Home > Nederlands > Montague Keen, 28 september 2014

Montague Keen, 28 september 2014

WE KUNNEN ALLEEN GEVANGEN WORDEN GEHOUDEN IN DE KOOIEN DIE WE WEIGEREN TE ZIEN. WORD WAKKER. DE BOERDERIJ ZIEN, IS HEM VERLATEN (TO SEE THE FARM IS TO LEAVE IT).

Het is zeer noodzakelijk dat de mensheid wakker wordt. Jullie worden opnieuw in een oorlog gezogen door de LEUGENS die verteld worden door de politici. Ze wijzigen hun formuleringen elke keer. Zijn jullie zo idioot dat je jezelf niet afvraagt: “Waarom terugkeren naar diegenen die je de vorige keer veinsde te “redden”, met als doel ze te doden?”

Je bent je broeders’ hoeder. Het moorden wordt gedaan uit jouw naam. Het enige wat het zal bereiken is geringe tijdwinst voor de Cabal. Alsjeblieft sluit je ogen niet voor de benarde situatie waarin zij verkeren die in jouw naam worden afgeslacht, met bommen die zijn betaald met belastinggeld. Waar is de LIEFDE in jullie levens? Zijn jullie vergeten dat jullie elkaar zouden moeten liefhebben?

Begin met jezelf lief te hebben, je familie, je verdere familie en je medemens. Laat zien dat het je wat kan schelen, door te weigeren de invasie en het doden van onschuldige mensen goed te keuren. Het is moeilijk om aan te zien vanaf deze kant van het leven, omdat we jullie alleen kunnen helpen door de waarheid te onthullen, in de hoop dat jullie de tijd nemen om de feiten zelf te onderzoeken. Hoe vaak in jullie leven zijn dezelfde excuses aangevoerd? Hoe vaak hebben jullie het verschrikkelijke feit onder ogen moeten zien dat er tegen jullie GELOGEN werd? Omdat de Cabal in tijdnood raakt, worden haar LEUGENS DRINGENDER.

Jullie zijn zo een korte tijd op de Aarde. Bij de overgang naar de Geestenwereld zullen jullie moeten leven met de beslissingen die jullie namen terwijl jullie op Aarde waren. Jullie ziel is voor eeuwig: hij ondersteunt je gedurende vele levens. Jullie lichaam echter heeft geen effect: het huisvest jullie ziel terwijl jullie op Aarde zijn. Vele zielen zijn naar de Aarde teruggekeerd om haar te redden. Ze waren in Atlantis toen het ten onder ging. Ze willen niet opnieuw hetzelfde resultaat voor planeet Aarde zien. Ze verbinden zich met elkaar over de hele wereld en ze herkennen elkaar en werken samen om de mensheid te beschermen. Schenk alsjeblieft aandacht aan het feit dat sommigen bedrogen zijn door wezens die beweren informatie te geven afkomstig van de geestenwereld. Er is geen hiërarchie in het bestaan van de geestenwereld, dus degene die zichzelf verheven titels geven zijn verdacht. Er zit geen betekenis in hun channelings.

De mensheid bevindt zich in een nijpende situatie. Het moet niet in slaap gesust worden door een vals gevoel van veiligheid, ongeacht hoe overtuigend het klinkt. Ik heb vele malen op Aarde geleefd en ik mag zeggen, vele malen met Veronica. Zij kent mij en ik ken haar. Wij vertrouwen elkaar. Ons doel is de mensheid en de planeet te redden. We hebben plannen waar jullie je nog steeds niet van bewust zijn. Dit is waarom er in de afgelopen vier weken, drie aanslagen op Veronica’s leven zijn geweest.

Het geplande bezoek aan Ierland werd gesaboteerd. De Cabal VREEST het: wat vertelt dat jullie?

Ze probeert een manier te vinden om daar te komen maar ze heeft bescherming nodig. Ten eerste moet ze herstellen maar ze is geen lentekuiken. Haar geest is bereidwillig maar haar vlees is zwak en moet zich herstellen. Ze zal het Centrum in Ierland met jullie hulp opzetten en dit zal de mensheid helpen met de naderende Transitie om te gaan. Er zullen over de hele wereld Centra zijn. Daar kunnen jullie van op aan. De leugens over Veronica die door de cabal worden verspreid zijn kwaadaardig en totaal misleidend. Wees op je hoede voor diegenen die zulke leugens verspreiden. Zij hebben niet jullie beste belang voor ogen. Door middel van de Centra zal de mensheid geholpen worden een nieuwe manier van leven te creëren, met als belangrijkste het respect voor alle levende wezens. Samen zullen we het klaarspelen.

Veronica was onder de indruk van de uiteenzetting van MICHAEL TSARION over de Manipulatie van de mensheid. Ik verzoek je de tijd te nemen om het te bekijken en te zien hoe je gemanipuleerd wordt. Dit is Tsarion op zijn best. Zijn werk is van groot belang.

Het tijdperk van Manipulatie (Michael Tsarion)

Part 1

Part 2

Part 3

Hier wordt het controlesysteem dat je knevelt en controleert, ontmaskerd en uitgelegd. Neem er alsjeblieft kennis van. Jullie hele bestaan staat op het spel. De oplossingen liggen in jullie eigen handen. Wij in de Geestenwereld, kunnen jullie begeleiden, maar jullie moeten zelf actie ondernemen. Het verdwijnt niet door je ogen te sluiten.

Jullie hebben de kans een betere wereld te creëren. Een wereld zonder corruptie en zonder oorlog. Een wereld waarin liefde gewaardeerd en gerespecteerd wordt, waar iedereen in vrede leeft. We kunnen het!

Het is een hele moeilijke tijd voor jou geweest, mijn lief. Je geest is sterk. Je weet dat we zullen overwinnen. De maand oktober zal vele veranderingen met zich mee brengen. Wees ten allen tijde waakzaam. Het Licht verspreidt zich en binnenkort zal het donker overgenomen zijn door het Licht.

Voor altijd, je aanbiddende, Monty


Begrijp alsjeblieft dat door de aanvallen op mijn leven het niet mogelijk is op e-mails te antwoorden. De strijd is mijn voordeur genaderd. Het is meedogenloos.

Maar, ik zal niet opgeven. Samen zullen we zegevieren.

Veronica


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob en MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl