Home > Nederlands > Montague Keen, 8 november 2015

Montague Keen, 8 november 2015

Mijn vrienden, iemand moet de feiten weergeven zoals ze zijn, zonder opsmuk. Zelfs degenen onder jullie met maar een klein beetje kennis over de stand van zaken op Aarde moet zich realiseren dat als jullie geen actie ondernemen om het menselijk ras en de Aarde zelf te beschermen, jullie zullen uitsterven. Jullie volgen nog steeds de dictaten van degenen die eer behalen uit het moorden op welke manier dan ook. Zij die deelnemen aan oorlog, vernietigen hun eigen menselijkheid. Open jullie harten en geesten voor het Licht. Een ieder van jullie weet wat er gedaan moet worden. Stuur de energie van de leylijnen en gewijde plaatsen door naar de mensheid. Gebruik je eigen stralende energie wanneer jullie samenkomen, in het bijzonder op gewijde plekken zoals bossen etc. Het is enkel een kwestie van het openstellen van jullie geest voor wie jullie zijn en waartoe jullie in staat zijn.

Jullie worden wakker, dus jullie onderdrukkers hebben een schepje erbovenop gedaan bij het gif in de lucht die jullie inademen, medicijnen die jullie worden overgehaald te vertrouwen, en voedsel dat jullie meer kwaad doet dan goed. Hoe vaak moet dit aan jullie duidelijk worden gemaakt, voordat jullie de nodige stappen ondernemen om jezelf te beschermen. Jullie mogen dan kritiek op mij hebben omdat ik jullie wijs op wat gewoonweg overduidelijk is, maar ik vraag jullie: hebben jullie ook maar een moment aandacht geschonken aan mijn advies of gaan jullie door om als blinden in de vergetelheid te raken? Het is helemaal aan jullie. Wij in de Geestenwereld hebben het op ons genomen om jullie te helpen de situatie waarin jullie verkeren in te zien.

De corrupten rijzen, zoals schuim, in ieder land naar boven. Ze krijgen daarbij alle assistentie die ze nodig hebben. Jullie wordt gevraagd hen te vertrouwen. Hoe zouden jullie dat in vredesnaam kunnen doen. Het is voor hen enkel een spel. De cabal krijgt alles dat ze wil en zal zich kosten noch moeite besparen. De oorlogshitsers worden gerespecteerd, want ze gehoorzamen aan de cabal en volgen de agenda, dus krijgen ze alle hulp die ze nodig hebben. Het zijn de bankiers die beslissen wie ze in ieder land aan de macht willen. Rusland is het enige land dat weigert GM gewassen, chemtrails en nodeloze medicatie, etc. toe te staan. De heer Poetin beschermt zijn volk en dus worden er pogingen ondernomen om hem ten val te brengen. Vragen jullie jezelf af waarom? Poetin gehoorzaamt ze niet. Jullie hebben individuen die aan de cabal gehoorzamen om jullie te domineren, ieder woord wordt door de cabal gedicteerd. Hoe meelijwekkend zijn ze wanneer jullie hun bedrog doorzien. Ze gaan nog steeds door manieren te vinden om oorlogen te veroorzaken, wanneer het hen maar uitkomt. Ze stellen graag onnadenkende menselijke slachtoffers ter beschikking om zo hun leiders tevreden te stellen.

Wat is ervoor nodig om jullie op te laten staan en te zeggen: "Dit moet direct stoppen. Wij, de mensheid, zullen jullie niet langer assisteren bij onze eigen vernietiging. We zullen onze eigen soort niet uitmoorden. We zullen degenen die vastberaden zijn om Europa te verwoesten, door het te overspoelen met huurlingen, ontmaskeren". Vraag je af wie deze massale exodus naar Europa financiert. Dit is zorgvuldig gepland en gefinancierd door jullie onderdrukkers.

Het is triest de V.S. onderuit gehaald te zien worden. Ik heb vele mooie herinneringen aan conferenties in de V.S.. Het enige dat nodig was om het volk te controleren was televisie. Jullie zien het iedere dag gebeuren, maar jullie ondernemen niets om het te laten stoppen. Wie kijkt naar de V.S. om? Er is zoveel opzettelijk onjuist in de V.S.. Fijne mensen worden met een vals gevoel van veiligheid in slaap gesust.

Stap uit de rat race en neem een moment voor jezelf en de jouwen. Stop slaaf te zijn van de bankiers. Vraag waarom je in deze tijd op Aarde bent. Ik kan je verzekeren, het is niet om de bankiers te dienen. Je bent op Aarde om de mensheid en de Aarde te redden uit de handen van de cabal. Jullie geest is gevangen, compleet gecontroleerd en gemanipuleerd door de cabal via TV, advertenties en van alles wat je wilt hebben maar niet nodig hebt. De druk op jullie allen moet van buiten de Aarde worden bekeken om te begrijpen hoe slecht het is. Jullie zijn allemaal slachtoffer van een druk die alleen jullie kunnen verwijderen wanneer jullie weigeren eraan deel te nemen. Jullie hebben een keuze. De gevangenschap van geest en lichaam, of vrijheid om, met de hele mensheid, op Aarde in vrede en harmonie te leven. Stel je voor hoe prachtig het leven op Aarde zal zijn zonder de corruptie van staat en religie. Het vergt moed om te weigeren nog langer deel te nemen aan het regime van de cabal. Het ligt allemaal in jullie handen. Anderen bekritiseren brengt je nergens. Vraag alleen maar hoe jullie anderen kunnen helpen bij het redden van het menselijk ras. Samen zijn jullie machtiger dan je je voor kunt stellen. Jullie toekomst ligt in jullie handen. Niemand anders kan het voor jullie doen.

Mijn lief, de druk op jullie beiden wordt groter. De greep van de cabal op hem wordt strakker nu ze proberen zich vast te klampen aan het beetje macht dat ze nog hebben. Vertrouw erop dat alles zal uitwerken zoals zou moeten.

Voor altijd aan jouw zijde, mijn lief. Je aanbiddende,

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiƫle bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!