Home > Nederlands > Montague Keen, 30 augustus 2015

Montague Keen, 30 augustus 2015

Er is een schitterend ontwaken gaande op jullie wereld. Dit heeft geleid tot consternatie bij jullie machthebbers. Ze hebben het tempo van hun plannen opgevoerd maar ik kan jullie ervan verzekeren dat, wat ze ook proberen, ze geen succes zullen hebben. Hun overname van de Aarde zal NIET GEBEUREN. Ze zullen alles in hun MAGISCHE TRUCENDOOS uitproberen om ervoor te zorgen dat jullie hen en hun plannen accepteren. Ik heb jullie altijd gezegd dat ze zich niet eenvoudig over zullen geven. Wanneer 99% weigert hen te accepteren, voor hen te vechten, voor hen te moorden en hen in hun kwaadaardige plannen te dienen, zullen ze geen andere keuze hebben dan de Aarde te verlaten.

September zal vele problemen met zich mee brengen waar jullie serieuze aandacht aan dienen te besteden. De Cabal zal een grote stap voorwaarts zetten in hun overnameplannen. Wees op je hoede in September en neem niets zomaar op het eerste gezicht aan. Neem voorzorgsmaatregelen zodat je op alle eventualiteiten bent voorbereid. ANGST is altijd hun grootste wapen geweest. Ze zullen het gebruiken om jullie bang te maken teneinde jullie te onderwerpen. Jullie toekomst bestaat niet uit het dienen van hen. Jullie toekomst is te ontdekken wie jullie zijn en wat jullie rol in de Transitie is, samenwerkend om een wereld te creëren waarin liefde en vrede de drijvende krachten zijn die de hele mensheid verenigen om in harmonie te leven. Niet één volk zal ooit weer worden toegestaan over de mensheid te heersen. De hele mensheid zal in vrede leven.

Het KWAAD dat er bijna in slaagde haar NIEUWE WERELD ORDE tot stand te brengen zal zonder een spoor achter zich te laten, verdwijnen. Ze maakt geen deel uit van de toekomst. Nu jullie haar duidelijk kunnen waarnemen als de PARASIETEN die ze zijn, kunnen jullie zien dat ze de mensheid hebben gebruikt als VOEDSEL en ENERGIE, om het hen mogelijk te maken op Aarde te overleven. Zet je roze bril af en vergeet alles dat jullie werd geleerd met als doel jullie slaaf te maken, aangezien jullie nooit bedoeld waren om slaven te zijn.

Het is voor ons in de Geestenwereld hard werken geweest jullie te helpen je open te stellen en te ONTDEKKEN wie jullie SLAVENDRIJVERS zijn en hoe ze jullie hun zogenaamde WETTEN hebben opgelegd. Jullie hebben hen niet nodig en dat was ook nooit zo. Laat alle religies voor wat ze zijn; ze controleren jullie door middel van ANGST en ze bevatten helemaal geen waarheid. Neem de controle over jullie eigen levens terug. Weiger genetisch gemodificeerd voedsel. Weiger gedrogeerd te worden door het water dat jullie drinken en de lucht die jullie inademen. Vraag waarom jullie regering jullie dit aandoet en jullie hiervoor laat boeten!

Ook al lijkt het alsof alles tegen jullie is opgezet, er zijn goeie mensen zoals Harald Kautz-Vella, die naar voren is gekomen om zijn kennis met jullie te delen. De farmaceutische industrie is ontworpen om jullie afhankelijk te maken van haar medicijnen, dezelfde medicijnen die enorme problemen veroorzaken in jullie levens. Jullie hebben ze niet nodig. Het was allemaal bedacht om het menselijke leven in te korten en het menselijke wezen te vernietigen. Ze willen gehoorzame slaafse robots die hen altijd van dienst zijn.
Jullie zouden moeten weigeren hun spel nog maar een moment langer mee te spelen. Jullie zijn uit de gevangeniscel gestapt waarin jullie leefden en kunnen nu zien wat het werkelijk inhield. Alles op Aarde was tegen jullie opgezet en het was allemaal gecreëerd door de Cabal om zo haar bestaan op Aarde veilig te stellen, evenals jullie dienstbaarheid aan hen, als hun slaven. Alles dat ze bezitten hebben ze van jullie afgepakt en ze waren meedogenloos terwijl ze dat deden. Voel je niet schuldig als je zegt: genoeg is genoeg, ik neem terug wat mij rechtmatig toebehoort.

Jullie eerste prioriteit zou een onmiddellijk staakt-het-vuren in iedere oorlog moeten zijn. De vrede moet hersteld worden waardoor mensen niet meer genoodzaakt zijn in wanhoop te vluchten. Dit was van tevoren opgezet omdat de Cabal Europa op haar knieën wil hebben. Ze geven niets om het lijden dat hun plannen veroorzaakt. Hun grondregel is altijd: WAT PAST ER IN HUN PLANNEN OM DE NIEUWE WERELDORDE TE INSTALLEREN. Ze beleven plezier aan het wegvagen van een paar duizend, zoals zij het noemen, NUTTELOZE ETERS. Het zal allemaal duidelijk worden als je buiten het plaatje gaat denken. Dan zullen jullie je realiseren dat jullie in feite beheerst worden door je toekomst. Bekwame mensen hebben hun huiswerk gedaan en de beste manieren ontdekt om goed, gezond voedsel en goede energie etc. te leveren. Ze zullen dit allemaal met jullie delen.

We zullen Centra opzetten. Jammer genoeg was de Cabal succesvol in het vertragen van de vestiging van ons eerste centrum in Ierland. Wanneer er genoeg geld beschikbaar is zullen we hiermee doorgaan. De Cabal bezit de mogelijkheid om mensen die nog steeds in 3D leven, te beïnvloeden en aan te vallen wat ze niet willen. Dergelijke mensen werken zonder het te weten als vertegenwoordigers van de Cabal. Het verwerpen van 3D-Denken is voor velen van jullie moeilijk; jullie zijn bang om het te laten voor wat het is. We zullen ongetwijfeld slagen. Wat nodig is, is hard werken en geduld.

Mijn lief, je hebt zoveel doorstaan. Ik ben nog niet vergeten dat vandaag, een jaar geleden, je leven bijna werd beëindigd door degenen waarmee je naar Ierland ging. We waren nog niet klaar om je in de geestenwereld te ontvangen dus moesten we voorkomen dat hun duistere daden zouden slagen. Je hebt werk te doen, mijn lief, en dat zul je doen.

Altijd, je aanbiddende,
Monty

OPMERKING VAN VERONICA:
Wat betreft het werk aan de leylijnen in Ierland, moedig ik je aan om de video's van Harald Kautz-Vella te bekijken teneinde het grote belang van deze leylijnen te begrijpen. Deze gewijde energie moet teruggenomen worden, door het volk voor het volk. Een man in Ierland heeft aangeboden om groepen van jullie te begeleiden dit werk te doen. De hele Aarde zal hiervan profiteren. De mensheid roept om hulp.
Dankjewel.

Harald Kautz-Vella en Veronica Keen (Deel 1)
Gefilmd in Londen, Engeland in Augustus 2015. Dit is het eerste deel van een tweedelig interview.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!