Home > Nederlands > Montague Keen, 6 September 2015

Montague Keen, 6 September 2015

Overal ter wereld treden de juiste mensen naar voren die bereid en welwillend zijn hun kennis met de mensheid te delen. Ze hebben zich voorbereid op en onderzoek gedaan naar hoe om te gaan met wat de Cabal ook doet, haar plannen en wensen om de mensheid te vernietigen en de structuur van haar bestaan op Aarde. Verzeker je ervan dat je voorbereid bent op elke mogelijke chaos die er kan ontstaan. Voedsel en water dient klaar gezet te worden voor als je het nodig hebt. De Cabal is bezig geweest alles dat ze nodig zouden kunnen hebben, te hamsteren. Ze hopen dat ze de chaos zullen doorstaan en dat ze daarna overnieuw kunnen beginnen met slechts een paar onderdanige mensen om hen te dienen. Dit is hun grote Droom Van Overname. Dat zal blijken in deze maand September wanneer de paus zich in Amerika voegt bij anderen die ook de Cabal dienen. Trap niet in hun VALSE BELOFTEN.

Jullie zijn nu ontwaakt wat betreft hun plannen. Jullie moeten je concentreren op je eigen overleving en de overleving van het menselijk ras. Laat je niet overreden door degenen die er bedreven in zijn om ANGST in jullie op te roepen. Diezelfde mensen beheren alle religies, alle regeringen en alle banken etc.; alles dat het leven op Aarde tot een overlevingsstrijd heeft gemaakt. Hoe is het mogelijk dat jullie alles dat ze zeiden geloofden. Ze hebben miljoenen van jullie weggevaagd, door hun illegale oorlogen, hongersnoden en de holocaust in Ierland die was opgezet door en onder toezicht stond van de Jezuïeten. Hoe is het mogelijk dat jullie deze mensen vertrouwd hebben. Kijk naar hun staat van dienst. Dat is niet fijn om te lezen. Chris Everard, van ENIGMA FILMS, heeft uitstekend onderzoek verricht op dit gebied. Hij heeft een werk geproduceerd dat gelezen en toegejuicht dient te worden door een ieder die op zoek is naar waarheid. Wanneer je ontdekt wat hij onthuld heeft zullen je ogen geopend worden voor de waarheid die voor jullie verborgen werd gehouden. Ik verzoek jullie de tijd te nemen dit werk te lezen. Deze informatie te kennen zou jullie leven kunnen redden en de uitroeiing van het menselijke ras op Aarde kunnen voorkomen.

Er is geen tijd om te dralen. Het is tijd om je voor te bereiden in actie te komen die het mogelijk zal maken om te gaan met wat je dan ook maar tegen mag komen ten behoeve van de overleving van het menselijk ras. Ik heb jullie al vele malen verteld dat September de maand is waarin de Cabal haar invloed zal laten zien. Iedere dag zijn jullie getuige van de overlevingsstrijd van de mensheid op de kusten van Europa. Deze mensen zijn met opzet door oorlog verplaatst om LIJDEN en PIJN te veroorzaken waarvan de ENERGIE de CABAL DE ENERGIE GEEFT OM DE AARDE OVER TE NEMEN. Vergeet niet dat jullie lijden en pijn de ZUURSTOF is die ze nodig hebben om op Aarde te kunnen bestaan. Ze hebben hier veel van nodig om de Aarde over te nemen en de mensheid te vernietigen.

De baby's die ze offeren leveren niet langer voldoende zuurstof voor hun plannen! De Cabal toont geen genade. Daar zijn ze niet toe in staat. Ze verachten jullie en ze gebruiken jullie om zichzelf te beschermen. Zo velen van jullie zijn speciaal voor deze Transitie naar de Aarde teruggekeerd dus jullie moeten elkaar steunen. Geld zal jullie geen bescherming kunnen kopen tegen de Cabal. Ze moeten jullie niet, ze denken niet dat jullie kunnen overleven. Ze hebben de mensheid met succes honderden jaren lang misleid. Jullie worden hieromtrent nu nog maar net wakker. Jullie moeten nog veel inhalen. Kijk om je heen: wie vertrouw je? Niets is wat het lijkt. De Cabal heeft alles zo lang beheerst en alles is tegen jullie opgezet.

