Home > Nederlands > Montague Keen, 23 augustus 2015

Montague Keen, 23 augustus 2015

Mijn lieve Veronica, wij in de geestenwereld willen je bedanken voor alles dat je deze week hebt gedaan om Waarheid en Licht bij de mensheid te brengen. Jouw werk met Harald is belangrijk, aangezien hij vanuit een wetenschappelijk oogpunt uitlegt wat jij voor de mensheid als belangrijk om te weten en te begrijpen, naar voren brengt. Wat wij gedurende de jaren na mijn overlijden hebben onthuld wordt nu gewoonweg beter begrepen en geaccepteerd. Het plaatje is helder geworden en de corruptie die altijd verborgen werd gehouden wordt nu in al haar verdorvenheid bloot gelegd. De Zwarte Magie die overal om jullie heen wordt gebruikt en die strategisch geplaatst is in zwarte blokken wordt nu ontmaskerd. Nu kunnen jullie zien waarom alle pijn, angst en moordpartijen geënsceneerd moesten worden om de duistere entiteit tevreden te stellen die was opgeroepen door Koningin Elizabeth I en door John Dee. Ja, ze kreeg alle macht die ze begeerde maar de mensheid lijdt tot op heden door haar duistere daden. Dit moet stoppen. Dat zal gebeuren wanneer de mensheid samen komt en HET BEVEELT TE STOPPEN.

Wees moedig en neem jullie macht terug. Geef het niet aan anderen door middel van stemming omdat stemmen onderdeel uitmaakt van het algehele controlesysteem waar jullie onbewust ingelokt werden. Neem je eigen beslissingen. Controleer altijd de feiten en neem de verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Ga af op je eigen intuïtie en je hart zal je leiden. Jullie leven is waardevol, dus heb er respect voor en doe alleen dingen die bijdragen aan het grotere goed van de mensheid.

Weiger genetisch gemodificeerd voedsel te eten aangezien het jullie genetisch zal modificeren! Dit is ernstig omdat het is ontworpen om het menselijke ras uit te roeien. Het is allemaal onderdeel van het duistere plan om de planeet van menselijke wezens af te helpen. Eis van jullie regeringen DE WARE REDENEN voor chemtrails. Wat is de WARE BEDOELING hiervan? Eis eveneens te horen waarom ze hebben ingestemd met FRACKING. Ik heb jullie al vele malen verteld dat de LEYLIJNEN de mensheid voorzien van de noodzakelijke energie om op Aarde te leven. Net als de aderen in jullie lichaam; jullie kunnen niet leven zonder de ononderbroken stroom van bloed door je lichaam. Bekijk dit nu op een veel hoger niveau. De AARDE kan evenmin overleven zonder haar energiestroming. FRACKING was bedacht om de natuurlijke stroom van energie naar de mensheid te vernietigen. Het zal eveneens jullie watervoorziening vernietigen. Wat doen jullie hieraan? Blijven jullie alleen maar niets doen? Het “wat kan ik doen?”-syndroom. Op het moment dat jullie wakker worden en begrijpen dat, JA, je iets kunt en zult doen, dan zullen jullie je macht terug nemen en in je eigen kracht gaan staan en weigeren de vernietiging van de Aarde en de mensheid toestaan te gebeuren. Tot nu toe zijn jullie passief gebleven, je ogen sluitend voor wat er overal om jullie heen gaande is, daardoor toestemming gevend voor wat er gedaan wordt.

Jullie hebben geen tijd te verliezen. De banken hebben hun “INEENSTORTING” gepland voor de 23e September. Het is voor hen een belangrijke datum. De Cabal plant alles door het gebruik van getallen: heilige geometrie, rituelen van zwarte magie etc., om te krijgen wat ze willen. Stop SLACHTOFFERS te zijn. De volgende keer dat je verteld wordt dat je iets MOET doen, spreek dan met jezelf af dat je het zult onderzoeken en dat je je eigen beslissing zult nemen.

De medische industrie is ontworpen om jullie gedrogeerd en passief te houden. De vernietiging van de mensheid begint al bij de GEBOORTE. Baby's krijgen al binnen een paar dagen na de geboorte medicijnen toegediend en blijven daarna volgepompt worden met gevaarlijke chemicaliën om ervoor te zorgen dat ze passieve, gehoorzamende mensen worden, die in dienst van de Cabal zullen werken en ervoor zorgen dat er kanonnenvoer voorhanden is op het moment dat de Cabal een bloedoffer nodig heeft. Wanneer jullie op het slagveld sterven, leveren jullie ZUURSTOF voor jullie onderdrukkers. JULLIE DIENEN DE DUISTERE CABAL. Kijk, de volgende keer dat je je uniform aantrekt, zelf hoe het is en niet hoe je verteld wordt dat het is. De Cabal WIL en BEHOEFT jullie dood, evenals de dood van al jullie dierbaren. WORD WAKKER!

“NIETS IS WAT HET LIJKT”. Hoe vaak heb ik de afgelopen jaren deze woorden niet herhaald. Al diegenen waarvan jullie geleerd werd ze te vertrouwen, te respecteren en te dienen zijn degenen die jullie onderdrukken. Alles is precies het tegenovergestelde van wat jullie werd verteld. Het is heel doordacht en het heeft 2000 jaar lang gewerkt. Lees het werk van Michael Tsarion en anderen, die de werkelijke waarheid ontdekten en die dat met jullie wensen te delen. Velen hebben naar de waarheid gezocht en hebben het gevonden. Vergeet alles dat jullie geleerd werd door middel van ouders en onderwijs omdat het niet de waarheid is. Het is bedacht om jullie onwetend te houden over wie jullie zijn en waar jullie toe in staat zijn. Jullie kennen de waarheid en jullie weten dat jullie jezelf kunnen bevrijden. Jullie weten dat jullie de Aarde kunnen laten terugkeren naar het paradijs dat het ooit was en dat het opnieuw kan worden. Het enige dat nodig is, is een kleine inspanning van jullie.

Mijn lief, het komt nu, tegen alle verwachtingen in, allemaal bij elkaar. Voor altijd, je aanbiddende,
Monty.

OPMERKING VAN VERONICA
Chris heeft hard gewerkt aan de opnamen van Harald en mij. Er zijn problemen met de geluidssterkte evenals met de beeldkwaliteit. Maar hopelijk zullen de opnamen uiteindelijk alle drie op de website staan. Chris en ik hebben grootse plannen die we binnenkort tot uitvoering hopen te brengen. Ik ben zeer dankbaar voor zijn input en advies. Dankjewel voor de hangers van galactische verbinding; ze zijn veilig aangekomen.

Een interview met Harald Kautz-Vella (Wiltshire, England 2015)


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!