Home > Nederlands > Montague Keen, 30 juli 2017

Montague Keen, 30 juli 2017

De strijd wordt heviger. Er zijn geen grenzen aan wat de cabal zal doen om aan de macht te blijven. Dit wordt steeds duidelijker, zelfs bij de grootste sceptici onder jullie. Ze zien het menselijk ras als het laagste van het laagste, dat van de Aarde verwijderd dient te worden. Ze kijken op jullie neer. Maar toch gebruiken ze jullie om voor hen het vuile werk op te knappen en ze betalen jullie om je eigen soort uit te roeien. Jammer genoeg zijn er genoeg onder jullie die bereid zijn dit voor hen te doen. Denk eens even na over degenen die werden betaald om 9/11, 7/7 en andere soortgelijke gebeurtenissen op te zetten. Jullie hebben allemaal genoeg tijd gehad om over de enorme omvang van wat er werd gedaan, na te denken. Hoeveel zilverlingen hebben ze betaald gekregen om hun eigen soortgenoten om te brengen? Hoe kunnen deze personen leven met dat waar ze schuldig aan zijn? Zij werden gebruikt en worden dat nog steeds. Hun loyaliteit zou bij hun soortgenoten moeten liggen.

Jullie wereld raakt overspoeld met klonen. Deze worden in fabrieken, die hierin zijn gespecialiseerd, op eenvoudige wijze geproduceerd. Jullie hebben allemaal Hillary Clintons kloon in actie kunnen zien. Stel jezelf de vraag welk land je niet mag onderzoeken of kritisch mag benaderen. Ze hebben overal om zich heen barrières opgeworpen waar jullie niet doorheen mogen. Wat hebben ze nog meer te verbergen? Onderzoek dit zelf eens uit. Het is een buitengewoon interessant fenomeen. Ze werden gecreëerd om jullie te bedriegen en de cabal aan de macht te houden.

Terwijl ze afgelopen nacht in bed lag werden Veronica de Kerk, baby’s en jonge kinderen getoond. We brachten haar onder de aandacht wat er gaande is. DE KERK OOGST DE ENERGIE VAN DE KINDEREN. ZE GEBRUIKEN DIT OM ALLE KINDEREN VAN DE WERELD IN DE VAL TE LOKKEN. Deze val betekent dat zij steeds opnieuw naar de Aarde terug moeten keren om de KERK te dienen. Dit is crimineel.

Ze halen hen als baby’s tijdens de doop binnen en daarna opnieuw als ze 7 jaar zijn bij de eerste heilige communie. De kerk oogst deze prachtige energie zodat het tegen jullie kan worden gebruikt. Zijn jullie hiermee akkoord gegaan? Het is jullie plicht om te eisen dat al die energie t.b.v. de mensheid wordt teruggegeven. Het oogsten van onschuldige zielen voor kwaadaardige doeleinden is afschuwelijk en dient te worden gestopt. De familie van de kinderen leidt hun kinderen als makke lammeren naar de slachtbank, in totale blindheid voor wat ze feitelijk doen.

Ik heb er vele malen op gewezen dat wanneer zielen de wereld betreden, de cabal nagaat en kijkt of zij een missie hebben te vervullen. Als dat zo is, dan wordt al het mogelijke in het werk gesteld om hen om te brengen, om op die manier te verhinderen dat ze hun doel volbrengen. In het geval van Veronica, lieten de Greys zich aan haar zien toen ze één jaar oud was. Ze was doodsbang. Dit resulteerde gedurende haar gehele jeugd in verschrikkelijke nachtmerries. Toen ze twee jaar oud was werd ze in een verstijfde toestand gebracht. Het kostte drie weken om haar hier weer uit te krijgen en tot op de dag van vandaag worden er nog steeds aanvallen gedaan. Toen ze 5 jaar was werd dit opnieuw gedaan, evenals toen ze 16 was. Met 6 jaar hebben ze iets in haar spirituele lichaam ingebracht om haar tegen te houden. Dat deden ze opnieuw toen ze 21 was. Toen ze 65 was werd de energieverbinding tussen haar hart en haar bloedvatenstelsel verbroken. Ik heb dit samen met haar doorgemaakt. Ik heb haar vele nachten vastgehouden terwijl de tranen me over de wangen stroomden. Ik wilde deze geliefde die me zo dierbaar was niet kwijtraken. Ik heb moeten toezien hoe mijn lieve vrouw recentelijk nog twee pogingen moest verduren om haar ziel te kidnappen. Het is enkel te danken aan onze hulp en de hulp van een paar toegewijde vrienden dat het haar is gelukt om te overleven.

