Home > Nederlands > Montague Keen, July 15, 2012

Montague Keen, July 15, 2012

Jullie komen nu in de laatste fasen van de verwijdering van alles dat duister is in jullie wereld. Steeds meer van jullie komen los uit de geprogrammeerde staat van controle. Jullie verwijderen de blokkade die over de mensheid was geplaatst. Eindelijk genieten jullie van de vrijheid die jullie werd ontzegd. Lieveling, kort na mijn heengaan vertelde ik je dat met de mensheid was geknoeid. Je begrijpt het nu allemaal en bent nu in staat anderen te helpen met informatie omtrent de uitlijning van de atlas(wervel), waardoor mensen in staat zijn de wezens te worden waartoe ze werden gemaakt. De duistere Cabal zal elk obstakel voor je opwerpen om te zorgen dat de mensheid niet ontwaakt. Ze hebben nooit gewild dat deze informatie bekend werd. Het is belangrijk om te ontdekken in welke mate jullie werden gecontroleerd. Jullie nieuws wordt wereldwijd gecontroleerd. Ze zingen allemaal het zelfde liedje. Kranten veranderen het nieuws een klein beetje en doen daarmee of het authentiek is. Dit wordt gedaan om jullie geest te manipuleren en te controleren zodat jullie altijd klaar zijn om te geloven wat ze jullie vertellen en zodat jullie hun bevelen gehoorzamen. Jullie wordt verteld dat het de “wet” of een “statuut” is welke je dient te gehoorzamen. Wie heeft dat nu helemaal bedacht?

De mensen moeten samenkomen en beslissen wat geaccepteerd moet worden. Er worden elke dag “wetten” gecreëerd waar jullie totaal geen weet van hebben totdat jullie natuurlijk “de wet overtreden”. Regeringen zouden gekozen moeten worden door de mensen, voor de mensen, niet alleen ten bate van de bankiers. Jullie leven in een wereld van overvloed, maar het wordt niet door iedereen gedeeld. Stop met toelaten dat je wordt gemanipuleerd. Weiger om de verschillen te zien die werden gecreëerd om conflicten die gemanipuleerd worden te laten ontstaan. Jullie treden een periode van herstel binnen waarin jullie worden verondersteld persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen voor jullie acties wanneer jullie niet langer als schapen reageren. Wees in staat in de spiegel te kijken en trots te zijn dat jullie acties niemand schaden; dat je eerlijk en eervol omging met iedereen die je pad kruiste. Vergeef degenen die onzeker zijn en steeds tevoorschijn komen. Zij zien dreiging of aanval waar het nooit was bedoeld. Jullie moeten elk je eigen pad volgen en je zult er op begeleid worden.

De corrupten modderen maar wat aan nu hun tijd opraakt. Ze zullen de kans krijgen hun schuld in te lossen, om hun werkwijze te veranderen. Sommigen zullen dat accepteren, anderen zullen weigeren en van de Aarde worden verwijderd.
Wraak is NIET waar we op uit zijn. Dat is een product van de Cabal. Dat is drie D-denken. Jullie moeten boven het derde dimensie-denken uitstijgen. Verspil je waardevolle tijd en energie alsjeblieft niet aan het eisen van arrestaties. Jullie worden aangemoedigd dit te doen om je gedachten in een emotionele drie D-staat te houden. Het is tijd om vooruit te gaan naar jullie nieuwe start, een compleet nieuwe manier van leven op Aarde die vreugde zal brengen aan allen die er verblijven.

Er zijn vele goede en eerlijke mensen die naar voren komen en hun waarheid en ervaringen met jullie delen in een poging alle goede mensen op Aarde samen te brengen. Dit is duizenden jaren niet gebeurd. Dit is wat jullie op Aarde kwamen doen. We zien het hier allemaal gebeuren. Ras of geloofsovertuiging mag geen beletsel zijn. Het menselijk ras moet een eenheid vormen. Degenen onder jullie die niet menselijk zijn moeten teruggaan naar waar ze vandaan kwamen. De moedwillige vernieling van jullie planeet en de mensheid door hen zal enige tijd vergen om te herstellen. Waar de Cabal plannen maakte om de mensheid te vernietigen maakten wij ook plannen om het leven op Aarde te herstellen naar de kwaliteit die het in vroeger tijden had, toen het leven nog uitbundig gevierd werd. Iedereen leefde in liefde en vrijheid.

Ik verzeker jullie dat de zaken vooruitgaan. De Cabal zal dat nooit toegeven. Ze willen jullie tot op het laatste moment in het ongewisse laten en onder controle houden. Sommigen van hen proberen van het duister weg te komen. Ze beginnen te zien hoe snood hun plannen zijn en willen worden verlost. Velen van hen zijn zo slecht dat ze een duistere schaduw werpen waar ze ook gaan. Ze kunnen hun kwade bedoelingen niet langer verbergen. Het wordt elke dag duidelijker en ze hebben moeite hun vorm te behouden terwijl jullie bewuster en alerter worden.

De mensheid heeft zoveel te doen. Het menselijk lichaam werd gewijzigd, geschiedenis gemanipuleerd en buiten alle herkenning veranderd. De mensheid zat 2000 jaren in een jungle van verwarring, maar heeft ALLES WAT HAAR WERD AANGEDAAN OVERLEEFD EN IS DAARDOOR STERKER GEWORDEN. DE NIEUW VERWORVEN KENNIS HEEFT HAAR ONBEVREESD GEMAAKT. Zo is het met de 99% die in harmonie zal samenkomen om voorwaarts te gaan in een toekomst waarover op dit moment alleen nog gedroomd kan worden.

We zijn een heel eind opgeschoten sinds ik in 2004 naar de geestenwereld overging. Wij in de geestenwereld zien de volle omvang van het grote ontwaken. Het is daadwerkelijk een vreugde om te aanschouwen. Onze hartelijke dank gaat uit naar iedereen die geholpen heeft, aangezien elke inspanning belangrijk is in het grote geheel der dingen. Het was een grootse teamprestatie. Samen kunnen we bergen verzetten; en dat zullen we… niets kan ons tegenhouden.

Ik wil mijn hartelijke dank ook overbrengen aan iedereen die heeft gedoneerd aan De Montague Keen Stichting. Veronica heeft acht jaar lang de kosten op zich genomen. Nu wordt er nog meer van haar verwacht. Ze moet veel reizen om deel te nemen aan verschillende evenementen en om andere organisaties te bezoeken, etc. Het is belangrijk dat de boodschap wordt uitgedragen en voor iedereen beschikbaar is. Het zal een pak van haar hart zijn in deze moeilijke maar opwindende tijden.

Kijk naar de toekomst. Jullie hebben een prachtige toekomst voor jullie. Vergeef degenen die een lagere trilling hebben en verwoesting hebben gecreëerd in jullie leven. Ze zijn te beklagen aangezien ze nooit de vreugde van liefde hebben ervaren of het heerlijke gevoel van erbij te horen dat alleen liefde kan geven in je leven. “Make love, not war” zou ons motto moeten zijn!

We gaan door en omhoog, mijn lief, met de meest enerverende reis in de geschiedenis van het universum.

Voor altijd je aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!

< vorige boodschap | volgende boodschap >


Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!