Home > Nederlands > Montague Keen, September 1 2013

Montague Keen, September 1 2013

Ik smeek jullie allen, ongeacht tot welk land of geloof je behoort, ZEG NEE TEGEN OORLOG!

De mensheid moet samenkomen zoals nooit tevoren. Verwijder alle valse verdeeldheid en onthoud dat ze het VERDEEL EN HEERS systeem gebruikt hebben om jullie te controleren. Respecteer en assisteer hen die de waarheid met jullie delen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Wees voorbereid om samen te komen en elkaar te helpen. Er zal van je gevraagd worden om beslissingen te nemen die je nooit verwacht had in dit leven. Dit is de veldslag der veldslagen met het licht en het duister lijnrecht tegenover elkaar. Zij die de Duistere Cabal steunen worden elke dag zichtbaarder. Ze kunnen zich niet langer verbergen in de schaduwen want ze worden aan het licht gebracht. Alleen zij die deelnemen aan het plan steunen hen. Ze kunnen de mensen niet langer een rad voor ogen draaien zoals dat vroeger lukte. Jullie ontwaken heeft hun werk tegenwoordig moeilijker gemaakt. Dit heeft hen ontsteld en de vernietiging van de planeet bemoeilijkt. Overweeg elke actie die je onderneemt. Zorg er goed voor dat je er niemand mee schaadt. Houd altijd het belang van de planeet en de mensheid in je hart. Dit is geen tijd om egoïstisch te zijn. Je moet het hoogste goed van de mensheid voor ogen houden.

De Cabal creëert continue “onzichtbare” vijanden via de media om het publiek bereidwillig te maken om hun grondwettelijke rechten op te geven. Ze propageren onmenselijke agenda’s door bedrog en slavernij als acceptabel sociaal gedrag af te schilderen. Door niets te doen voed je deze systemen en hou je ze in leven. Zie de schaduw van ANGST en zelfbedrog onder ogen. Confronteer het bedrog met de vraag: WIE PROFITEERT HIERVAN?

VERBIND JE MET JE HART.

NIEMAND KAN DAT VOOR JOU DOEN.

Onthoud dat de Cabal geen schijn van kans maakt als ze wordt geconfronteerd met de zuivere waarheid.

Het is belangrijk dat je nu alles achter je laat dat driedimensionaal was. Je kunt niet toegeven aan angst. Je bent hier op de Aarde om haar te redden van de geweldenaars die haar proberen te overwinnen. De Cabal belooft je dingen om je in de verleiding te brengen om van je pad af te wijken, maar weet dat ze zich nooit aan hun beloften zullen houden. Ze zullen je weggooien en verpletteren als je voor hen geen nut meer hebt. Want ze verachten je en je zult nooit één van hen worden ongeacht wat je doet. Je hebt alles te verliezen en niets te winnen door te overwegen met hen samen te werken. Er is een strijd gaande om jullie zielen. Vergis je daar niet in. Spoedig zullen de corrupte instituten beginnen te wankelen en de scheuren zullen zichtbaar worden. Ze zullen vallen om nooit meer te herrijzen uit de as. Ze zullen geschiedenis worden; snel vergeten door de mensheid die het licht omarmt waarna er vrede en liefde zal heersen.

Om verraden te worden is zeer pijnlijk, mijn lief, zeker wanneer het is door hen die je eerst had geaccepteerd terwijl ze zich nu iets toe eigenen wat aan jou was toebedeeld. Ze worden gedreven door EGO en driedimensionaal denken. Ze (Cabal) weten wie ze zijn. Ze proberen één van hen te gebruiken die dicht bij je stond omdat ze, dom genoeg, denken dat hij alle antwoorden heeft.

Mijn eigen lieve Veronica; niemand op Aarde weet alles. De Geestenwereld is niet zo dom dat ze alle informatie onthult. Alleen zij die een taak in het plan toegewezen hebben gekregen zullen die informatie krijgen als de tijd rijp is. De domme acties van die drie mensen zou serieuze gevolgen kunnen hebben voor de mensheid. Ik doe een beroep op hen om afstand te doen van EGO en de dwaasheid van hun acties te overwegen. De Duistere Cabal heeft hun ego’s gemasseerd en hen ervan overtuigd dat ze in staat zijn om de macht over te nemen. Eén van hen heeft de overschaduwing zelfs voorzien die nodig was om hen op dit destructieve pad te brengen. Spirit vraagt hen nu om ermee op te houden. Jullie wereld is op een gevaarlijk pad met de Cabal die een oorlog eist, koste wat het kost, en deze domme mensen die het licht in gevaar brengen.

Overal moeten mensen zich afvragen: “Wie vertrouw ik?” “Wie kan ik geloven?” Eerlijkheid en integriteit zijn van het grootste belang in deze duistere tijden. Als je je eigen mensen niet kunt vertrouwen dan staan de zaken er beroerd voor.

Dit is een tijd om verantwoordelijk te zijn. Werk voor het hoogste goed van de mensheid – de gehele mensheid. Beoordeel zorgvuldig alle informatie die tot je komt. Betwijfel alles en zoek naar een motief. Jullie zijn je er goed van bewust dat deze oorlogen allemaal al jaren geleden gepland waren. Als mensen dat begrijpen zullen ze niet meer in de leugens trappen. Denk eens na: Hoe kun je beweren de onschuldigen te redden door oorlog te gaan voeren? DOOR ZE TE BOMBARDEREN? DOOR DUIZENDEN TE DODEN EN DE INFRASTRUCTUUR VAN HET LAND TE VERNIETIGEN?

Hoe kan er van je verwacht worden zulke verhalen te geloven?

Je hebt deze verhalen telkens gehoord in de geschiedenis. De oorlogen gaan door, generatie na generatie, en niets verandert. Ik zal het voor jullie uitspellen; Er zijn in jullie wereld hen die een plot beramen tegen het menselijk ras. Ja, ze zien er hetzelfde uit, maar ze zijn absoluut niet zoals jullie. Jullie hebben harten en medeleven; zij geven om niets of niemand behalve om de totale overname van de Planeet Aarde. Zij zullen er alles aan doen om dat te bereiken, hun droom. Omdat ze geen ziel hebben beleven ze een overwinning als ze er in slagen om door ego gedreven mensen van hun gekozen pad af te brengen.

Jullie leven allemaal in de moeilijkste tijd van jullie levens hier op Aarde. Wees er voor elkaar, want samen zullen jullie slagen. Wij staan zij aan zij met jullie op dit pad.

Mijn lief, ook jij hebt beslissingen te nemen. Met wie kun je samenwerken, wie kun je vertrouwen?

Ik heb nooit gezegd dat het een makkelijk pad zou zijn, maar dit is wat je verkozen hebt te doen. Mijn liefde omringt je in deze moeilijke tijden.

Altijd, je aanbiddende Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Alja


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!


Share |


Wil je ons lichtwerk steunen?


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl