheid om te overleven. Jullie hebben hen onbewust geholpen bij deze overname. Nu moeten jullie je medemensen helpen te overleven. Jullie moeten je bewust worden van de omvang van het bedrog. Luister naar degenen die zich uitspreken. Zij onthullen de echte feiten. Ik suggereer niet dat dit gemakkelijk zal zijn voor jullie, maar geloof me, het is nodig. Jullie hebben geen tijd te verliezen. De wereld is niet zoals jullie werd geleerd dat hij is, en dit is een feit.

Er zijn ruimteschepen afkomstig van vriendelijke planeten rond de Aarde, die wachten op de roep van de mensheid om hulp te bieden. Ze zullen fysiek komen om te helpen. Ze zullen NOOIT een INVASIE plegen op Aarde: ze moeten worden uitgenodigd. Ze komen in vrede en liefde. Ze weten wat er nodig is en ze zullen jullie niet teleurstellen. Ze zijn jullie vrienden. Ze begrijpen jullie situatie en snappen jullie netelige toestand. Jullie hebben niets te vrezen, maar alles te winnen. Jullie zullen een toekomst creëren die de gehele mensheid omvat, zonder enige vorm van verdeeldheid. Alles zal deel uit maken van het universum, zoals het was in een ver verleden. Jullie zijn de beschermers geworden van jullie planeet en de hele mensheid. Er hangt nu zo veel van jullie af. Jullie zijn het Leger van het Licht geworden, wiens enige wapen LIEFDE is. Er is geen grotere macht dan die van liefde. Liefde overwint alles.

Jullie toekomst hangt af van welke actie jullie ondernemen in deze tijd van verandering. Bewapen je zelf met zo veel mogelijk absolute waarheid en zorg ervoor dat je niet wordt gehersenspoeld door televisie en kranten. Kies zorgvuldig waar je je feiten vandaan haalt. Vergaar wijsheid door in je hart en ziel te kijken of de informatie goed voelt. Als dat zo is, volg het; als het niet goed voelt, wijs het af. Fouten kunnen op dit moment heel veel kosten, dus neem de tijd om alles zorgvuldig te overwegen, aangezien jullie beslissingen anderen beïnvloeden. Wijs de afleidingen die op je af zullen komen en tegen jullie gebruikt zullen worden af. Er is geen tijd voor dit soort spelletjes.

Mijn lief, we zijn ons bewust van de moeilijkheden waarmee je te maken hebt. We doen ons uiterste best om oplossingen te vinden en dan zullen we je leiden. Steun je vriend. Het is een moeilijke periode, maar eentje die ondergaan moet worden. Daarna kunnen ze doorgaan, zonder afleiding of belemmering. Het is nooit gemakkelijk om te zien dat een situatie niet was zoals men geloofde dat hij was. Wees er om te luisteren, te steunen en te leiden, dóór de pijn die onvermijdelijk is. Vrienden zijn zeer waardevol in dergelijke tijden. Wees er, met open armen, om te luisteren en mee te leven.

Ga gezamenlijk voorwaarts in het licht, in de zekere wetenschap dat het licht het duister zal overwinnen en dat alle kwaad zal worden verwijderd. Blootstelling aan het licht is iets waar ze niet mee om kunnen gaan: het is hun grootste angst.

Mijn lief, alles zal zijn zoals het altijd bedoeld was. Heb geen angst, de juiste mensen zullen je bijstaan. Je weet wie je bent, en waarom je in deze tijd op de Aarde bent. We zullen je niet teleurstellen.

Altijd je aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl


Galactic Channelings

Create Your Badge