Home > Nederlands > Montague Keen, July 22, 2012

Montague Keen, July 22, 2012

Kennis is macht, en kennis delen is noodzakelijk in deze tijden van grote verwarring en verandering. De Cabal zoekt naar wegen om je in de hypnotische sluimering te houden waaruit je ontwaakt. Op de conferentie die je gisteren bijwoonde hoorde je een paar van de meest wakkere en bewuste mensen, die hun leven wijden aan het dienstbaar zijn aan de mensheid. Hun werk is van vitaal belang en moet onder de aandacht worden gebracht van zoveel mogelijk mensen. Het is een teamprestatie. Elke hulp moet worden gegeven om deze boodschap aan iedereen bekend te maken. De contacten die je gemaakt hebt zullen helpen de ogen te openen m.b.t. hetgeen de psychopaten die je wereld “regeren” van plan zijn. Het is tenslotte hun laatste kans alles over te nemen en hun Nieuwe Wereldorde te creëren.

Ze zien de Olympische Spelen in Londen als hun poort naar de Nieuwe Wereldorde. Ze zijn van plan chaos te veroorzaken; om zo’n angst te creëren dat de mensen zowat in alles zullen toestemmen om zich maar veilig te voelen. Dit is een VALSTRIK. Het is hetzelfde trucje: het werkte op 9/11; het werkte op 7/7.

Dit is de GROTE KNALLER. Het is hun laatste kans om de nieuwe Wereldorde die ze gepland hebben en waar ze naartoe hebben gewerkt te creëren. Ze zullen proberen Project Bluebeam te gebruiken, nep ruimteschepen; eigenlijk alles wat ze in hun arsenaal hebben in hun laatste poging de wereld over te nemen.

Ze hebben geen rekening gehouden met jullie ontwaken. Daarom stoppen ze nu een nog dodelijkere fluoride in jullie water; water dat velen van jullie drinken en waarin jullie baden en jullie haar wassen. Het zit in het ijs in jullie drankjes, in het bier en nagenoeg alles wat jullie consumeren. Jullie moeten jezelf en je families beschermen tegen deze dodelijke aanslag op jullie allen. Hebben jullie je toestemming gegeven voor dit vergif? Is jullie ooit gevraagd hiermee akkoord te gaan? Het is een misdaad tegen de mensheid.

Thomas Sheridan heeft een uniek vermogen de juiste woorden te gebruiken om het beeld te schetsen dat mensen direct wakker schud m.b.t. hoe het controle systeem werkt en wat de mensheid er aan kan doen.. Hij is een man met vele talenten, die voorbereid is ze te gebruiken om zijn medemens te behoeden voor de meest boosaardige overnamen van jullie planeet. Iedereen die je hebt ontmoet gebruikt zijn vaardigheden om te onderzoeken en onthullen wat er gebeurt en hoe het voorkomen kan worden.

Niets gebeurt toevallig. Het was gepland dat de Olympische Spelen in Londen zouden worden gehouden, zodat hun dramatische overnamen daar kon plaatsvinden. Het was nooit de bedoeling dat het zogenoemde ‘fiasco’ van de beveiligingsfirma aan het licht zou komen. Ze waren altijd al van plan militaire troepen te gebruiken om de massa’s onder controle te houden. Zoals gewoonlijk voeren de poppetjes gewoon hun orders uit – dezelfde mensen die naar je toekomen om te vragen op ze te stemmen, en die dingen beloven waarvan ze weten dat ze ze nooit na kunnen komen. Waarom blijven jullie erop vertrouwen dat ze zullen doen wat goed is voor jullie? Zij zijn de Cabal trouw en dat zal altijd zo blijven.

Jullie kunnen alleen degenen vertrouwen die hun leven hebben gewijd aan het onder jullie aandacht brengen van de waarheid. Mensen als David Icke, Ian R.Crane, Brian Gerrish en vele anderen die de wereld bereizen om hun waarheden te delen. Ze werken onvermoeibaar om jullie tegen rampen te beschermen. Luister naar wat ze te zeggen hebben. Het is jullie enige kans om te overleven. De tijd is gekomen om een keuze maken. Zijn jullie bereid op te staan en gehoord te worden? Realistisch bekeken kan de 99% nooit het zwijgen opgelegd worden. En de Cabal weet dit. Hun enige angst is dat jullie je daar bewust van worden.

