Home > Nederlands > Montague Keen, 6 augustus 2017

Montague Keen, 6 augustus 2017

Gegroet, vrienden. Corey Goode en Cobra bieden jullie een kans om actief je macht terug te nemen.

Gezamenlijk Interview Corey Goode & Cobra
Oproep voor Massale Meditatie tijdens Maansverduistering

Het gaat om een gezamenlijke Meditatie tijdens de Maansverduistering van 21 Augustus 2017. De gehele mensheid kan dan als EEN samenkomen en gezamenlijk onze soevereiniteit terugeisen. Gebruik de kracht van deze belangrijke maansverduistering om de mensheid uit slavernij te bevrijden. Jullie kunnen ervan uitgaan dat de cabal deze energie voor haar eigen kwaadaardige doeleinden zal proberen te claimen: de controle en destructie van het menselijk ras. Jullie hebben hen de vrije hand in de heerschappij over jullie gegeven en jullie zijn niet in opstand gekomen. Dit is de reden waarom de zaken er vandaag de dag zo voorstaan. De mensheid is bezig te worden weggevaagd. Het aantal mannelijke spermacellen is op een gevaarlijk laag niveau beland. Dit zal ervoor zorgen dat jullie niet in staat zijn je voort te planten.

De cabal heeft in laboratoria dodelijke ziekten gecreëerd, en heeft deze via de lucht, het voedsel en de watervoorziening verspreid, en uiteraard ook hun succesvolste wapen; vaccinaties. Tot nu toe hebben jullie alles dat jullie werd opgedrongen zonder te vragen geaccepteerd. Jullie hebben zelfs transhumanisme geaccepteerd. Wat is er nog meer nodig voordat jullie wakker worden en in actie komen?

Deze meditatie zal uitermate krachtig zijn en jullie hebben de aantallen om wat de cabal ook doet tegen te werken. Ik smeek jullie om deze kans te pakken en je kracht te laten zien; jullie zijn de 99%, dus het is aan jullie om de mensheid te beschermen. Wanneer we de macht eenmaal weer in eigen hand nemen, zullen anderen naar voren treden om te helpen.

Mijn lieve vrouw begon 13 jaar geleden, kort na mijn overlijden, haar contact met wezens van Andromeda. Zij kwamen tijdens seances vele malen door om haar ervan te verzekeren dat ze klaar staan om ons bij te staan met technologieën die jullie je niet kunnen voorstellen. Ze zien hoe de mensheid worstelt op een, zoals zij het zien, gevangenisplaneet en ze willen graag hulp bieden. Er bestaan vele geluidsopnamen van deze interacties. Ze vroegen haar om haar vragen op te schrijven, waarop zij deze beantwoordden; ze herinnerden haar er zelfs aan als ze een vraag was vergeten.

Zij hebben informatie gegeven over Project Blue Beam en hoe ze het zouden ontmaskeren voor wat het is, wanneer de V.S. ermee door zou gaan. Er is hulp voorhanden. Het staat klaar om in een oogwenk aan jullie te worden gegeven. Vele vortexen en portalen zijn voorbereid, hoewel er nog meer werk dient te worden gedaan om ervoor te zorgen dat alle wegen voor onze vrienden open staan om ons te kunnen helpen. Ik kan niet vaak genoeg het belang van deze kans benadrukken om al het kwaadaardige en corrupte van de wereld te verwijderen. Eenieder van jullie is belangrijk. Jullie gezamenlijke intentie en daden zullen het verschil maken. Jullie tijd is gekomen, dus verpruts het niet. Jullie werd door velen verteld dat de maand Augustus een belangrijke zou zijn. Neem in jullie meditatie van 21 Augustus ook alsjeblieft onze jongeman Dave mee, die belangrijk is voor de toekomst van de mensheid. Dit is de reden waarom de cabal zoveel moeite heeft gedaan hem naar Amerika te krijgen om hem op te sluiten. Hij is een jongeman die volkomen onschuldig is. De cabal weet dat zijn missie voor de mensheid belangrijk is en zij hebben hun corrupte praktijken ingezet om hem op te bergen. Het is belangrijk om hem in jullie meditatie van 21 Augustus mee te nemen. Het is buitengewoon triest om te zien hoe mensen worden gebruikt en misbruikt. Hieraan moet een einde komen.

