Home > Nederlands > Montague Keen, 6 december 2015

Montague Keen, 6 december 2015

Terwijl jullie ‘leiders’ de mensheid verder mee de AFGROND insleuren, verraden ze hun eigen identiteit. Ik heb jullie vele malen gezegd dat de mensheid om 5 voor twaalf zal ontwaken en zal weigeren nog verder mee te werken aan deze verschrikkelijke zelf-vernietiging. Het zal geschieden mijn lief, dat beloof ik je. De Bron zal niet toekijken hoe de mensheid en de Aarde vernietigd worden. Je zal niet lang meer hoeven wachten, want iedere dag worden er mensen wakker en ze gebruiken hun energie om dit bloedbad te stoppen.

Geloof niet wat je op TV en in de kranten wordt verteld. Het is niet de waarheid. De waarheid is iets waar je naar op zoek dient te gaan. Het is allemaal te vinden voor degenen die ernaar op zoek zijn. Jullie zijn het aan jezelf verschuldigd om de mensheid en de Aarde te beschermen en te behouden. Iedere dag zien jullie het bewijs van wat ik jullie verteld heb. Er is niet aan te ontkomen. Het moet onder ogen worden gezien.

Jullie en jullie geliefden, mijn vrienden, hebben enorme aanvallen te verduren, uit iedere hoek. Het moorden gaat door, overal om jullie heen. Het zijn niet alleen de bommen en de wapens. Het zijn ook de medicijnen, de vervuilde lucht en het voedsel. Jullie bevinden je in een oorlogsgebied dat maar enkelen kunnen zien.

Verbind je rechtstreeks met de Bron. Jullie hebben nooit een tussenpersoon nodig gehad om dit voor jullie te doen. Het heeft jullie alleen maar verdeeld en jullie eigen directe verbinding verbroken. Praat met De Bron zoals je dat met je dierbaarste vrienden zou doen, aangezien dat precies is wat je doet. In de natuur zijn jullie dichter bij De Bron dan waar ook op Aarde. Kerken werden niet opgericht om jullie dichterbij De Bron te brengen. Ze werden speciaal bedacht om jullie van De Bron te verwijderen, om jullie zo te controleren en jullie van je ware pad af te houden. Nu is het noodzakelijk voor jullie om de controle over jullie levens weer in eigen hand te nemen; om verantwoordelijk te zijn en jullie eigen beslissingen te nemen. Jullie worden allemaal aangevallen en aanvallen dienen zich in alle vermommingen aan. Mijn geliefde vrouw heeft dit, ten koste van zichzelf, afgelopen week ervaren.

Commentaar van Veronica

Ongeveer een jaar geleden nam een Amerikaan, D.C., die vertelde dat hij het ultieme boek over Het Leven na de Dood aan het schrijven was, contact met me op en gaf aan te willen helpen. D.C. vroeg mij een B&B in de buurt te vinden, maar dat was niet mogelijk. Dus liet ik hem in plaats daarvan in mijn huis logeren.

Hij kwam op 1 December j.l. aan en de volgende dag werd ik me ervan bewust dat hij een drugs- en alcoholprobleem had. Dit alarmeerde me, aangezien hij hiertoe geen enkele aanwijzing had gegeven. Er is echter een bandopname met zijn eigen stem.

Op 3 December had hij tijdens de lunch twee glazen rode wijn gehad; terwijl ik zelf geen alcohol drink. Toen we van de lunch terugkeerden ging ik naar mijn studeerkamer om mijn e-mails te bekijken en bij mijn terugkeer in de woonkamer vertelde ik hem dat David Cameron begonnen was om Syrië te bombarderen.

Hij was verrukt! Deze man, D.C., was volledig veranderd. Hij was van vorm veranderd. Hij was overgenomen. Zijn ogen waren twee enorme zwarte gaten. Zijn gezicht was veranderd, evenals zijn stem. Nu stond hij demonisch naar me te grommen.

