Home > Nederlands > Montague Keen, 2 juli 2017

Montague Keen, 2 juli 2017

Aan deze kant van het leven viel er deze week veel te vieren. We waren verbaasd over wat jullie en je vrienden hebben blootgelegd en wat jullie met succes hebben hersteld. De Ieren aan deze kant van het leven hebben feestgevierd. Ze staken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken. Ze zijn dolblij. Velen willen nu meewerken aan het oprollen van het corrupte regime. Dit staat al sinds vele jaren in de planning, maar we moesten eerst de juiste mensen op de juiste plek hebben om al samenwerkend onze plannen in vervulling te laten gaan. Wees voorzichtig, aangezien velen zullen ingrijpen, verstoren en voor vertraging zullen zorgen. Jullie moeten standhouden. Weet dat jullie niet verkeerd zitten. Jullie vijanden spannen samen om hun gewenste resultaat te bereiken. Jullie onthullen zoveel op plekken waarvan jullie nooit hadden verwacht dat energie t.b.v. de mensheid zou worden geblokkeerd.

Alles dat maar kon worden gebruikt om de mensheid te controleren, werd ingezet. Alle kennis die de mens in de oudheid bezat en begreep, werd voor jullie verborgen gehouden. Zonder deze kennis waren jullie overgeleverd aan de genade van de cabal. Dit was wat ze op voorhand hadden gepland. Religie werd gecreëerd om de volledige controle over jullie levens in handen te krijgen. Vele bestuursorganen werden opgericht om ervoor te zorgen dat jullie nooit vrijheid van gedachten of van doen zouden ervaren. Dit maakte allemaal deel uit van het plan om de mensheid uit te roeien, zodat ze de Aarde voor zichzelf konden inpikken. Dit is de reden waarom ze ervoor zorgen dat jullie worden gevaccineerd, dat jullie besmette lucht inademen en water drinken dat onophoudelijk wordt vergiftigd; en ze laten jullie hiervoor betalen. Jullie betalen hen om jezelf te laten vermoorden.

Ga naar de gewijde plekken en voel de energie daar. Wees er één mee, want dit is wie jullie zijn. Verbind je met de natuur, eet natuurlijk voedsel, fruit en noten en alles wat de natuur te bieden heeft, want het is puur en gezond. Chemicaliën zijn nooit goed voor het menselijk lichaam.

Onthoud altijd dat oorlog nooit het antwoord is. Moorden mag nooit als normaal worden geaccepteerd. Zij die ervoor kiezen om in ruil voor geld te moorden, zoals legers, zullen eens de consequenties van hun daden onder ogen moeten zien. Het zijn huurmoordenaars. Aan moorden valt geen eer te behalen.
De gehele controlestructuur staat nu op losse bodem. Degenen onder jullie met een open blik zien het controlesysteem om hen heen in elkaar storten. Het Vaticaan is bezig te verpulveren. Al haar onrechtmatig verkregen rijkdommen zullen aan het volk worden teruggegeven. Het Vaticaan heeft dermate veel bloed aan haar handen dat het niet zal kunnen overleven. Het was allemaal gegrondvest op volkomen leugens.

Op een dag, die spoedig komt, zullen jullie je werkelijke geschiedenis ontdekken, die niets is zoals jullie werd geleerd. Alle structuren die door de cabal waren ingesteld om totale controle over jullie te krijgen, zullen zonder een spoor na te laten, wegvallen. De banken laten tekenen van ineenstorting zien, dus wees voorbereid op een dergelijke mogelijkheid, want ineenstorten zullen ze. Ze hebben jullie veel te lang in de houdgreep gehouden. Ze zijn volkomen corrupt.

De juiste mensen komen naar voren en zijn bereid om naar een betere toekomst voor iedereen toe te werken. Zij hoeven geen menselijk bloed te drinken en menselijk vlees te eten om op Aarde te overleven. Het zijn echte menselijke wezens die op Aarde thuishoren. Jullie staan aan de vooravond van iets zo geweldigs, zo prachtig; een vrijheid die de mens al duizenden jaren niet meer kent. Sommigen noemen het de Shift, maar wees ervan verzekerd dat wanneer het komt, jullie geen twijfel zullen hebben dat er iets waarlijk groots is gebeurd. Alle duistere energie zal verdwijnen om nooit meer terug te keren. Dit is waarom het werken aan de bevrijding van de energie zo belangrijk is. Vraag jezelf af welke rol jij speelt bij deze grote transformatie. Wanneer jullie samenwerken t.b.v. dit doel, zal het gebeuren, aangezien het niet kan worden tegengehouden.

Jullie weten dat de corrupten, om aan de macht te blijven, nergens voor terugdeinzen. Ze zijn verantwoordelijk voor het regelen dat onze jongeman zonder proces wordt opgesloten, om te voorkomen dat hij zijn missie t.b.v. de mensheid voltooit. Alle belangrijke geheime diensten waren betrokken bij het complot om hem gevangen te nemen. Hun plan was om hem voor altijd vast te houden. Ze zijn er trots op hoe Engeland, Amerika en Israël bij de operatie hebben samengewerkt om hem Engeland uit te krijgen naar een gevangenis in Amerika. Hij zit daar zonder familie of vrienden. De voorzieningen zijn barbaars. Hij werd opgesloten in een kooi en bespot omdat hij weigerde de medicijnen te nemen die de autoriteiten hem hebben opgedrongen. Uiteindelijk werd hij gedwongen ze in te nemen. Dit is iets wat de Amerikanen gewoon toestaan. Het wordt uit jullie naam gedaan. Hij heeft nog nooit in zijn leven een sigaret gerookt en nimmer drugs van welke soort ook gebruikt. Hoewel hij af en toe een glas wijn dronk, was hij geen drinker.

Er bestaan zoveel onschuldige mensen die zonder aanklacht door de cabal opgesloten zitten, in het bijzonder in Amerika. Dat wordt gedaan om te voorkomen dat ze hun werk t.b.v. de mensheid voortzetten. Dit is een oorlog tussen de corrupte en de goede kant.

We zullen doorgaan je met de nodige informatie te ondersteunen om ervoor te zorgen dat alle energie wordt hersteld en de informatie wordt vrijgegeven. Dit is een gezamenlijke inspanning om jullie van de controle van de cabal te bevrijden. We hebben groot succes, ondanks de aanvallen op jou, mijn lief. Ierland komt de Vaticaanse controle te boven. De nieuwe premier van Ierland (Leo Varadkar) heeft geen boodschap aan wat het Vaticaan te zeggen heeft. We kunnen grote vooruitgang verwachten, want hij zal Ierland onbevreesd naar waarheid en vrijheid leiden. Hij heeft onze zegen. We hebben hoge verwachtingen van deze jongeman. Ierland moet de weg wijzen, zie dit dus als de eerste stap voorwaarts. Nadat Ierland eenmaal is bevrijd van de controle van de cabal, zullen alle andere landen snel volgen. Er wordt vooruitgang geboekt. De eerste stappen zijn gezet. Sluit je aan. “Ierland is de sleutel die alles zal ontsluiten.”

Mijn lief, de pijn is bijzonder slopend en beangstigend. Kou vanaf je middel naar beneden wordt vaak door de cabal gebruikt om ongemak te veroorzaken. Het zorgt ervoor dat je niet kunt slapen of ontspannen. Ze tonen hun woede. Ze vinden het niet leuk wat je doet om bloot te leggen hoe de mensheid wordt gecontroleerd. Ze hebben de strijd verloren. Ze willen niet accepteren dat hun dagen zijn geteld.
Onze oprechte dank gaat zonder enige terughoudendheid uit naar al degenen die helpen bij de bevrijding van deze corrupte controle. Jullie hebben zoveel doorstaan om dit voor elkaar te krijgen. Dank jullie.

Altijd je aanbiddende, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!