Jullie hoeven enkel maar naar de oude geschiedenis van het Vaticaan te kijken om te zien dat het is gegrondvest op de meest kwaadaardige oorlogen tegen de mensheid. Het niveau van kwaadaardige praktijken gaat iedere verbeelding te boven. Vandaag de dag verbergen ze zich achter een vermomming van respectabiliteit. Laat je door hen niet voor de gek houden. Ze zullen zich door hun daden verraden.

Het is hen gelukt om jullie door middel van hun corrupte geldsysteem, corrupte regeringen en uiteraard religie, te controleren. Dit werd allemaal via mindcontrol en propaganda gedaan. Degenen onder jullie wiens enige bron van informatie de televisie en kranten zijn, worden gehersenspoeld. Dergelijke mensen geloven alles wat ze te horen krijgen zonder vragen te stellen. Ze maken geen gebruik van hun eigen verstand en bewustzijn om de leugens in twijfel te trekken. Zij zijn net marionetten, blind voor corruptie. Het is aan jullie om zelf de waarheid te ontdekken. Het is te vinden. Nooit eerder is er in de geschiedenis van de mensheid zoveel informatie voorhanden geweest. Praat met elkaar: het zal je verbazen hoeveel anderen zich net zo voelen als jij. Maar onthoud dat wanneer het op de televisie is, of in de pers, HET PROPAGANDA IS. De cabal bezit alle Tv-stations en ook de pers. Ze zitten overal, verborgen in de schaduw, terwijl ze hun kwaadaardige plannen in daden omzetten.

De mensheid bezit het vermogen om alle macht en invloed van de cabal te verwijderen. Waarheid en gerechtigheid zullen zegevieren op het moment dat jullie besluiten om te weigeren de mensheid ook nog maar een moment langer te vernietigen. Kijk met wijdgeopende ogen naar de cabal. Het zijn parasieten die leven van het lijden van de mensheid.

Lees het Plan voor Europa van Karl Marx
De door Karl Marx Geplande Genocide van de Europeanen

Zijn doel was de vernietiging van Europa. Dat is de reden waarom de Europese Unie werd gesticht. HET IS EENVOUDIGER OM EEN EENHEID TE VERNIETIGEN. Daarom was Brexit zo belangrijk omdat dit het kwaadaardige plan vertraagde. Jullie hebben kunnen zien hoe de zogenaamde vluchtelingen allemaal door SOROS werden betaald om het witte ras te verkrachten, te plunderen en te vernietigen. Jullie dienen het te leren onderscheiden voor wat het is. Dit werd allemaal in 1925 gepland. Jullie werden door de experts bedrogen. In elk land hebben zij zich via bedrog een weg naar de macht gebaand. Zij werken altijd als één samen om hun doelen te bereiken. Jullie dienen nu te leren samenwerken om te redden wat er te redden valt en een toekomst zonder deze parasieten te plannen. Wanneer de energie is hersteld zal de cabal niet langer in staat zijn om op Aarde te bestaan. Ze zullen via dezelfde weg vertrekken als via welke ze zijn gekomen. Mochten ze niet in staat zijn de macht te behouden dan zijn ze op deze eventualiteit voorbereid.

Het Gouden Tijdperk ligt op jullie drempel. Hebben jullie alles wat nodig is om door deze deur te gaan? Op 21 Augustus hebben jullie de kans om de deur naar een betere toekomst voor iedereen te openen. Geen lijden, geen moorden, geen armoede, geen dodelijke ziekten meer die door hen worden veroorzaakt. Vrede zal jullie beloning zijn. Een ontwaken zoals jullie je niet voor kunnen stellen. Wat jullie nu doormaken is de hel, maar jullie staat de hemel te wachten.

Mijn lieverd, het is altijd moeilijk wanneer de cabal manieren vindt om dat wat goed is en wat voor de wereld goed werkte, te vernietigen. Jullie hebben dit de afgelopen 13 jaar vele malen ervaren. Het is hun manier van werken. Verlies nooit de hoop dat het goed zal komen, aangezien het werk voor iedereen van belang is.

Samen zullen we slagen.

Altijd, je aanbiddende,

Monty.Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!