Home > Nederlands > Montague Keen, 29 september 2013

Montague Keen, 29 september 2013

Als de wereld een betere plek moet worden, moet het menselijk bewustzijn veranderen.
Albert Einstein

Het gebeurt, vrienden. Jullie doen voortreffelijk werk met het verhogen van het bewustzijn van zo velen. Kijk om je heen en zie hoe de Cabal hierop reageert. Ze gebruiken nu haast non-stop Chemtrails in een poging om de mensheid onder controle te houden. Jullie zien de ene na de andere false-flag operatie. Ze worden zorgeloos in hun pogingen om angst te creëren, zodat jullie bereid zullen zijn om nog meer kostbare vrijheden op te geven. Trap alsjeblieft niet in deze propaganda. Ze zullen niet aarzelen zo veel mensen als nodig is te doden om paniek en angst te creëren. Begrijp dit: ZE ZIJN BANG VOOR JULLIE, DE ONTWAAKTEN!

Jullie hebben niets te verbergen, maar alles te winnen door sterk en onbevreesd te zijn. Jullie zijn de 99%, bij elkaar staand met het geloof in je hart, dat jullie werden uitgekozen om het grote ontwaken te bewerkstelligen dat tot de terugkeer van vrede en harmonie leidt, en de verwijdering van alles dat jullie in dienstbaarheid en duisternis hield. Jullie tijd is gekomen. Je zult ontdekken wie jullie zijn en wat jullie was aangedaan. De mensheid komt tezamen en geen verdeeldheid zal jullie ooit nog scheiden.

Religies worden ontmaskerd voor wat ze werkelijk zijn: allemaal door mensen bedacht en ontworpen om jullie in angst en onder controle te houden. Ze werden gebruikt om redenen te creëren om bang te zijn voor mensen die niet tot hetzelfde geloof behoorden. Ze werden gebruikt als redenen voor oorlog en misère voor zo velen. Dit moet nu ophouden. Wees de eerste om te zeggen, ”ik ben niet bang voor iemand vanwege zijn geloof”. Alleen degenen die religie gebruiken om aan anderen hun wil op te leggen moeten zorgvuldig onderzocht en gevraagd worden zich aan te passen aan het nieuwe tijdperk van vrede.

De verandering gebeurt zoals hij moet gebeuren en hij kan niet worden tegengehouden. Al het geld in de wereld zal niet voorkomen dat het gebeurt. De Cabal heeft hierin geen keuze. Een grotere geest dan de hunne heeft dit alles in beweging gezet en waakt er over. Het zal gebeuren. Er worden aanpassingen aan jullie DNA en bewustzijn gemaakt om je te helpen de vele veranderingen te doorstaan die jullie zullen tegenkomen gedurende de verandering. Jullie doen allemaal goed werk door je onderzoek te delen en anderen te helpen de shift op tijd te maken.

Jullie menselijk lichaam wordt sterker en zal de verwijdering van alle chemische aanvallen die het moest doorstaan verwelkomen. Wanneer het lichaam schone lucht heeft om te ademen en goed voedsel om te eten zal het leven op Aarde zo anders worden. Ziektes werden gemaakt, ontworpen om jullie onderworpen te houden. Het zal een herinnering worden aan de duistere tijden. We zullen Centra hebben in ieder land om jullie te helpen een leven Op Aarde te creëren dat de moeite waard is. Het leven zal een prachtige ervaring op Aarde worden, waarvan de ware schoonheid voor jullie verborgen werd.

Alles wordt duidelijk wanneer jullie terugkeren naar de Geestenwereld. Jullie kijken met afschuw naar wat talloze onschuldige menselijke wezens wordt aangedaan in een poging een Nieuwe Wereldorde te creëren waarin de mensheid slechts een dienstknecht is, die alleen maar bestaat om de grillen van de Cabal te gehoorzamen. Dit moest beëindigd worden omdat dit nimmer mocht worden toegestaan. De Aarde is onderdeel van het Universum en kan niet door de Cabal worden overgenomen omdat zij niet van hen is.