Ik kon niet geloven wat ik meemaakte. Hij viel me verbaal aan. Het was heel erg. Ik riep alle kracht aan die ik kon opbrengen en vertelde hem op een ferme manier, met heldere stem: “GA ONMIDDELLIJK MIJN HUIS UIT”.

Hij schreeuwde tegen me. Dus riep ik een buurman om me te beschermen. D.C. pakte zijn koffer en andere bezittingen en schreeuwde nog steeds tegen me toen hij mijn huis uitstormde. Hij knalde de deur bijna uit de scharnieren toen hij hem dichtsloeg.

Het leek erop dat hij vanwege zijn zwak voor alcohol en drugs, gemakkelijk overgenomen werd door een demonische entiteit. In die staat was hij extreem gevaarlijk. Deze ervaring was zeer verontrustend voor me, dus begrijp alsjeblieft dat ik jullie e-mails niet heb beantwoord. Mocht hij meer problemen veroorzaken dan overweeg ik om de opname die ik van hem heb vrij te geven, aangezien ik alles pleeg op te nemen.

Dit was een poging van de cabal om me te pakken te nemen. In mijn verlangen om licht en waarheid te delen heb ik mezelf in gevaar gebracht. Het was een schok om met een dergelijke afschuwelijke duisternis om te gaan.

Een les is geleerd!

Gebruik deze feestmaand om je met familie en vrienden te verbinden. Deel je wens voor een betere wereld voor iedereen. Zie alle manipulatie voor wat die is: het moorden en de vernietiging van de hele infrastructuur van landen, en deze beroven van de weinige grondstoffen die ze nog hebben. Het is de meest verachtelijke van alle misdaden. Steun dit niet.

Jullie zullen veel meer valse vlag gebeurtenissen meemaken. Voor hen is het nodig dat jullie in ANGST leven, zodat jullie in zullen stemmen met wat ze ook vragen. Ze willen elke beweging van jullie controleren.

Mediteer wanneer mogelijk, om jezelf boven het duister dat overal rondom jullie heen is te verheffen. Dit zal je herverbinden met je hogere zelf. Het kan worden gebruikt om het licht te verspreiden.

Engeland heeft geducht gepoogd er een oorlog door te drukken, aangezien ze een excuus nodig hebben om meer controles over de mensen te plaatsen. Wees erop voorbereid dat overal valse vlag gebeurtenissen opdoemen, maar nimmer bij hun voordeur. Het is ALTIJD DEZELFDE FORMULE. Het werkt altijd: creëer angst en de meerderheid van de mensen zal vervolgens met alles instemmen. Ik zei jullie dat het eerst slechter zou worden voordat het beter wordt. Met ieders hulp zal het beter worden.

Ieder van jullie heeft een beschermengel. Verbind je alsjeblieft met ze. Ik moest toestemming vragen aan Veronica’s beschermengel om rechtstreeks met haar te kunnen werken. Ze zijn er voor jou alleen. Denk daar eens even over na. Ze wachten erop dat je je met hen verbindt. De Geestenwereld wacht op jullie verzoek om hulp. We kunnen niet ingrijpen zonder daartoe te zijn uitgenodigd. Assisteer degenen die voor jullie werken wanneer het maar mogelijk is, aangezien ze een zware last op zich hebben genomen. Hou ermee op slechts iemand uit de menigte te zijn, als een schaap naar de slacht geleid. Jullie bezitten allemaal een eeuwige ziel. Wanneer de vrede hersteld is (en dat zal het) zullen jullie de gelegenheid hebben een betere wereld voor iedereen te vestigen. Dat is jullie missie.

Mijn lief, de Duistere Garde gebruikt al het mogelijke om je te pakken te nemen. Daar blijven ze mee doorgaan, aangezien ze vechten voor hun bestaan. Hoewel je ernstig geschokt was, ben je aan het herstellen. Het was een zware les. Het onderzoek dat je elke dag deelt is een doorn in het oog van de cabal, dus proberen ze je te verwijderen.

Wij staan aan je zijde.

Altijd, je aanbiddende, Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob/MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!