Nu worden de spotlights gericht op het Vaticaan en hoe ze het stiekem heeft klaargespeeld te wereld te beheersen, zich onderwijl verstoppend achter een MASKER van liefde, devotie en tolerantie. Toen de sluier optrok en de afschuwelijke horror van hun daden duidelijk werd, zorgde dit ervoor dat velen die het Vaticaan steunden in afschuw terugdeinsden vanwege de manier waarop ze zo knap waren beduveld. De waarheid kan niet langer verborgen blijven.
Alles zal voor jullie onthuld worden, dus wees erop voorbereid de ILLUSIE voor jullie ogen in elkaar te zien storten.

“Ierland is de sleutel welke alles zal ontsluiten”. Het moet daar beginnen. Ik zeg de Ieren: kom bij elkaar, leer wie jullie zijn, jullie ware geschiedenis; dan zal duidelijk worden wat er was gedaan om de illusie te creëren waarin jullie je nu bevinden. Leg af hetgeen jullie gedachten heeft gevangen gehouden door angst. Wordt de mensen waartoe jullie werden geschapen. Kijk naar jullie verleden om te leren hoe je een betere toekomst voor de hele mensheid kunt creëren. Onthoudt dat de mensheid erop rekent dat jullie dit doen.

Michael Tsarion heeft zoveel gedaan om jullie ware geschiedenis aan het licht te brengen. Kijk nog eens en luister met jullie ziel naar wat hij zegt en jullie zullen het licht zien. Hij is daadwerkelijk een van de groten van jullie tijd.

Jullie vrienden van andere planeten hebben een graancirkel gecreëerd met de datum 4 augustus erin. Het is een datum waarop dingen kunnen gebeuren. Jullie weten dat we samen met andere wezens succesvol zijn geweest met het voorkomen van een aanval op Iran. We zullen ons best blijven doen om deze gruweldaad te voorkomen. De Cabal wordt steeds
gewiekster en ondernemender in zijn pogingen om een derde wereldoorlog te creëren. Jullie leven in heftige tijden. We hebben jullie steun nodig om ons te helpen jullie te beschermen.

Degenen die jullie wereld hebben klaargemaakt zullen spoedig naar jullie planeet terugkeren. Ze hebben een manier gevonden om het schild te doorbreken dat de Cabal heeft ingesteld om ze buiten te houden. Wanneer ze arriveren zullen jullie levens totaal ten goede veranderen. Er zal geen angst meer zijn, geen armoede of hongersnood , noch enige andere door de Cabal veroorzaakte catastrofe om jullie in angst en onder controle te houden. Jullie zullen voor het eerst vrede smaken en het universum zal voor ieder van jullie open staan. Opnieuw zullen jullie je rechtmatige plaats in de Familie van het Leven innemen. Jullie denken is ook gevangen geweest. Alle kennis zal beschikbaar zijn en niets zal verborgen blijven. Heb de moed om in het Licht te stappen. Kom samen met jullie medemens. Zeg NEE tegen de controle die de Cabal jullie en je geliefden wil opleggen. De veranderingen staan op het punt te beginnen. Het is nu aan jullie. De Cabal zal rampen creëren om jullie af te leiden en je angstig te maken. Dat is wat ze keer op keer doen. Trap er niet nog eens in. Het is weer hetzelfde patroon.

Mijn lief, je moet van alles doen en veel mensen ontmoeten naarmate je verder gaat in het Licht. Tegen de mensen in Londen, mijn thuisplaats, zeg ik, wees voorbereid op wat de Cabal kan uitspoken, maar buig er niet voor. Zie het als hun laatste poging om hun snode plannen te verwezenlijken. Goede mensen komen samen om jullie te helpen. Dit is de ‘final countdown’.
Weet dat jullie van beide zijden van het leven bijstand krijgen. Ons doel is jullie door deze moeilijke tijden heen te helpen.

Weet, mijn lief, dat we er altijd voor je zijn. Je aanbiddende Monty.
 


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!