Home > Nederlands > Montague Keen, 16 juli 2017

Montague Keen, 16 juli 2017

Terwijl er opnieuw een sluier wordt opgelicht worden er nog steeds vorderingen gemaakt en worden jullie je meer bewust van de controlestructuur. Op het eerste gezicht is het bijzonder alarmerend, totdat je je realiseert dat zij maar 1% van de populatie op Aarde vertegenwoordigen. Dat zet het meteen in een ander perspectief. Voor een ontwaakte mensheid zijn ze geen partij en dat beseffen ze. Het is nu jullie verantwoordelijkheid om de ogen en het bewustzijn van anderen te openen. Er is nu al zoveel blootgelegd dat het alleen nog maar een kwestie van de mensen de goede richting wijzen. Degenen binnen de cabal vechten met elkaar. Ze worden door hebzucht gedreven. Ze realiseren zich niet dat ze hun bezit niet met zich mee kunnen nemen. Ze maken gebruik van klonen om mensen te infiltreren en in de val te lokken. Het reproduceren van deze klonen heeft men uitermate geperfectioneerd en deze worden op grote schaal ingezet. Ze maken gebruik van geavanceerde technologie die bij de gewone mens niet bekend is.

Zwarte Magie wordt vandaag de dag net zo omvangrijk toegepast als dat in de oudheid gebeurde, behalve dan dat het vandaag de dag wordt gebruikt door degenen die jullie controleren. Ze maken gebruik van buitenaardse wezens en kunstmatige intelligentie. Geheime genootschappen maken er voortdurend gebruik van. Dit wordt voor jullie verborgen gehouden. Ze gebruiken eveneens contracten uit vorige levens, dus het is belangrijk om alle contracten uit het verleden te verwijderen. De cabal creëert vallen waar jullie dan weer in trappen en in gevangen worden gehouden. Het is belangrijk dat jullie jezelf bevrijden.

Neem de macht terug. Het is van jullie en van jullie alleen. Jullie werden bedrogen waardoor jullie het uit handen hebben gegeven. Onthoud altijd dat alle geheime genootschappen BANVLOEKEN zijn op de God van de Liefde. Eenieder die verbonden is aan een geheim genootschap maakt zich, ongeacht zijn of haar afkomst, schuldig aan een misdaad tegen de mensheid.

Propaganda overspoelt de Aarde. De cabal is wanhopig en vreest haar ondergang. Ze zullen beloven, smeken, en overhalen; kortom alles wat er nodig is om de macht in handen te houden. Trap niet in hun leugens. Zeg hen dat wanneer ze stoppen jullie lucht, voedsel en water te vergiftigen, jullie misschien zullen luisteren naar wat ze te zeggen hebben. Jullie Aarde is geïnfiltreerd en overgenomen. Nu moeten jullie de consequenties aanvaarden. Er is echter overal om jullie heen hulp voorhanden. Je hoeft er alleen maar om te vragen, want het kan jullie niet worden opgedrongen. Mis deze kans niet om een wereld van vrede en harmonie voor iedereen te creëren.

Kijk met een open blik en houding naar alle controlestructuren. Aanschouw deze voor wat ze zijn. Weiger aan de kant te blijven staan en toe te kijken hoe al het goede en pure in de mensheid wordt vernietigd. Educatie vernietigt de geest van jullie kinderen. Waarom sluiten jullie je ogen voor deze criminaliteit? Waarom wordt dit in deze tijd gedaan? Wie is er verantwoordelijk voor? Waarom wordt er gif in de aderen van kinderen gespoten zonder de goedkeuring van de ouders die hen liefhebben? Alleen DEMONEN kunnen een dergelijk plan bedenken om de onschuldigen te schaden. Niet iedereen die op de Aarde rondloopt is 100% menselijk. Ze mogen er dan menselijk uitzien en zich als mens gedragen, maar velen zijn hier aanwezig om jullie te verwijderen en alles af te nemen. Laat je door hen niet voor de gek houden.