Kom tezamen en jullie kunnen ze verslaan. Ze kunnen de 99% niet aan. Wanneer degenen die de Cabal dienen en de controle laten houden ontwaken, zoals degenen in het leger, de politie en de regeringen, en ze zich realiseren dat ze hun medemensen vernietigen, dan zullen jullie de Cabal zien wankelen en van de Aarde verdwijnen. Onthoud, ER IS GEEN HEL. Alleen een KWADE GEEST kon zo’n plek creëren. De God van Liefde, de Bron, zou nooit zulk lijden overwegen voor zijn volk. De tien geboden zijn een VALSE creatie van de Cabal, om ervoor te zorgen dat jullie onder controle werden gehouden. ER WAS GEEN KRUIS, en GEEN KRUISIGING. Het was allemaal verzonnen om jullie te controleren en het is allemaal OP LEUGENS GEBASEERD. Er was een Christus die de Aarde bewandelde. Hij werd niet uit een vrouw geboren en hij ascendeerde toen het zijn tijd was om te vertrekken. Er was GEEN FICTIEVE GEBOORTE in Bethlehem, GEEN KRUISIGING; het was een verhaal, verzonnen om jullie voorstellingsvermogen te beheersen en de controle over jullie mogelijk te maken.

De mensen die dit deden behoren niet tot het menselijk ras. Ze hebben geen empathie voor de mensheid. Ze dienen slechts zichzelf. Hun doel is het menselijk ras weg te vagen en alleen een paar achter te laten om hen te dienen. Veronica weet maar al te goed hoe harteloos ze zijn, aangezien ze na mijn heengaan veel door hen geleden heeft. Ze herinnert zich nu veel van wat ik haar vertelde toen ik bij haar was. Het wordt nu allemaal duidelijk. Dit zijn tijden vol beproeving, mijn vrienden. Het was nooit belangrijker bijeen te komen en samen pal te staan.

Het is een genot om het Ierse volk bijeen te zien komen om te controle van de bankiers terug te nemen. Ze hebben hun KRACHT gevonden en ze hebben hun stem gevonden. Zij zullen de weg wijzen. Alle andere landen zullen hen volgen. Het is begonnen: People Power laat zien dat het gedaan kan worden wanneer je samenkomt. De wereld kijkt naar je, Ierland en wil dat jullie slagen.

Mijn lieve vrouw vindt de juiste mensen om onder jullie aandacht te brengen, om jullie te inspireren de krachtige lichtwezens te worden die jullie zijn. Hulp komt wanneer jullie die het meest nodig hebben. Dank je, S, voor het adviseren en steunen van M. Het was niet haar tijd om te gaan.

Mijn lief, je hebt advies gekregen. Probeer naar dat advies te handelen, aangezien het je zal helpen. Je hebt werk te doen en je hebt de kracht nodig om dit te doen.

Altijd aan je zijde, je aanbiddende

Monty

BERICHT VAN VERONICA:
Het tweede deel van het interview met Harald Kautz-Vella is nu beschikbaar. David uit Galway in Ierland heeft me geschreven. Hij is bereid het herstel van de energie van de leylijnen in Ierland te leiden. Help hem alsjeblieft dit te doen voor de wereld.


Bericht van David Egan:

Mijn naam is David Egan, ik ben de persoon die betrokken is bij het opzetten van groepen om in Ierland het Leylijnenwerk te doen. Het doel van dit werk is heling en vrede te brengen bij het Ierse volk en de Ierse natie. Dit werk kan zich mettertijd uitbreiden om andere naties te helpen en ze te helpen heling, vrijheid en vrede te verkrijgen.

Ik heb met Veronica Keen gesproken en ze ondersteunt dit en wil hier ook bij helpen. Ik steun eveneens haar werk voor de healingcentra in Ierland, die het werk aan de leylijnen zullen versterken en opwaarderen. Ik geloof stellig dat deze heling, speciaal diepe heling op spiritueel, ziels-, emotioneel en mentaal niveau noodzakelijk is voor het Ierse en andere volken en kan dienen als opstapje naar het verkrijgen van vrijheid, sociaal/economisch/wettig recht, gebaseerd op respect (voor iedereen) en een meer harmonieuze, tolerante en vreedzame wereld. Iets waar veel vraag naar is in de wereld van vandaag, zoals men uit het nieuws kan begrijpen.

