Home > Nederlands > Montague Keen, July 29, 2012

Montague Keen, July 29, 2012

Het is geweldig, mijn lief, dat zo velen van over de hele wereld zich met je verbinden in deze veelbelovende tijd. Zo was het gepland voordat je naar de aarde terugkwam, dat jullie tezamen jullie planeet zouden herstellen naar het licht van waarheid en recht. Jullie verkozen verschillende landen en rassen, zonder twijfel wetend dat jullie op een dag allemaal samen zouden komen, elkaar herkennen, en samen zouden werken om degenen die vast zaten in het controlesysteem en te bang om zelf te denken, te laten ontwaken.

2012 is het jaar dat de Transformatie moet, en zal, plaatsvinden. Jullie zullen de obstakels die de Cabal op jullie weg plaatst overwinnen. Zie ze als stapstenen. De Cabal gaat niet zomaar weg. Ze houden van hun manier van leven, met controle over de Aarde. Sommigen zullen zelfs proberen het Licht te omhelzen, maar de meesten zullen zich tot het laatst verzetten. Ze zien zichzelf superieur aan jullie, maar niets is minder waar. Veel van hen hebben zich momenteel in Londen verzameld, in de veronderstelling dat ze hun hartenwens zullen vervullen – een Nieuwe Wereldorde, met een regering voor iedereen, en de verwijdering van alle mensen die ze niet nodig hebben. Dit zal zeer zeker niet gebeuren. Ze zouden mogelijk nog steeds met hun NEP BUITENAARDSE INVASIE kunnen komen, maar zoals jullie is verteld zullen er verscheidene grote verhulde schepen boven de grote locaties zijn, die zullen voorkomen dat er rare streken worden uitgehaald m.b.t. scenario’s van een buitenaardse invasie. De Geestenwereld en jullie vrienden van andere planeten zullen dit niet toestaan. We hebben jullie de laatste paar jaar deze informatie gegeven, dus het kwam niet als een verrassing om de bewering van de regering te horen dat er een buitenaardse invasie zou kunnen komen, ondanks het feit dat ze al jaren volhielden dat buitenaardsen niet bestaan! Mensen kunnen werkelijk niet geloven wat ze hierover zeggen.

Elke dag komt er opwindend nieuws onder jullie aandacht dat het plaatje compleet maakt. Jullie waren verrast om te horen dat het Ierse volk, dat het Arische Ras is, de Zon volgde naar Egypte en de link werd gelegd die duidelijk is voor onderzoekers; dat ze problemen hadden terwijl ze door de woestijn dwaalden in hun poging naar Ierland terug te keren. Zodoende vestigden sommigen zich in wat nu Iran heet. Je zult sommigen in het oude Duitsland en Oostenrijk vinden, maar alleen in de antieke oudheid. Velen in Iran hebben hetzelfde DNA als de Ieren.

Jullie vragen terecht waarom dit alles voor jullie verborgen werd? Het werd gedaan om jullie onder controle te houden – je onwetend te houden wat betreft de ware geschiedenis. Onderzoek het zelf. De antwoorden zijn er. Het is tijd om te vergeten wat jullie werd geleerd. Begin opnieuw, als kinderen, met een heldere geest. Negeer degenen die tegen jullie hebben gelogen, zoals jullie religies en de scholingssystemen. Voor hen is dat wat ze op enig moment verkiezen de waarheid. Wees voorbereid de waarheid, hoe schokkend die ook mag zijn, het hoofd te bieden. We hebben jullie hierop al jaren voorbereid. Weest opgewonden, want jullie gaan tot stand brengen waarvoor jullie op Aarde kwamen.

2000 jaren zijn jullie belogen en misbruikt. Nu komt de waarheid uit alle richtingen binnen stromen, de corruptie blootleggend. Ze kunnen zich niet langer verstoppen. We zijn verheugd om Ierland weer eens het voortouw te zien nemen. Eerst met de ontmaskering van het Vaticaan, en nu hebben ze de topbankiers gearresteerd. Ierland komt overeind, neemt de leiding, wijst de weg. Komt tezamen – jullie zullen het Licht herstellen zonder bloedvergieten of enige vorm van geweld. Alleen maar verbeten vastberadenheid om voor de hele mensheid gerechtigheid te zien.
Voor de Londense Olympische Spelen heeft de Cabal Satanische Rituelen gebruikt. Onschuldige mensen geloven dat het hele spektakel te maken heeft met sport. Ze moeten begrijpen dat sport werd gebruikt om Duistere Energie te creëren. Leden van de Cabal proberen nu deals te maken door te beloven toe te staan dat de waarheid wordt verteld.
Ze vragen jullie om hun misdaden tegen de mensheid te negeren: maar hierover kan alleen de mensheid beslissen. Ze proberen zich niet te verontschuldigen voor hun misdaden aangezien ze geen geweten hebben, noch enige empathie met degenen die ze gebruikten en misbruikten. Ze zijn verantwoordelijk voor zoveel dat ontworpen was om de mensheid onder controle te houden. Ze moedigden de geneesmiddelenindustrie aan medicijnen te maken waar mensen afhankelijk van werden; anderen hadden walgelijke ‘bijverschijnselen’ die hun leven vernietigde. Ze maakten patiënten van mensen. Ze gebruiken inentingen om zich van mensen te ontdoen. Wie vertrouwen jullie vandaag, want jullie werd verkeerde informatie geleerd. Het is aan een ieder van jullie om niet te accepteren wat jullie wordt verteld. Ontdek het zelf.

Alles in jullie wereld moet gereinigd worden. De besmetting van jullie bodem, water en lucht zal onze eerste prioriteit zijn. Jij en ik hebben hierover gesproken toen ik pas was overgegaan naar de Geestenwereld en ik bijkwam van de schok toen ik zag wat de wereld was aangedaan. Mijn lief, Je weet dat alle grote geesten uit het verleden voorbereid en klaar staan om te adviseren hoe de Aarde te herstellen. We hebben alles in beschouwing genomen. We zijn er klaar voor.

Alles wat nodig was om jullie wereld over te nemen waren een paar vastbesloten figuren. Denk nu eens hoe makkelijk het is voor de 99% om de controle over te nemen. Velen hebben nagedacht en energie gestoken in het onderzoeken naar een manier om er voor te zorgen dat er gerechtigheid is voor iedereen, en dat er geen enkele groep mensen zal heersen. De maand Augustus zal een boel aan het licht brengen. Het zal de toekomst van de planeet bepalen. Trap niet in de stunts de die Cabal zal proberen te doen. Er is niets om bang voor te zijn, wees sterk en trouw aan jullie zelf.

We zijn opgelucht te zien dat de Ieren eindelijk ontwaken. Wanneer ze het belang zien van dat prachtige Spirituele Land en zich realiseren dat de Heilige Energie moedwillig werd geblokkeerd door het Vaticaan, zal de hele wereld in vrede en harmonie leven. Ierland heeft prachtige portalen die opnieuw van energie moeten worden voorzien. Jullie zijn heel ver gekomen in het ontwakingsproces. Nu zullen jullie de vreugde en bevrediging vinden in de wetenschap dat jullie een aandeel hadden in het realiseren van de Transitie die jullie wereld transformeert van een gevangenisplaneet naar een paradijs op Aarde. Goed gedaan iedereen!

Opwindende tijden, mijn lief. Voor altijd je aanbiddende Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!