Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, August 5, 2012

Montague Keen, August 5, 2012

"KIJK TOCH EENS NAAR ONS, ALLES IS ACHTERSTEVOREN, ALLES IS OMGEKEERD. DOKTERS VERPESTEN GEZONDHEID, ADVOCATEN VERPESTEN HET RECHT, UNIVERSITEITEN VERPESTEN KENNIS, DE GROTE MEDIA VERPESTEN INFORMATIE EN RELIGIES VERPESTEN SPIRITUALITEIT."
Michael Ellner

Deze woorden vinden echt weerklank bij je, mijn lief. Ik heb altijd al gezegd dat niets is wat het lijkt. Aan jullie is opzettelijk het omgekeerde geleerd van wat waar is. Dit geldt voor alles vanaf de geboorte tot de dood. Nu moeten jullie de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. Ga altijd voor hetgeen natuurlijk en zuiver is. We hebben plannen om natuurlijke manieren van voedsel, zuiver water en schone lucht produceren bij jullie te introduceren. Ons werk om de mensheid te redden is een grote onderneming. We zijn er zeker van dat we dat kunnen, zodra alles openbaar is en de mensen ontwaakt zijn uit hun hypnotische staat. Zodra jullie volledig bewust zijn kunnen jullie niet voorgelogen worden, of in valse geloofssystemen vastgehouden.

Londen is momenteel in het centrum van de besluitvorming. Er is onenigheid onder degenen die de totale overname van jullie wereld gepland hebben – De Nieuwe Wereldorde. Een paar zijn bang geworden omdat velen van jullie ontwaakten, ze zijn nu bereid om te weigeren te gehoorzamen. Ze zagen de Londense Olympische Spelen als het perfecte scenario voor hun dramatische overname Het zou ze ook de perfecte gelegenheid hebben gegeven een groot aantal van jullie van de Aarde te verwijderen. Ze hadden gepland de angst die dit zou veroorzaken te gebruiken om jullie te dwingen hun plannen om jullie planeet over te nemen te accepteren. Jullie moeten hier eens ernstig over nadenken en je erop voorbereiden elkaar te steunen. Deze mensen hebben al 2000 jaar tegen jullie gelogen. Ze zijn experts in het manipuleren. Kijk waar hun beloften jullie in het verleden hebben gebracht. Het is duidelijk dat ze niet kunnen worden vertrouwd, nooit. Ze werken met entiteiten die jullie afschuw zouden opwekken als je ze ooit zou tegenkomen. Het komt erop neer dat ze geen respect hebben voor jullie. Ze beschouwen jullie als minderwaardig. Ik weet dat ze mooie woorden en beloftes produceren als ze het nodig vinden, maar jullie weten in jullie ziel dat ze niet te vertrouwen zijn. Ze hebben een fantasiewereld gecreëerd. Hollywood werd gebruikt om de mythe van een vals gevoel van veiligheid in te prenten.

Sommigen van jullie hadden de vooruitziendheid om zich voor te bereiden op de toekomst na de Overgang. Veronica sprak deze week met zo’n man. Hij heeft welwillend toegestemd door haar te worden geïnterviewd. Daarna zal ze jullie in contact brengen met zijn verbazingwekkende werk. De hele wereld moet er van verzekerd worden dat geen enkele groep mensen of families ooit nog over de mensheid zal regeren. Vrede en rechtvaardigheid en het delen van kennis zal aan de dagelijkse orde zijn. De mens zal nooit meer op een Gevangenis Planeet leven. Jullie zijn in de laatste fase van de reis naar huis. Dan zullen jullie je planeet zien met ogen die niet worden gehinderd door religie of politiek. Jullie zullen je medeschepselen van andere planeten leren kennen. Jullie zullen ook plezier beleven aan het leren kennen van alles dat voor jullie verborgen werd gehouden. Een tijd van verlichting wacht jullie. Zo veel te leren, zo veel te ontdekken. Het is een verbazingwekkende tijd om op Aarde te zijn. De toekomst van jullie planeet ligt in jullie handen.

