Home > Nederlands > Montague Keen, 5 oktober 2014

Montague Keen, 5 oktober 2014

Terwijl jullie het einde naderen van de heerschappij van de cabal, wordt hun roep om oorlog steeds dringender. Aanvallen op individuen worden steeds frequenter en heviger. Weet dat het licht het donker snel inhaalt omdat meer mensen ontwaken en weigeren de dictaten van hun corrupte meerderen te accepteren. Jullie hebben geweldig bewijs gekregen van nieuwe leylijnen - actiever en krachtiger - die jullie planeet nu gaan overnemen. De Aarde bereidt zich voor op de Nieuwe Tijd. Het werk aan de leylijnen is jullie sleutel naar vrijheid, vrede en vreugde. Jullie zijn er bijna. Jullie weten in je ziel dat dit werk essentieel is. Jullie hebben de mogelijkheid de gewenste veranderingen, die de macht van de duistere krachten elimineren, tot stand te brengen. Bekwame mensen komen samen om hun kennis en expertise te delen en zo de weg te plaveien voor het licht. Jullie leylijnenwerk wordt aan beide kanten van het leven gewaardeerd. Het zal zijn plaats innemen in de geschiedenis van deze tijden. Jullie wereld verandert voor jullie ogen ten goede.

Een virus is bezig het gemoed van degenen, die het duister als gevaarlijk beschouwen, aan te vallen. Deze mensen zijn zich niet bewust dat ze het virus dragen. De aanwijzing voor het bestaan ervan is dat zij nu alleen zeggen wat de cabal ze opdraagt te zeggen. Het verhindert ze om hun echte werk uit te voeren en het verandert hun brein ten aanzien van alles dat het licht is. Zoals het Ebola-virus het lichaam aanvalt, valt het A-virus het brein aan. Het slachtoffer is er zich totaal niet van bewust.

Nieuw onderzoek dat met je was gedeeld, mijn lief, laat zien dat Ierland de hoogste concentratie gewijde sites van de wereld heeft. De cabal heeft altijd angst voor een ontwakend Ierland gehad. Iedere keer als Ierland dreigde te ontwaken, werd dat verhinderd. De Jezuïeten organiseerden en hielden toezicht op de Ierse holocaust waarvan jullie werd verteld dat het een hongersnood was. Nee…..want Ierland produceerde scheepsladingen voedsel die de Ieren zelf niet mochten eten. Dat voedsel werd onder bedreiging verwijderd terwijl het volk van honger stierf. Het plan was om zo veel mogelijk Ieren te doden en om het Ierse volk te verhuizen naar landen als de USA, zodat Iers DNA gemengd zou worden met ander DNA, zodat het geen bedreiging meer kon vormen. Er bestaat een Iers lied: “Forgotten is the race that no one knows” (vergeten is het ras dat niemand kent) Vraag jezelf af waarom de cabal zoveel moeite doet in haar pogingen Ierland en haar volk te vernietigen.

Ierland kampt met een zeer hoog percentage fluoride in zijn water om de breinen van haar volk af te stompen. De EU heeft zijn best gedaan de gewijde plekken te vernietigen door er wegen overheen aan te leggen. De banken hebben op frauduleuze wijze Ierland op zijn knieën gedwongen. Nu worden “smartmeters” aan het volk opgedrongen, zodat straling gebruikt kan worden om het ras, dat de cabal het meest vreest, te vernietigen. Een ras wiens geschriften al van 6 tot 8 eeuwen NC dateren. In zijn oude taal van OGAM, zoals we in Virginia USA gevonden hebben. Dit was VOOR de tijd waarvan je geleerd hebt dat Amerika ontdekt was! Wat zegt dat je over de geschiedenis die je geleerd werd.

Als het Ierse volk ontwaakt en zich realiseert wie ze is, zal de cabal ophouden te bestaan. Ons eerste centrum moet in Ierland komen, omdat Ierland de SLEUTEL is, die alles zal ontsluiten. Jullie dienen vooruit te gaan naar het licht met de WARE GESCHIEDENIS van je verleden. Het zal het pad naar de toekomst verlichten. Enorme inspanningen worden geleverd om de veranderingen aan beide zijden van het leven tot stand te brengen.

Jullie moeten je bewust worden van de rituelen van zwarte magie die iedere dag worden uitgevoerd. Je bent zo gewoon geraakt ze te zien dat je er zelfs niet over nadenkt. Dus jullie vragen jezelf nooit af WAAROM. Er bestaat zwart en er bestaat wit: alles kan zowel voor het licht als voor het donker gebruikt worden. Alle geheime genootschappen gebruiken donkere magie: het Vaticaan gebruikt het iedere dag. Er zijn veel boeken over dit onderwerp. De energie van gewijde plekken kan ook d.m.v. zwarte magie voor duistere doeleinden gebruikt worden. Veronica ervoer dit kort geleden toen zwarte magie gebruikt werd om haar bloed te verdunnen met de bedoeling een zware beroerte te veroorzaken: een waarvan ze niet zou herstellen. Wij in de Geestenwereld hebben ervoor gezorgd dat dit niet kon gebeuren en hebben geregeld dat hulp beschikbaar was.

Ik vertel jullie dit alleen maar zodat als dit jullie gebeurt, jullie op de hoogte zijn van wat er gaande is. Mijn neus vloeide constant, oncontroleerbaar evenals mijn ogen. Maar ik was niet verkouden. Ik weet nu dat mijn lichaam probeerde me te beschermen voor wat het werd aangedaan. Het waarschuwde me voor de aanval. Mijn energie was me afgenomen.

Ik ben nu hersteld van die aanval.

Toen Veronica en R aan de eettafel zaten (op 19 september), werd de stoel waarop Veronica zat, heel erg koud. Ze voelde hoe haar anus open werd gedwongen alsof er een staaf ijs in werd gestoken en in haar lichaam doordrong. Deze methode werd in het oude Egypte gebruikt om haar te doden en haar energie en identiteit werden gestolen. De pijn in haar hoofd was ondraaglijk en haar mond vulde zich onbeheersbaar met vocht. R haalde Veronica van de stoel af en ervoer de kou zelf toen ze er op probeerde te gaan zitten. R nam de controle over en zond de duistere energieën terug naar waar ze vandaan waren gekomen. Opnieuw was Veronica’s energie uitgeput.

Dit werd acht dagen later herhaald, maar Veronica wist wat ze moest doen en werd gesteund door M, die haar er doorheen praatte. Ik vroeg Veronica dit met jullie te delen, zodat wanneer een van jullie ooit dit soort aanvallen zou ervaren, je de controle kunt overnemen en de duistere energieën kunt terugsturen. Nu jullie de Transitie naderen, versnellen de zaken zich en wordt de energie intenser. Maar helaas zullen de aanvallen ook frequenter komen.

Jullie creëren een schitterende nieuwe toekomst voor je planeet, die reageert door splinternieuwe leylijnen te creëren om ervoor te zorgen dat iedereen van voldoende energie kan genieten. Jullie werk is bijna gedaan. Jullie zitten in de laatste fasen.

De cabal is haar greep aan het verliezen en worstelt om te overleven. Bespreek hoe jullie deze situatie zullen aanpakken wanneer dit gebeurt. Wees voorbereid. Onthoud, geweld roept geweld op, dus daaraan is geen behoefte. Er moeten plannen worden gemaakt. Bespreek alle opties en alle mogelijkheden. Blijf niet achter wanneer jullie je doel bereiken. De waarheid kan niet langer verborgen worden. Het is in jullie belang om zoveel mogelijk ware informatie te verkrijgen. Angst zal gebruikt worden om jullie onder controle te houden, maar de waarheid zal jullie bevrijden. De 99% is niet bereid de controlepiramide een moment langer te steunen. Alle hulp die jullie nodig hebben zal beschikbaar zijn. Alles is gepland. Het wachten is op jullie oproep.

Ik weet, mijn lief, hoe bedroefd je bent dat de geplande trip naar Ierland in de wacht is gezet. Je weet dat het in de niet te verre toekomst zal gebeuren. Bepaalde mensen moeten eerst op hun plek worden gezet. Degenen die het begrijpen staan voor de volle 100% achter je. Men moet medelijden hebben met degenen die nog gevangen zitten in een 3D wereld. Ze zijn bang om wat ze zien als een veilig 3D bestaan, te verlaten en ze zullen tegen elke verandering of vooruitgang zijn, van welke soort dan ook. Stuur ze liefde en licht, want dat hebben ze zeker nodig. Stuur alsjeblieft ook liefde en licht naar iedereen wiens input nodig is om de Transitie tot stand te brengen, ze hebben onze steun nodig.

Verwijder bewust alle banden die de cabal met je heeft, of het nu via religie is, of via de Staat. Geniet van de vrijheid die dit aan jullie leven zal geven.

Mijn lief, het is niet gemakkelijk geweest voor je. In je hart weet je dat je zult slagen. We zijn er bijna.

Ik blijf, zoals altijd, je aanbiddende

Monty


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Rob en MarjaJe kunt Paypal gebruiken een bijdrage te doneren aan de Stichting
om te helpen het nieuwe Centrum in Ierland te realiseren.
Iedere financiële bijdrage, hoe klein ook, wordt enorm gewaardeerd.
Paypal

Of anders kun je onderstaande bankcodes gebruiken:

NATWEST BANK
ACCOUNT: THE MONTAGUE AND VERONICA KEEN FOUNDATION
IBAN: GB56NWBK60233682587809
BIC: NWBKGB2L

Let op! Voor betalingen vanuit Nederland, kies voor Wereldbetalingen (i.p.v. Europese betalingen).
Omdat Engeland nog eigen valuta heeft wordt de IBAN niet herkend bij de keuze: Europese betalingen.


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl