Home > Nederlands > Montague Keen, 9 augustus 2015

Montague Keen, 9 augustus 2015

Boodschap van Veronica

Monty overtuigde me om naar de BASES CONFERENTIE (Miles Johnston) in Wiltshire te gaan, vorig weekeind. Monty stond erop dat ik contact zou zoeken met HARALD KAUTZ-VELLA. We zijn allemaal een hoop dank verschuldigd aan Miles Johnston om deze jongeman onder onze aandacht te brengen. Harald is, terwijl de mensheid een stap in de toekomst zet, alles wat we ons konden wensen bij een gids. Hij heeft alles behandeld. Harald is fysicus en heeft tevens geologie gestudeerd. Hij kent de problemen die we zullen tegenkomen wanneer de chaos begint, en nog belangrijker, HIJ HEEFT DE ANTWOORDEN. Ik beschouw hem als onze beschermengel, die ons er doorheen gidst. Ik bracht vier dagen met hem door. We filmden een kort gesprek via zijn computer. Hoewel het geluid niet goed is, kun je met een koptelefoon horen wat hij te zeggen heeft. Harald en ik zullen samenwerken. Tot mijn verbazing waren hij en ik iets aan het onderzoeken dat belangrijk is voor ons beiden. Het was een eer en een voorrecht hem te ontmoeten. Hij is een prachtige ziel met een heldere geest. Ik ben zo blij hem mijn vriend te kunnen noemen.

Boodschap van Montague

We observeren de vele veranderingen die door de cabal voor de mensheid zijn gepland. Dit is waarom het noodzakelijk voor me was om Veronica te overtuigen dat ze Harald Kautz-vella moest ontmoeten, om zodoende de mensheid op de toekomst voor te bereiden. Veronica en Harald werkten in oude tijden samen; dat zullen ze wederom doen. Het was goed om mijn lieve vrouw energie te zien krijgen en plezier te beleven aan de vele interessante mensen op de conferentie.

De Eindtijden zijn gekomen. Jullie moeten ervoor zorgen dat jullie, tijdens de overgang die nu gaande is, alles hebben dat je nodig mocht hebben. Water is essentieel en jullie hebben voedsel nodig dat kan worden opgeslagen. Bereid je mentaal zowel als fysiek voor. Jullie zullen getuige zijn van het verdwijnen van alles dat corrupt en kwaadaardig is.

Jullie daarentegen zullen in je macht stappen en duidelijk zien hoe jullie werden beetgenomen door je macht via religie en politiek aan Lucifer te geven. Zonder het je te realiseren werden jullie Lucifer’s slaven.

Besteed alsjeblieft tijd en moeite aan het leylijnenproject. Zoals Harald aan Veronica uitlegde wordt FRACKING toegepast om jullie LEYLIJNEN te VERNIETIGEN. Het is alsof ze alle ADEREN in je LICHAAM doorsnijden: je bloed zou wegstromen en je zou overlijden. Net als de Zwarte Smurrie van de Aarde zou de levenskracht in de leylijnen uit de Aarde stromen. Dit mag niet worden toegestaan te gebeuren. Dit is zo ernstig. Om te kunnen overleven op Aarde moet de mensheid dit beschermen.

Luister alleen naar degenen die waarheid spreken, niet naar jullie gekozen dictators die niets meer zijn dan marionetten. Ontwaken bleek voor veel mensen, die nog steeds in een hypnotische verwarring zijn, een moeilijke operatie te zijn, gehoorzaam de “wetten” die jullie onderdrukkers jullie hebben opgelegd gehoorzamend. Ik begrijp echt dat het moeilijk is voor jullie om de onplezierige waarheid omtrent religie en politiek onder ogen te zien. De cabal heeft jullie bestaan op Aarde extreem moeilijk gemaakt. Ze zorgden ervoor dat jullie geen tijd of energie hadden om door te hebben wat ze aan het doen waren. Jullie zullen om kunnen gaan met de veranderingen die onvermijdelijk zijn. Weet dat er velen zijn zoals Harald, die de noodzakelijke stappen hebben gezet om de weg voor jullie voor te bereiden. Alles wat is opgezet om jullie problemen en pijn te bezorgen, zal verwijderd worden. Wees uiterst voorzichtig wat je als feit accepteert omdat zoveel tegen jullie in stelling is gebracht. Velen zullen jullie vertellen dat alles op zijn pootjes terecht zal komen maar deze boodschappen zijn NIET van het Licht; dientengevolge zal vele mensen een vals gevoel van veiligheid worden aangepraat. Neem de nodige stappen om ervoor te zorgen dat jullie op alle mogelijke gebeurtenissen zijn voorbereid.

De banken zullen omvallen en dit zal de onvermijdelijke chaos met zich mee brengen. Wat dit betreft hebben we het over weken, geen maanden. Het is ons, in de Geestenwereld, gelukt om vele van hun duivelse plannen, zoals een Derde Wereldoorlog, te verijdelen maar helaas blijven vele andere nog onder de radar. Degenen die over jullie wereld heersen zijn NIET VAN JULLIE WERELD, ze verschijnen alleen in dezelfde uiterlijke vorm als jullie. Besef dat ze slim zijn en dat ze uiterst zorgvuldig plannen. Ze willen alles dat jullie hebben en ze hopen het te verkrijgen door jullie eruit te schoppen. Ze leven op het bij jullie veroorzaken van zoveel mogelijk pijn en lijden en ze verkrachten en vermoorden jullie kinderen. Dit alles zal stoppen op het moment dat jullie hiervoor ontwaken. Dan zal het menselijke leven opnieuw gewaardeerd en gerespecteerd worden. De juiste mensen komen samen om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk zal verlopen.

De cabal vordert met rasse schreden in haar plannen omdat ze VREZEN dat nog veel meer van jullie zullen ontwaken. Denk er eens over na: ze vrezen jullie! Wanneer genoeg van jullie ontwaken, kunnen jullie uit de piramide stappen en zal de cabal ineenstorten. Het is net als een kaartenhuis. Trek jullie steun aan hen in en jullie zullen hen zien verdwijnen zonder een spoor achter te laten, om terug te keren naar waarvandaan ze ooit kwamen. De ware macht ligt in jullie handen.

Ik zal jullie niet langer ophouden. Luister naar de wijze woorden van Harald, aangezien hij de waarheid spreekt.

Mijn lief, er was geen andere manier waarop we jou en Harald konden samenbrengen. Ik weet dat je het begrijpt. Jullie zullen samenwerken. Ik ben Colin dankbaar voor de goede zorg voor jou tijdens mijn afwezigheid.

Altijd aan je zijde, je aanbiddende,

Monty.

NB: De video van het gesprek tussen Veronica en Harald zal binnen enkele dagen aan de homepage worden toegevoegd.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!