Oorlogen en het Vaticaan hebben zoveel van Aarde’s sterrenpoorten vernield om verbinding met de wereld van de geest en andere planeten te voorkomen. Er zal ernstig moeten worden nagedacht over de restauratie van deze sterrenpoorten, de heilige bronnen en gewijde plaatsen. De Cabal begon jullie verbinding met het universum en zelfs met andere landen af te snijden. Er werden antieke artefacten vernietigd wanneer legers landen binnen vielen, ze kregen instructies om alles dat zeer oud kon zijn te vernielen. Dit is een misdaad tegen de mensheid. “We volgden alleen maar bevelen op” zal niet als excuus geaccepteerd worden. Ze zullen bewust worden gemaakt van de enormiteit van hun misdaad. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn daden Jullie moeten anderen en hun geschiedenis respecteren. Reik uit naar degenen die beestachtig werden misbruikt door jullie corrupte systeem.

Jullie planeet staat op het punt een enorme sprong in de toekomst te maken. 2012 werd afgekondigd als het jaar dat de corrupten verwijderd zouden worden en het licht van vrede en rechtvaardigheid het over zouden nemen om een toekomst te creëren waarin alle mensen gelijk zijn. Het zal zijn alsof je vanuit het donker het zonlicht instapt. Andere planeten bereiden zich erop voor om er voor jullie te zijn. Ze zullen jullie helpen met wat jullie ook nodig hebben om jullie aan te passen aan jullie nieuwe manier van leven. Ze zullen jullie helpen centra op te zetten die jullie voorzien van wat voor begeleiding of assistentie er nodig is om jullie te helpen in jullie nieuwe leven. Deze centra zullen er wereldwijd zijn en ze zijn zorgvuldig gepland aan deze kant van het leven. We doen al het mogelijke om de Overgang zo gemakkelijk, plezierig en opwindend mogelijk te maken.

Kijk naar de toekomst en laat alle onrechtvaardigheid uit het recente verleden achter jullie, want daar is geen plaats voor in jullie toekomst. Wanneer jullie naar het verre verleden kijken leren jullie de waarheid: wie jullie zijn en waarom jullie land een bedreiging was voor de Cabal; waarom ze het vernietigden om te voorkomen dat antieke kennis aan het licht kwam, zoals onlangs in Irak. Jullie zijn allemaal inwoners van de planeet Aarde. Er zijn geen tweederangs burgers. De corruptie zal spoedig vergeten zijn. Het zal nooit meer opnieuw toegestaan worden, aangezien geld niet zal bestaan. Andere planeten hebben een gelukkig bestaan zonder geld. Geld is niets meer dan een controlemechanisme.

De gezondheidstoestand van iedereen zal wonderbaarlijk verbeteren als alle vergiften uit jullie voedsel, lucht en water zijn verwijderd. Jullie regeringen vergiftigen jullie watervoorziening opzettelijk. Dit is een misdaad tegen de mensheid en dit moet worden gestopt. Vraag ze wat de werkelijke reden hiervoor is en eis eerlijke antwoorden. Vraag ze waarom er van jullie verwacht wordt om ze te betalen om jullie te vergiftigen. Jullie verdienen te weten waarom!

Wees er van verzekerd dat jullie niet alleen zijn. Zovelen zijn bijeen om jullie door de Overgang te begeleiden naar een hogere dimensie. Beschouw het als een groots avontuur naar een nieuw leven waar vrede heerst. Liefde, niet angst, zal oplichten in de ogen van je medemens. Het is tijd om jullie macht terug te nemen. Jullie hebt een gouden toekomst voor je. Ontspan en geniet van de reis er naar toe.

Dit zijn drukke tijden voor je, mijn lief. Ik help je zoveel als ik kan. Ik zal je nimmer verlaten. Je aanbiddende Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
 


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!


Galactic Channelings

Create Your Badge