Ik vertel jullie nu dat de jongeman die in Amerika gevangen zit als kind dezelfde aanvallen te verduren heeft gehad. Hij worstelde eveneens, tegen alle kansen in om te overleven, teneinde de mensheid te dienen. Wat hem wordt aangedaan is crimineel. Creëer alsjeblieft de energie die nodig is om het recht te laten zegevieren, zodat hij en mijn lieve vrouw voor ons aller overleven kunnen doen wat moet worden gedaan.

Andere vormen van aanvallen vinden dagelijks plaats, zoals gisteren toen de computer geen verbinding wilde maken met het internet; het kostte de technicus bijna 4 uur om het probleem op te lossen. Haar mobiele telefoon wilde niet werken. Toen ze iets moest printen liep het papier in de printer vast. Toen ze eten bereidde was het niet eetbaar en moest ze het weggooien. Op dagen zoals deze kan ze zelfs geen water koken, aangezien dat wordt verhinderd. Ze besloot even tv te kijken, maar die wilde ook niet werken. Er zijn voortdurend problemen met de auto. Ze onttrekken energie aan haar totdat ze hulpeloos achterblijft. De jongeman in de gevangenis belde haar gisteravond, dus vertelde ze hem wat haar overkwam. HIJ VERTELDE HAAR DAT HEM AL JAREN PRECIES DEZELFDE DINGEN OVERKOMEN. Hij dacht dat hij gek werd, dus heeft hij het aan niemand verteld. Dit shockeerde Veronica.

Deze aanvallen gebeuren via een speciaal programma dat gericht wordt op de jongeman en op Veronica. Het wordt gedaan via hacking. Dat gebeurt eveneens bij vele anderen. Begrijpen jullie door hierover te horen nu waar jullie mee te maken hebben? Degenen binnen de cabal hebben geen geweten. Ze vernietigen alles dat hen in de weg staat. Wacht niet totdat ze bij je aan de deur kloppen voor je actie onderneemt. Actie is nu nodig.

Wordt wakker voor het te laat is. Stap uit de tredmolen van de cabal. Kijk om je heen en zie zelf wat er wordt gedaan om je in slavernij gevangen te houden. Kijk naar degenen die aan de touwtjes trekken. Ze hebben allemaal één ding gemeen. Kun je zien wat het is? Vraag jezelf af hoe dat kan. Zijn de 99% zo stom? Zwarte magie werd gebruikt om hen via listen te vertrouwen. Alle oude rituelen van zwarte magie worden door hun geheime genootschappen gebruikt om de controle over de mensheid in handen te houden. Kijk naar hen wanneer ze in hun belachelijke parafernalia rond paraderen; parasieten die leven van menselijke ellende. Het is de energie van jullie lijden dat hen macht geeft.

Bescherm de goede energie die wordt vrijgemaakt. Het is jullie reddingslijn. Verbind je wanneer het maar kan met de natuur en gebruik de energie ervan om jezelf en de jouwen energie te geven. Wakker worden is nooit makkelijk maar het moet gebeuren. Het stelt jullie in staat een nieuwe realiteit te scheppen waarin het enige doel is om vrede en harmonie te creëren. Al het negatieve zal zonder een spoor achter te laten worden verwijderd. Onze plannen zijn groots en onze twee werelden zullen zich verenigen om dit mogelijk te maken.

Jullie hebben het nodig dat deze jongeman vrijkomt zodat onze plannen voltooid kunnen worden. Schep moed, vrienden, jullie kunnen het.

Mijn lief, ik weet dat je je alleen voelt. In de geest ben ik bij je. Wat zowel jij als hij in naam van de mensheid te verduren krijgen is soms teveel. Wanneer genoeg mensen hun energie gebruiken om het recht te herstellen, zal dit gebeuren.

Ik ben trots op je, lieverd.

Altijd, je aanbiddende, Monty.


Ik stel voor dat lezers de volgende YouTube video bekijken:

Robert David Steele interviews Kerry Cassidy from Project CamelotWebsite: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!