Vorige week zocht ik contact met verscheidene experts op het gebied van leylijnen en vortexen (kruisingen van leylijnen waar een hoge concentratie van energie en kracht is) en ik vroeg naar kaarten van deze leylijnen en vortexen. Sommige leylijnen en vortexen in Ierland werden geïdentificeerd. Er is geen kaart van alle leylijnen, slechts delen informatie hier en daar, hetgeen moeilijk te vinden en te verzamelen was via het internet. Het kostte me verscheidene dagen om dit te vinden en ik heb ze verzameld en bij deze email gevoegd. Ik hoop in de komende weken verdere info te verkrijgen van onze leylijnenexperts.

Wanneer we eenmaal genoeg mensen bij een groep hebben betrokken zullen we een tijdschema instellen om eenmaal per week bijeen te komen op een plek waar een paar leylijnen bijeen komen, een vortex, en de activiteiten en werkzaamheden ontplooien om heling, vrijheid en vrede te brengen aan het Ierse volk en de Ierse natie. Mettertijd kunnen we dit uitbreiden naar 2 a 3 samenkomsten per week en andere groepen opzetten, zodat er op wekelijkse basis voortdurend heling kan plaatsvinden.

Ik kon deze week niet eerder contact met je opnemen, aangezien mijn computer door een virus of hacker was aangevallen, waardoor mijn internet verbinding en netwerk instellingen wegvielen, en dat kon door verschillende technische experts niet worden opgelost. Mij werd verteld dat andere mensen, betrokken bij dit helende en leylijnenwerk vergelijkbare aanvallen op hun computers hebben gehad. Het kan al dan niet kwaadaardig of crimineel zijn, maar het is zeker verdacht dat degenen die betrokken zijn bij dit werk computeraanvallen hebben gehad. Het was de eerste keer dat iemand mijn computer aanviel, en ik had een behoorlijk goed beveiligingssysteem. Ik moest de laatste paar dagen extra veiligheidssoftware aanschaffen om mijn computersysteem en netwerk volledig te beschermen en te beveiligen. Er zijn een paar mensen die gekant zijn tegen heling en vrede, en wensen te profiteren van oorlog, onrecht en verdeeldheid, en dit is recentelijk in de pers en in het nieuws aan het licht gekomen, hetgeen vele mensen schokte; de ‘cabal’ is de term die vaak wordt gebruikt om deze mensen te beschrijven. Het zou verstandig zijn om te investeren in goede antivirussoftware en een firewall, ik raad Avira AntiVir antivirussoftware aan, Comodo firewall en Spibot search and destroy. Dat zijn volgens mij de beste.

Ik zal je op de hoogte houden van de groepsformatie fase en een tijdschema voor het leylijnenwerk. Ik hoop dit in september te starten.

Hartelijke groeten

David Egan

Galway


Leylijnen Document van David Egan:

Sites van Leylijnen, Kruisingen van Leylijnen / Vortexen in Ierland en Engeland

Ierland

 • Tara Hill

 • Uisneach

 • St. Michael Lijn, lopend vanaf Skellig Michael

 • Newgrange

 • Loughcrew


Engeland

 • Glastonbury Tor

 • St. Michaels Mount (4 leylijnen kruisen elkaar, waaronder St. Michael lijn en St. Maria lijn)

 • Royston grot (2 leylijnen kruisen elkaar, waaronder St. Michael lijn en St. Maria lijn)

 • De St. Michael Lijn

 • De St. Maria Lijn

 • Stonehenge

 • Bath abdij

 • De kam van de Malvern hills. Alfred Watkins meende dat St. Ann's Well in Worcestershire het begin is van een leylijn die langs de kam van de Malvern Hills loopt door verscheidene bronnen waaronder de Holy Well, Walms Well, en St. Pewtress Well.

 • Avebury steencirkel


Bristol Dowers group heeft info over deze leylijnen en sitesWebsite: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!