Zonder jullie hulp zijn ze niets. Jullie hebben de macht om de slachting te stoppen en vrede te brengen op jullie wereld. Zijn jullie in staat het werk te doen dat van jullie gevraagd wordt? Want dit is jullie missie op Aarde. Jullie hebben hiertoe besloten voordat jullie naar de Aarde terugkwamen. Wij in de Geestenwereld bekijken elke zet, elke gedachte, en elk woord van de Cabal. We kennen hun plannen, dus kunnen we jullie raad geven. Voor degenen met speciale missies is de tijd gekomen om deze zonder vragen uit te voeren. Jullie weten in je hart wie je bent en wat er van je verwacht wordt. Jullie zijn de scheppers van het Nieuwe Tijdperk van Verlichting. Het doet er niet toe in welk land je woont. Samenkomen in harmonie verwijdert alle foute barrières die de Cabal gecreëerd heeft om jullie van elkaar gescheiden te houden. Jullie hebben niet te vrezen behalve de vrees zelf.

Veronica, mijn lief, je werd onlangs diep geroerd toen je met enkele lieftallige Ierse dames sprak, die ervan overtuigd waren dat de verwijdering van de Vaticaanse Heerschappij in Ierland van groot belang was voor hen en voor Ierland. Je was ontsteld te ontdekken dat hoewel ze het uiterlijke vertoon van het Vaticaan afgezworen hebben, ze nog steeds gevangen zitten in het foute geloof van dit corrupte instituut dat door opvoeding bij hen werd ingeprent. Ze moeten begrijpen en in het reine komen met het feit dat de doctrine die hen geleerd werd fout is. Want er is geen hel, etc. Wanneer ze het kruisteken maken, openen ze zichzelf voor de lagere dimensies. Je moet sterk zijn en vertrouwen hebben. Liefde, en alleen liefde, is wat je nodig hebt.

Hersengolven worden op velen van jullie toegepast, zonder jullie toestemming of medeweten, in een poging om te voorkomen dat jullie actief worden. Het is belangrijk dat jullie elkaar steunen en degenen die worden aangevallen en zich er niet van bewust zijn te helpen. Het kan lijken alsof zij overschaduwd worden. Ze kunnen veranderen en deze verandering kan gezien worden door diegenen onder jullie die alert en zich bewust zijn van zulke gebeurtenissen. Vergeet en leg naast je neer wat ze zeggen wanneer ze overschaduwd zijn, want het komt niet van hen. Het is wat de Cabal ze instrueert te zeggen of te doen. Wees hiervoor altijd op je hoede, anders trap je in de val te geloven wat wordt gezegd door de controleurs of een “walk-in”; wat voor label je er ook aan wilt hangen. Heb medelijden met ze, maar verspil geen kostbare energie aan boosheid of wraak. Want zo’n reactie is driedimensionaal. Jullie daarentegen, hebben je bewustzijn naar een hoger bestaansniveau getild. Jullie staan boven dergelijk 3D denken en handelen.

Als jullie dichter bij het licht komen wordt dit alles jullie meer dan duidelijk. Dan kunnen wij aan deze kant van het leven jullie openlijk bezoeken. We zullen gezien worden en we zullen met jullie praten. Alle barrières zullen worden verwijderd. Liefde, en geloof in jullie eigen aangeboren vaardigheden zal dit bewerkstelligen. Degenen waarvan het de bedoeling is om op Aarde te blijven zullen daar blijven, terwijl degenen die niet van de Aarde zijn geen keus hebben dan te vertrekken, aangezien ze de energie van het licht niet kunnen overleven. Hen wacht ontmaskering, en een menselijke verschijningsvorm aanhouden zal niet mogelijk zijn.

Samen moeten jullie voortgaan, met liefde in jullie hart, wanneer jullie je mede lichtwezens van over de hele wereld verwelkomen. Eén grote, gelukkige familie van licht en liefde. Dit is jullie missie. Jullie zullen je doel bereiken. We zijn altijd bij jullie.

Veronica, verwelkom de vele veranderingen die je ervaart, want ze zijn allemaal onderdeel van het ontwaken. Mijn liefde is altijd bij je.

Altijd je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl