Home > Nederlands > Montague Keen, 6 oktober 2013

Montague Keen, 6 oktober 2013

Sommigen van jullie zijn ontwaakt en kunnen zien dat de Cabal worstelt. Hoewel zij binnen de Cabal doorgaan te doen alsof ze alle macht hebben, is het duidelijk dat de meerderheid van de mensen hun leugens en dreigementen doorzien. Net als de spreekwoordelijke pestkop moeten ze uiteindelijk volwassen worden en toegeven dat ze in de minderheid zijn.

De waarheid zal je bevrijden. Dit is jullie al vele malen verteld, maar nu zien jullie het bewijs ervan. De waarheid is nu voor iedereen beschikbaar, wat het makkelijker maakt te aanvaarden dat er moedwillig tegen jullie gelogen werd. Degenen aan de macht (en dat zal niet veel langer duren) zullen ontmaskerd worden en ze zullen hun uitbuiting van de mensheid moeten stoppen.

Nu de dageraad van het nieuwe tijdperk nadert, vraag ik jullie allemaal om eens ernstig na te denken over hoe jullie van plan zijn om alle schade die is veroorzaakt, zowel aan de mensheid als aan de planeet zelf, om te keren. De verbinding met het universum zal weer worden hersteld wanneer de energie van de Aarde wordt vrijgemaakt en zich weer met het universum verbindt. Jullie weten en begrijpen waarom de natuurlijke energielijnen werden afgesloten. Alleen de Cabal profiteerde van deze afsluiting. Het diende om de mensheid onder controle te houden, onderworpen en klaar om aan de grillen van de Cabal te voldoen.

Wanneer de mens volledig ontwaakt is voor wat betreft het feit dat hij almachtig is en leert in zichzelf te geloven en in zijn mogelijkheid om zijn macht terug te nemen, dan zal alles op Aarde ten goede veranderen. Kijk naar de politieke spelletjes die worden gespeeld. Elke leider doet alsof hij beslissingen neemt; terwijl ze in feite slechts marionetten zijn die een rol spelen in de vernietiging van de mensheid. Ze hebben helemaal geen macht. Kijk naar de ANGST in hun ogen als ze miserabel falen om de mensheid ze te laten geloven. Ze weten dat ze zonder een spoor achter te laten aan de kant kunnen worden gezet wanneer ze niet langer in staat zijn om de mensen van hun leugens te overtuigen. De macht is ze uit handen geglipt en hun leugens worden niet langer geaccepteerd. Mensen zien de illusie waarvoor ze eerder blind waren. 2000 jaar lang werden jullie in het duister gehouden. Jullie wachtten, want alles moest op zijn plek zijn voordat verlichting en ontwaking konden plaatsvinden. Dit plan werd geleidelijk geïntroduceerd, om zowel het vertrouwen in jullie zelf als in ons plan voor de voortzetting van het menselijk ras op Planeet Aarde te op te bouwen. Jullie hebben de eerste stappen gezet en dat zijn de belangrijkste.

De mensheid zal opnieuw worden verbonden met haar eigen aangeboren spiritualiteit, aldus de noodzaak voor al die zelfgemaakte religies verwijderend. Alles zal opnieuw verbonden worden met Alles Dat Is. En de machtige lichtwezens. Er zal geen behoefte zijn aan een tussenpersoon, aangezien jullie één zullen worden met de God van Liefde en Licht. Het zal goed zijn wanneer al die controle structuren die de levens van zo vele mensen hebben vervormd en vernietigd voor altijd van het aangezicht van de Aarde verwijderd zijn. Ze zijn nooit nodig geweest om jullie met de God van Liefde te verbinden. Je eigen verbinding was er altijd, maar jullie hadden de verantwoordelijkheid aan anderen gegeven en die misbruikten het. Jij, en alleen jij bent verantwoordelijk voor je leven op Aarde. Wanneer je terugkeert naar de Geestenwereld zou het goed zijn te weten dat je je best hebt gedaan, dat je nooit iemand pijn hebt gedaan en dat je een eerlijk en eerbaar leven hebt geleid.

Trap niet in de angst die de Cabal wil creëren via de banken, door oorlogen etc. Dat wordt gedaan in een poging jullie gedachten af te leiden van het ontwaken der mensheid. Je weet dat ze niet het beste met jullie voor hebben, wat ze ook zeggen. Ze zijn (en waren altijd) AARTSMANIPULATORS. Onthoud dit en weiger hun spelletjes te spelen. Zonder jullie medewerking zijn ze machteloos.

Mijn lieve vrouw heeft vandaag moeite zich te concentreren. Ze heeft veel aan haar hoofd.

__________________________

Donderdagmiddag, net voordat ik na het winkelen terugging naar mijn auto, crashte er een dubbeldekker tegen aan, die een hoop schade veroorzaakte. De auto is twaalf jaar oud. Als hij afgeschreven wordt (ten gevolge van de enorme schade), zal ik pas echt in de problemen zijn, aangezien ik vanwege mijn hartproblemen de auto nodig heb. Bid alsjeblieft dat hij kan worden gerepareerd. Het is een Toyota Yaris, de beste auto die ik ooit gehad heb. Hij heeft me nog nooit in de steek gelaten. Hij was als een goede vriend, hij was er altijd voor me. Ik was en ben er nog steeds heel erg door van streek.

Ik dank God dat ik niet in de auto was toen het gebeurde. Dit is slechts één van de dingen waarmee ik te maken heb. Gedenk me in je gebeden alsjeblieft.

Dank jullie wel, Veronica.

______________________

Er worden zo veel hindernissen op haar pad geplaatst, en op het pad van degenen die de waarheid en verzoening die nodig is voor de mensheid zoeken om de ketenen van de Cabal te verbreken en voort te gaan in vrede en liefde. Maar het gebeurt, en je ziet het bewijs hiervoor, overal om je heen. Dus ga vol vertrouwen door.

Mijn lief, probeer je geen zorgen te maken. Je vriend heeft lessen te leren, en paden te volgen om hem voor te bereiden op zijn werk op Aarde. Eenmaal volledig ontwaakt zal hij zijn missie omarmen. Hij zal zich met voor 1000% inzetten, zoals alleen hij dat kan. Niets kan dit stoppen en in je hart weet je dit al. Mag ik jullie allemaal vragen om deze ziel in je gebeden te gedenken, aangezien hij worstelt met de pogingen van de Cabal om hem te verwarren en te vernietigen. Hij had met een moeilijk pad te maken, maar het is niet onoverkomelijk met wat hulp van anderen.

Het leven kan soms zo’n uitdaging zijn. Maar door samen te werken zal de mensheid alles dat haar door de Cabal is aangedaan verwijderen. Dan, en alleen dan zullen vrijheid en vrede hersteld zijn.

Mijn lief, je bent niet alleen. Als je een kon zien hoeveel steun je hebt, aan beide zijden van het leven, dan zou je verwonderd en opgelucht zijn!

Mijn liefde is altijd bij je. Je aanbiddende,

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl