Home > Nederlands > Montague Keen, 29 november 2015

Montague Keen, 29 november 2015

Hoeveel langer blijven jullie nog achteroverleunen en kijken naar het nodeloos afslachten van jullie medemensen. Jullie kunnen je niet langer verbergen voor het bewijs. Dat is overal om je heen en toch doen jullie niets. Jullie luisteren naar de regelrechte LEUGENS die verspreid worden, keer op keer, door degenen die zich van jullie, “de waardeloze opvreters”, willen ontdoen. Wat moeten zij doen om jullie tot actie aan te sporen? Jullie belastinggelden voorzien in het geld dat nodig is voor de voortzetting van deze moordmachine.

Er is EEN BRON achter alle oorlogen en onderdrukking. Ze worden elke dag duidelijker voor jullie en toch laten jullie ze hun gang gaan. Ze hebben een basis in ieder land. Ze plannen goed, want ze hebben jaren de tijd gehad om te oefenen. Het wordt tijd dat jullie door hun camouflage heen kijken en ze herkennen voor wie en wat ze werkelijk zijn, voordat ze nog meer schade toebrengen aan de mensheid en de Aarde.

De realiteit moet onder ogen worden gezien en er moet naar gehandeld worden. Pas toen ik naar de geestenwereld terugkeerde kon ik duidelijk zien wat er plaatsvond. Ik heb sindsdien steeds geprobeerd jullie de ogen ervoor te openen. De tijd raakt op. Jullie moeten handelen. Wacht niet passief af, je hulpeloos voelend. Dat is precies wat ze willen. Zodra de 99% zegt “ik doe niet meer mee”, zijn ze buitenspel gezet. Ze kunnen zonder jullie hulp de boel niet overnemen. In feite zijn ze bang dat jullie ontwaken m.b.t. hun kwaadaardige plannen.

Jullie zien nu duidelijk hoe ze valse-vlag operaties zoals 9/11 en 7/7 opzetten. Jullie waren recentelijk getuige van twee ervan in Frankrijk. Het is geen probleem voor ze om een paar doden te ensceneren om zo hun agenda erdoor te drukken. Ze genieten van het spektakel. Het is interessant hoe ze daar net zijn om het te filmen, en hoe ze de hunnen van te voren inlichten om zulke plekken te vermijden. Dit vertelt jullie toch zeker duidelijk wie het gedaan hebben.

Ze zijn als een kankergezwel dat zijn tentakels over de hele wereld verspreidt, aangewakkerd door een verlangen om de Aarde over te nemen. Ze weten hoe hun valse-vlag operaties angst produceren, waar ze op gedijen, en het geeft ze de gelegenheid jullie nog krachtiger te onderdrukken door het beetje vrijheid dat jullie nog hebben weg te nemen. Hoeveel meer valse-vlag gebeurtenissen zijn er nog nodig, voordat jullie bijeenkomen en zeggen: genoeg is genoeg. Kijk naar jullie levens en hoe jullie gecontroleerd worden. Jullie bezitten helemaal niets. Jullie hebben niet de vrijheid zonder toestemming van de staat ook maar iets te doen. Wanneer werd dit allemaal verwezenlijkt? Regeringen dwingen nu vaccinaties af; vaccinaties waarvan jullie weten dat ze een cocktail van bedenkelijke substanties bevatten. Waarom dwingen ze jullie niet om gezond voedsel te eten dat organisch is geproduceerd? Ze vertellen jullie op elke denkbare manier dat ze jullie willen doden en afnemen wat jullie bezitten! Ze hebben degenen die ze als slaaf willen behouden al uitgekozen om hen, zonder vragen te stellen, te dienen. Zulke personen zullen elke menselijke kwaliteit ontberen, aangezien ze door kunstmatige intelligentie zullen worden aangedreven.

Help alsjeblieft al die mensen over de hele wereld die proberen jullie dit noodlot te besparen. Ze trotseren allerlei soorten aanvallen, zelfs tijdens de slaap. Waar jullie mee te maken hebben is zo KWAADAARDIG dat jullie geesten moeite zouden hebben het te begrijpen. Ze zijn niet van jullie wereld en toch bevinden ze zich in jullie midden. Ze namen de controle over van alles dat de mens nodig heeft om op Aarde te kunnen bestaan. Ze creëerden religie, waarvan ze zeker wisten dat dit tegenstellingen zou oproepen, om op die manier conflicten te veroorzaken. De politiek, het bankwezen etc., het is allemaal van hen afkomstig. Nu ze ontmaskerd worden, halen ze uit naar degenen die jullie proberen in te lichten over wat er daadwerkelijk gaande is, tegenover wat zij vertellen dat er gaande is. Ze beheersen alles in jullie levens, vanaf de geboorte tot de dood. Omdat ze hun greep verliezen, worden ze nu zelfs nog gevaarlijker. Wees dus altijd op je hoede!

Laat je niet misleiden door hun vriendelijke glimlach. Kijk naar hun handelingen. Ze zijn meedogenloos en dodelijk in hun vastberadenheid om werelddominantie te bereiken. Jullie vragen: “Wie kunnen wij, als mensheid, vertrouwen? Wie spreekt er uit onze naam?” Alleen jullie, en wanneer jullie dat met EEN stem doen, zal de 99% gehoord worden. Jullie zullen een rechtvaardig bestuur voortbrengen, dat enkel gehoor geeft aan het volk. Het zal regelmatig vernieuwd worden. Oorlogstuig zal nooit, maar dan ook nooit meer gemaakt worden of nodig zijn. Dergelijke dingen werden door hen geïntroduceerd, omdat ze deze nodig hadden om te kunnen overleven op Aarde. Ze hebben jullie angst en het BLOEDVERGIETEN nodig.

Ze drinken het bloed en eten het vlees. Dit wordt jullie elke dag tijdens de Mis verteld. Dit gaat iedere dag door, overal om jullie heen. Het is voor jullie verborgen. De autoriteiten hebben geen toestemming om de betrokkenen te vervolgen. Dit geeft aan hoe diep het kwaad is doorgedrongen. De mensen kijken de andere kant op, omdat ze hun banen willen behouden, met als resultaat dat hun medemensen lijden.
We hebben plannen. Jullie steun zal bijdragen aan de ontmaskering en zal de overname teniet doen. Gebruik jullie gedachtenkracht om de juiste energie te creëren die voldoende Licht zal genereren om de kwaadaardige plannen van het duister volledig te ontmaskeren.

De geestenwereld staat vierkant achter jullie, en wanneer er voldoende Licht aanwezig is, zal ze in staat zijn zichzelf aan jullie te laten zien en met jullie te communiceren. Wij zullen jullie helpen, dat beloof ik jullie. Dat is onze missie.

Veronica volgt mijn instructies op. Ze heeft vele belangrijke taken te vervullen t.b.v. de mensheid. Stuur haar alsjeblieft kracht en heling, aangezien haar gezondheid niet goed is en ze geen lentekuiken is. Haar vastberadenheid om de mensheid te bevrijden en het leven op Aarde met behulp van Vrede, Harmonie en Liefde te herstellen, is haar enige stimulans. Sta samen sterk en succes zal jullie deel zijn.

Mijn lief, je energie komt langzamerhand terug. Het hart heeft een poos nodig zich te herstellen. Alsjeblieft Veronica, je moet rusten wanneer dat maar mogelijk is. We hebben je nodig om op ieder moment in actie te kunnen komen.

Altijd, je aanbiddende,
Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!