Wanneer je je verbindt met wie je werkelijk bent, zal alles aan je worden onthuld. Dan kun je met eigen ogen de ware schoonheid zien van alles dat om je heen bestaat. Dan word je je ook meer bewust van de energie van de leylijnen onder je voeten. Wanneer je op blote voeten loopt, kun je voelen dat deze energie je lichaam binnenkomt. De schoonheid en energie van bomen begint deel uit te maken van je leven. Ook is er de verbazingwekkende energie van de rivieren terwijl deze stromen; want ook zij delen hun unieke energie met jou. De majestueuze bergen delen hun kracht met je. Je wordt door zoveel pracht en schoonheid omgeven. Verbind je ermee en deel in haar energie.

Jullie bewustzijn ziet enkel de strijd om het bestaan. Dit is jullie door geld aangedaan. Het wordt door de cabal uit het NIETS gecreëerd om jullie op die manier onder slavernij te brengen. Enkel kwaadaardige zielen hebben een dergelijk plan kunnen bedenken en het met zoveel succes uit kunnen voeren. Maar hun dagen zijn geteld en de banken verliezen steeds meer van hun macht. Het zijn de banken die de redenen om oorlog te voeren hebben gecreëerd met alle ellende en ontberingen van dien. Maar dat behoort tot het verleden.

De toekomst ligt in jullie eigen handen. Het is aan jullie om een toekomst te creëren zonder oorlog, banken, op chemicaliën gebaseerde medicijnen en GM-voedsel etc. Wanneer het kwaad is verwijderd, zal hulp om het leven op Aarde opnieuw op te bouwen voor jullie beschikbaar zijn. We zullen ons opnieuw met jullie verbinden om te helpen alles te herbouwen wat vernietigd werd. Onthoud dat alle religies jullie directe verbinding met de God van de Liefde, de Bron van alles dat is, hebben verbroken. Wanneer deze verbinding is hersteld, zullen jullie de Lichtwezens worden die jullie werkelijk zijn. Velen hebben gedroomd van dit moment waarop het Licht van de Waarheid, Liefde en Vrede alle sporen van het duister verwijdert. Het duister kan niet bestaan in het licht. Het duister vreest het licht.

Jullie kunnen elke dag zien hoever de cabal wil gaan, in de hoop dat ze hun macht kunnen behouden. Hun misdaden tegen de mensheid zijn legendarisch.

Onze jongeman in Californië zit nog steeds zonder hulp, hoewel er meer informatie omtrent de misdaden tegen hem door de Illuminati is vrijgekomen. Er zijn KWAADAARDIGE MENSEN in het VK en de VS bij betrokken. We hebben jullie gebeden, gedachten, jullie liefde voor de mensheid, en jullie wens voor gerechtigheid nodig om voldoende energie te creëren zodat hij kan worden geholpen. Wat hij voor de mensheid zal doen, zal in iedere hoek van de Aarde zijn weerslag hebben.

Mijn lieve vrouw heeft zware aanvallen te verduren gekregen. Er werd een poging gedaan om haar ziel te kapen maar dit werd verhinderd. Nu is bescherming en genezing nodig, dus help alsjeblieft. Iedere dag is een grotere worsteling dan de dag ervoor. Ons werk, dat ook de jongeman omvat, dient zo snel mogelijk te worden voltooid. Vraag jezelf af waarom de Illuminati zoveel moeite doen om een gewone jongeman te lokaliseren en in de val te lokken. Waarom doen ze zoveel moeite om hem 15 maanden lang zonder aanklacht in de gevangenis te houden?

Dat is rechtspraak, Amerikaanse stijl.

Mijn lief, het was verschrikkelijk. Het is hen echter niet gelukt. Je hebt rust nodig om te herstellen. Neem alsjeblieft de tijd om dit te doen.

Altijd, je aanbiddende,

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!