Home > Nederlands > Montague Keen, 22 november 2015

Montague Keen, 22 november 2015

Er bestaan in jullie wereld van vandaag zo veel facties die allemaal wedijveren om de controle en er is er niet één te vertrouwen. Jullie hebben onbewust deze gang van zaken laten gebeuren. Jullie vergeten dat een ieder van jullie een soeverein wezen is dat het recht heeft op Aarde te verblijven. Jullie werden bedrogen door deze indringers, die jullie overhaalden je macht aan hen af te staan. Politiek was hun idee, net als religie en het bankwezen, allemaal speciaal ontworpen om jullie aan hen te onderwerpen. Ze hebben alles dat jullie rechtens toebehoort afgenomen. Nu dient een ieder van jullie JE CONSENSUS AAN HEN TERUG TE NEMEN. Jullie dienen je stem te gebruiken om dit te doen, indien mogelijk in groepen, aangezien dat het krachtiger maakt. Zonder jullie instemming kunnen religie en politiek niet functioneren. Politiek en religie zijn enkel ingesteld om jullie levens te beheersen. Iedere dag maken ze jullie een beetje meer dood, door middel van de lucht, het water, het voedsel en medicijnen. Soms gebruiken ze zelfs geweren en bommen om angst bij jullie op te roepen. Wat meer moeten ze jullie nog aandoen voordat jullie wakker worden en weigeren hen te gehoorzamen?

Wat er in Parijs is gebeurd, is maar een klein onderdeel van hun algehele spel. Voordat jullie geloof hechten aan de meest recente boeman, denk aan Osama Bin Laden. Ze bleven zo velen voor de gek houden met deze mythe, nog lang nadat hij gestorven en begraven was. Ze wisten dat hij dood was. Trap deze keer niet in hun verhaaltjes.

Jullie vijanden hebben toegang tot kennis die ooit van jullie was. Ze hebben die van jullie afgenomen en gebruiken die nu tegen jullie. Ik heb zo vaak geprobeerd jullie de ogen te openen voor het feit dat er onder jullie zijn die, alhoewel ze op jullie schijnen te lijken, niet als jullie zijn. Ze willen de Aarde voor henzelf. MICHAEL TSARION legt dit op YouTube uit.

Parijs, Islam, Zionisme en het Rode Pausdom

Neem deze waardevolle informatie, deel het en handel er naar. Ik heb altijd gezegd dat “niets is wat het lijkt”. Wat in jullie wereld wordt neergezet als goed is volkomen duivels. Ze plannen nog veel meer aanvallen zoals die in Parijs. Ze sorteren effect aangezien ze hen in staat stellen jullie bewegingsvrijheid nog verder te beperken. Wanneer bestuur betrokken is bij het uitmoorden van haar eigen volk, dienen goede mensen elkaar te steunen om dergelijke daden bloot te leggen. Onthoud dat ze alleen kunnen handelen met jullie instemming, dus hebben jullie ook bloed aan jullie handen. De verslagen die jullie op TV zien zijn pure fictie. Ze vertellen allemaal hetzelfde verhaal omdat ze allemaal de orders van de cabal gehoorzamen.

Er is een plan in de maak om het leger van de V.S. te voorzien van chips, om zo volledige robots van de soldaten te maken. Hoe gevaarlijk zou dat zijn, aangezien ze dan beheerst zouden kunnen worden door een Kunstmatige Intelligentie. Ze willen geen mensen op Aarde. Ze willen hun Nieuwe Wereldorde.

Ze hebben jullie geesten gemanipuleerd zodat jullie als NORMAAL zien wat zij doen om jullie uit te moorden en te verminken. Zij gaven opdracht tot het ontwikkelen van die ziekten die nu heersen en deze werden uitgezet om de mensheid te vernietigen, toch vertellen ze jullie voortdurend dat ze jullie beschermen. Hoe kwaadaardig is dat? Jullie kunnen je niet veroorloven om stille, gehoorzame slaven te blijven. Jullie dienen je stem te verheffen. Dat is het enige dat jullie moeten doen. Zeg luid en duidelijk: IK WEIGER MET JULLIE MEE TE WERKEN OM DE MENSHEID WEG TE VAGEN EN ONZE WERELD VAN ONS AF TE NEMEN. HET IS TIJD DAT ZE TERUGKEREN NAAR DE PLANEET DIE ZE VERNIETIGD HEBBEN, VOORDAT ZE DE AARDE BETRADEN. Ze zijn niet welkom op Aarde. Zeg hen hun valse religies met zich mee te nemen. Ze hebben alles dat goed en gezond was op Aarde, vernietigd. RIJKDOM is waar ze voor leven. Het zorgt ervoor dat ze onnoembare dingen doen om dat te verkrijgen. Ze hebben geen ziel en geen geweten, en dat laat ze vrij om te moorden en te stelen.

Wees de vriendelijke zielen dankbaar die de tijd nemen om op de leylijnen en gewijde plaatsen te mediteren om de gewijde energie te bevrijden die de mensheid in staat zal stellen de kracht te hebben om alles dat kwaadaardig en corrupt is te verwijderen. Mensen beginnen de waarheid te vertellen. Twee journalisten: de ene Iers en de andere Duits, hebben geweigerd nog langer mee te werken aan de leugens. Ze hebben de waarheid ontmaskerd. Bid dat veel meer journalisten hun voorbeeld zullen volgen. Dit is wanneer je weet dat je bent doorgedrongen tot de massa.

Laat de valse vlag-operaties en andere verschrikkingen die de cabal gebruikt jullie niet bang maken, aangezien dit precies is wat ze willen. Velen hebben ervoor gekozen zich op te offeren om de mensheid en de Aarde te beschermen. Jullie hebben vele vijanden. Ze gebruiken veel vermommingen om hun kwalijke bedoelingen te verbergen: religie, banken en politiek; maar jullie, mijn vrienden, zijn de 99%. Zonder jullie zijn ze niets.

Luister naar degenen die de waarheid uitleggen. Degenen die teruggaan in de geschiedenis naar een tijd toen “zij” naar de Aarde kwamen en de controle overnamen. Wanneer je het eenmaal begrijpt, en alleen dan, zul je het volledige plaatje zien. Tezamen kunnen jullie het moorden in alle nodeloze oorlogen, die ertoe dienen om de mensheid en jullie erfgoed te vernietigen, stoppen. Denk erover na. Praat erover. Handel ernaar. Het is aan jullie.

Mijn lief, je hebt gelijk. Die kleine laserlichtjes die naar jou flitsen zijn een soort aanval. Ze verliezen hun greep. Dit leidt tot fouten. Wees op je hoede. Concentreer je op het bevrijden van die ene. Het lijkt misschien niet zo, maar het licht breidt zich uit. Het verwijdert de invloed van het duister.

Pas goed op jezelf, want je hebt werk te doen.

Altijd, je aanbiddende Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!